- 9 Haziran 2021
- 467
- -439
-
- Konu Sahibi karanfilla
İşte böyle durumlar çok zor. Hissettiğinizi hissedemem ama mantık olarak yorum yapmaya çalışayımSelamlar herkese..Daha önceki konularımda da bahsetmiştim eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım 5 aylık bebeğim var..eşimin ailesi 7 saatlik uzaklıkta bi şehirde..Doğumdan önce kayınvalideme onlarla görüşmek istemediğimi belirttim hamilelik sürecinde de maddi manevi kesinlikle ilgilenmeyen tek dertleri para olan bir aile..Bu konuda eşim de beni haklı buluyor..Doğumdan önce onlarla görüşmeyi kestim içimdekileri belirterek evime de gelmelerini istemediğimi belirttim..Konuya ön yargıyla yaklaşanlar olacaktır belki ama çevrem ailem artık son zamanlarda eşim bana hak verdi..Evime gelmelerini istemiyor olsam da torunları onların da görmeye hakkı var diyerek biraz da olsa eşime hak verdim..Şimdi haber verdiler kabul edersem gelmek istiyorlarmış (ölmeden görmek istiyorlarmış 70 yaşındalar bunların sürekli duygu sömüründen bıktım )kabul ettim ama şu zamana kadar evliliğimize zarar veren buna eşim de dahil bu insanları nasıl ağırlarım derdi ?ben politik bir insan değilim insanlar hakkında kolay kolay yanılmam özellikle annesinden nefret ediyorum bir torunu olduğunu nihayet hatırladı..eşim surat asmazsın demi dese de bu yüzüme yansıyacak..Eğer onların yanında bir saygısızlığın olursa lütfen sen de onlarla birlikte dön diyerek tepki mi belirttim tek kavga sebebimiz onlardı.çok yüz göz olmadan bu süreci nasıl atlatabilirim yorumlar için teşekkür ederim şimdiden..
Hemen eski konuya bakılsın.Eski konularınızı hatırlıyorum, eşinizin ailesini evinize istemeyecek şekilde yaşadığınız birsey yok, sizinki tamamen şımarıklık. Eşiniz de o kadar pasif ki, ailesine sizi evimde istemiyorum deyişinize ses çıkaramıyor. Nereden buluyorsunuz, yok hükmünde adamları? Sonra kendiniz saygı duymadığınızdan rahat rahat evden kovmayla tehdit ediyorsunuz, ne şahane evlilik.
Gözünüzü doyurcak miktarda altın takarlarsa, birkaç gün idare edersiniz, bence, hadi inşallah.
Maalesef o bana hak veriyor olsa da şimdiye kadar anlayamadı ve onlarla ilgili çok sorun yaşadık..Sanırım ailesi onları bırakıp evlenmesini başka şehre gelmesini istemediler onu dayanak gördüler ve beni benimseyemedikleri için sorunlar büyüdü..Görğşmediğim bu süreçte kafam rahattı..Telefonla da olsa negatif bir kadın ve söylemleri yoktu.. Tavrım onlara karşı net ama beni bu durum çok sıkıyor aynı evin içinde sevmediğin sohpet etmek istemediğin insanlar..İşte böyle durumlar çok zor. Hissettiğinizi hissedemem ama mantık olarak yorum yapmaya çalışayım
Eşinizin size hak vermesine sevindim,ya tam tersi olsaydı ama ne kadar hak verse de onun annesi babası… emin olun bir yanı mutludur. Çocuğu olmuş sonuçta. Ailesine karşı gururlu ve mutluluğunu paylaşacak ne de olsa. Siz tabi tavrınızdan ödün vermeyin ama görüşmek istemeyişinize rağmen kapınıza gelen birileri var. Kendi ayağına da çağırabilirdi belki. Boşverin içinizden geldiği gibi davranınBüyüklük sizde kalsın ama eşiniz açısından bakıyorum atsa atılmaz satsa satılmaz. Birşey olsa yine eşinizin canı yanar… ailesi ne de olsa..
9 ay hamilelik 5 ay da Doğum iyi altın biriktirmişlerdir neyse oralı olmayacağım ama altın derdim olsaydı çoktan kabul eder görüşürdüm onlarla emin olunEski konularınızı hatırlıyorum, eşinizin ailesini evinize istemeyecek şekilde yaşadığınız birsey yok, sizinki tamamen şımarıklık. Eşiniz de o kadar pasif ki, ailesine sizi evimde istemiyorum deyişinize ses çıkaramıyor. Nereden buluyorsunuz, yok hükmünde adamları? Sonra kendiniz saygı duymadığınızdan rahat rahat evden kovmayla tehdit ediyorsunuz, ne şahane evlilik.
Gözünüzü doyurcak miktarda altın takarlarsa, birkaç gün idare edersiniz bence, hadi inşallah.
Hı hı evet, eminim öyledir.9 ay hamilelik 5 ay da Doğum iyi altın biriktirmişlerdir neyse oralı olmayacağım ama altın derdim olsaydı çoktan kabul eder görüşürdüm onlarla emin olun
Ne hediye edecekleri umrumda değil benim derdim görüşmek istememek bu durumdan da oldukça mutluyum.Hı hı evet eminim öyledir.
40 yaşında oğullarının düğün borcunu ailesi ödemiş. Bir çeyrek takarlar kavgası yüzünden eşiniz camları indirmiş, babanıza şikayete gitmiş, anneniz gelip sizde kalmış size bir şey yapmasın diye herhalde.9 ay hamilelik 5 ay da Doğum iyi altın biriktirmişlerdir neyse oralı olmayacağım ama altın derdim olsaydı çoktan kabul eder görüşürdüm onlarla emin olun
Daha hamileliğin başında çeyrek muhabbeti yapan kuşlar mıydı peki?Ne hediye edecekleri umrumda değil benim derdim görüşmek istememek bu durumdan da oldukça mutluyum.
Yola yalnız devam eder..Ayrıca sorunum bu değil boşa yorma kendiniDaha hamileliğin başında çeyrek muhabbeti yapan kuşlar mıydı peki?
Eşiniz öfkesini içinde biriktirip biriktirip sonunda yine patlamasın dikkat edin.
Normal bir adam eşinin boş yere aileni evimde istemiyorum lafına hele hele onlara söylenmesine sessiz kalmaz.
Selamlar herkese..Daha önceki konularımda da bahsetmiştim eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım 5 aylık bebeğim var..eşimin ailesi 7 saatlik uzaklıkta bi şehirde..Doğumdan önce kayınvalideme onlarla görüşmek istemediğimi belirttim hamilelik sürecinde de maddi manevi kesinlikle ilgilenmeyen tek dertleri para olan bir aile..Bu konuda eşim de beni haklı buluyor..Doğumdan önce onlarla görüşmeyi kestim içimdekileri belirterek evime de gelmelerini istemediğimi belirttim..Konuya ön yargıyla yaklaşanlar olacaktır belki ama çevrem ailem artık son zamanlarda eşim bana hak verdi..Evime gelmelerini istemiyor olsam da torunları onların da görmeye hakkı var diyerek biraz da olsa eşime hak verdim..Şimdi haber verdiler kabul edersem gelmek istiyorlarmış (ölmeden görmek istiyorlarmış 70 yaşındalar bunların sürekli duygu sömüründen bıktım )kabul ettim ama şu zamana kadar evliliğimize zarar veren buna eşim de dahil bu insanları nasıl ağırlarım derdi ?ben politik bir insan değilim insanlar hakkında kolay kolay yanılmam özellikle annesinden nefret ediyorum bir torunu olduğunu nihayet hatırladı..eşim surat asmazsın demi dese de bu yüzüme yansıyacak..Eğer onların yanında bir saygısızlığın olursa lütfen sen de onlarla birlikte dön diyerek tepki mi belirttim tek kavga sebebimiz onlardı.çok yüz göz olmadan bu süreci nasıl atlatabilirim yorumlar için teşekkür ederim şimdiden..
Sizi çok iyi anladım çünkü aynı durumdayiz. Bende nefret ediyorum eşimin ailesinden.Selamlar herkese..Daha önceki konularımda da bahsetmiştim eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım 5 aylık bebeğim var..eşimin ailesi 7 saatlik uzaklıkta bi şehirde..Doğumdan önce kayınvalideme onlarla görüşmek istemediğimi belirttim hamilelik sürecinde de maddi manevi kesinlikle ilgilenmeyen tek dertleri para olan bir aile..Bu konuda eşim de beni haklı buluyor..Doğumdan önce onlarla görüşmeyi kestim içimdekileri belirterek evime de gelmelerini istemediğimi belirttim..Konuya ön yargıyla yaklaşanlar olacaktır belki ama çevrem ailem artık son zamanlarda eşim bana hak verdi..Evime gelmelerini istemiyor olsam da torunları onların da görmeye hakkı var diyerek biraz da olsa eşime hak verdim..Şimdi haber verdiler kabul edersem gelmek istiyorlarmış (ölmeden görmek istiyorlarmış 70 yaşındalar bunların sürekli duygu sömüründen bıktım )kabul ettim ama şu zamana kadar evliliğimize zarar veren buna eşim de dahil bu insanları nasıl ağırlarım derdi ?ben politik bir insan değilim insanlar hakkında kolay kolay yanılmam özellikle annesinden nefret ediyorum bir torunu olduğunu nihayet hatırladı..eşim surat asmazsın demi dese de bu yüzüme yansıyacak..Eğer onların yanında bir saygısızlığın olursa lütfen sen de onlarla birlikte dön diyerek tepki mi belirttim tek kavga sebebimiz onlardı.çok yüz göz olmadan bu süreci nasıl atlatabilirim yorumlar için teşekkür ederim şimdiden..
Teşekkür ederim sakin olmaya çalışacağım zaten bebek ve ev mutfak işleri beni ciddi yoruyor eşime de söyledim daha çok siz birlikte vakit geçirin beni değil torunlarını görmeye gelicekler ..Yemek yapar markete falan giderim sanırım eşimde evde olucak..Ben onlara karşı içimdekileri belirttim zaten 6 ay önce telefonda eşimde herşeyi biliyor ..en son o da ailesine kırgındı o benim yanımda oldu ama siz olmadınız gibi ..Yani farklı sorunlar da oldu benim yanımda olduğunu belirtti bi nevi ..Her ne kadar buradakiler bilmedikleri hayatlar hakkında atıp tutsa da ...çok fazla sohpet etmek istemiyorum o kadının istediği ortamı yaratmayacağım masum rolleri oynayıp günah çıkarıp bana sarıcak..Sizi çok iyi anladım çünkü aynı durumdayiz. Bende nefret ediyorum eşimin ailesinden.
Geldiklerinde mümkün mertebe sakin kalmaya çalışın. Ters birşey yapsalarda sinirlenmeyin. Söylenecek şeyleri bağırıp çağırmadan söyleyin. Eşinizin hatırına değil eşinizin sizin yanınızda durmasının hatırına idare edin. Ama dediğim gibi söyleyeceğiniz şeyleri de söyleyin atmayın içinize. Sadece geçmişteki öfkenizi basit bir olayda kusmayın. Haklıyken haksız olursunuz.
Çok doğru söylediğiniz Evet onun hatrına değil benim ve bebeğimin yanında durması hatrına idare edeceğim..Sizi çok iyi anladım çünkü aynı durumdayiz. Bende nefret ediyorum eşimin ailesinden.
Geldiklerinde mümkün mertebe sakin kalmaya çalışın. Ters birşey yapsalarda sinirlenmeyin. Söylenecek şeyleri bağırıp çağırmadan söyleyin. Eşinizin hatırına değil eşinizin sizin yanınızda durmasının hatırına idare edin. Ama dediğim gibi söyleyeceğiniz şeyleri de söyleyin atmayın içinize. Sadece geçmişteki öfkenizi basit bir olayda kusmayın. Haklıyken haksız olursunuz.