Görüşmediğim eşimin ailesi misafir olmak istiyor !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısın kötülüğe iyilikle sessizlikle cevap vermek gerekir keşke insanlar en fazla 5 yıl daha yaşayabilecek olduklarını idrak etseler gerçi kimin ne zaman öleceğini Allah bilir ama dediğin gibi olucak yüz göz olmadan gelip gidicekler..

Umarım eşiniz eşim kadar iyi bir eş ve çok ilgili bi babadır..Neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba sıktınız ama
Ahahhsss
Eşim ne kadar ruhsuz ve vicdansız olduğunu biliyor annesinin demişsiniz ya eşiniz sanırım alışmış öyle kişilere artık herkes aynı geliyor hatta onlarla anlaşıyor belki de.
Bir şeyi ne kadar anlatırsan o şey o kadar eksiktir demişler ya…
Doğru demişler sanırım böyle anlata anlata insan kendi de inanıyor sanırım bir yerde.
Ya da nasıl bir çevrede yaşıyorsanız artık sizin yerinizde olmak isteyen onlar,binler var
Bir yerlerde erkeklerin,kadınların çok kötü olduğu,ailelerin çok kötü olduğu koca bir topluluk yaşıyor ve oraya sadece kötü biri düşünce vov adama bak,vov kadına bak diye yüceltilen birkaç kötü insan düşüyor sanırım.

BDV ana sayfaya gidin. Sağ tarafta filtrele kısmı var. Oraya kullanıcı adını yazın üyenin ve sırala deyin.
Tüm geçmiş konular gelir.

Kısacası:

Kaçabilirsiniz ama saklanamazsınız ahahah
Ben bunu bilmiyordum. Bir dahakine böyle bakarım

Konu başlığını okuyunca, eşinizle görüşmüyorsanız, ne demeye ailesini ağırlıyorsunuz diyesim geldi ama sanırım yazım yanlışı var.
Konuyu da okumadım.
Bugün okuduğum şeyler yüzünden kalbimi tutarak geziyorum artık.

Konu başlığındaki anlatım bozukluğu kpss sorularında çıkacak seviyede
Yooo bence gayet normal. Eşini de görmüyor konu sahibi. Eski konuları görseniz, eşini cidden insan, birey olarak görmüyor. Ama görmediğim eşimin görmek istemediğim ailesi dese daha doğru olurmuş.

Eski konularınıza bi baktım kendi öz kardeşinizin eşini gelininizi dahi kötülemişsiniz memeler dekolte bize geliyor filan diye kocanızdan kıskanmışsınız kocanıza sulanmakla suçlamışsınız inanın okurken midem kalktı ! Şortlu kadınlara edepsiz demişsiniz ,ailesi kapalı olup açık olan kadınlara kişiliksiz demişsiniz ay siz nasıl bir insansınız yaa bence psikoloğa gidin acilen ! Kaynana ve kayınpederinize Allah yardım edip sizden kurtarır umarım

Eee siz de gelini kıskanıp eleştirdiniz. Demek ki karma dediğiniz şey size de işlemiş. Etme bulma dünyası işte

Ne kadar egolu yorumlar yazmışsınız.

Ayrıca eve gelen kişiler, siz kabul etmeseniz de eşinizin dünyaya gelmesine sebep olan kişiler. Herkesin kayınvalidesi mükemmel mi?

Sizin de çocuğunuz var ve evrenin de şaşmaz yasaları var. Bknz. Sebep-sonuç yasası (karma).

Çekmek mi :) ah ah benim yerimde olmak isteyen kaç kişi var acaba şükür yaradana
40 yaşına gelip bir baltaya sap olamamış, batan işinin, evlilik masraflarını ailesine ödeten koca, arada cam çerçeve indirmesi var ama sizinle yaşayan insan için çok anormal görülesi bir şey değil o da. Bir yanda kardeşinin eşi için ileri geri konuşacak kadar kötü niyetli, çapsız kocasının akli çelinecek diye ödü kopan, ailesi içinde daha çok para harcamadılar, sizi pohpohlayıp durmadılar diye kibirden çatlayan siz. Kime ne yapsın da yerinizde olmak istesin?
Ailede sizin hasret değil merak etmeyin öyle olsa bu zamana kadar gelmek ister, sizi çağırırlardı, kendi kendinize nasıl davranacağınızı kurup durun sizi önemseyen yok.

Ya arkadaş eşinin alesini kötülüyor da kendisi de burda sürekli gelinlerini ahlaksızlıkla suçlamış olan bir görümce:) gelini bunları iyi niyetle ailece tatile davet etmiş yazlığa,bu delirmiş kıskançlıktan kocamın yanına bikini giydi havuzda diye kocamla sohbet etti kahkaha attı kocamda gözü var filan , gelini fena kıskanıyor çok belli :) öncesinde de iş arkadaşımın kocamda gözü var demiş konusunda herkesin kocasında gözü var sonra da gelinimizin yüzü çirkin olduğu için fiziğini sergiliyor benim yüzüm güzel filan demiş neresinden tutsan hastalıklı bir düşünce yapısı var acil şifalar

Herkeste onun kocasına hasretti zaten. Adamı güya kıskanıyor ama bir yandan da kendi insan yerine koymuyor, öyle değil bir çelişkili ruh hali.

Kadının gül gibi kocası var ayol, netsin görümcesinin kel kocasını? Kendi kocası bir eli yağda bir eli balda yaşatıyor, kadın salak mı onu tepip görümcesinin batakçı kocasına hallenecek, hem de kendi evinde kocasının dibinde. İnsan bir de bunu nasıl kondurur rahat rahat, nasıl itham eder? Ne tehlikeli insanlar var ya, kanım donmuştu o konuda.

Herkeste onun kocasına hasretti zaten. Adamı güya kıskanıyor ama bir yandan da kendi insan yerine koymuyor, öyle değil bir çelişkili ruh hali.
Ne kadar bi şeye benzemeyen herif var, karıları onları tam bir womanizer sanıyor. Kocalarının tam bir alfa olduğunu düşünmek mutlu ediyor galiba.

Kendi kardeşinin eşinin rahatlığını, mutluluğunu kıskandığı için elinde var olan kocayı iyi birseymiş gibi görmeye çalışıyor bence, eşini kıskanmıyor aslında. İnsan değer vermediği koca için elimden alacaklar telaşına düşmez.

İki tane gelinimiz var birbimize kızıp kırıldığımız zamanlar da olmuştur ama çok severim yine de ki kendimi de eleştiririm bende hatalıyım diye ay kimseye de laf söyletmem kardeşlerimin eşleri yA canlarımın canları sonuçta iki gelinimizde yA. Aşırı iğrenç ithamlarda bulunmuş gelin belliki biraz modern ve Özgür ruhlu .ondan kıskanmış kendisi öyle olamadığı için tam anlamı ile kadın düşmanı biraz arkadaş ,bi baktım konulara şortlu kadınlara filan saydırmış

Simariksiniz, kotusunuz ve ekstra pasif kocanizla yasamaya mecbursunuz cunku sizi baska kimse cekmez.

Ha esinizin ailesinde de iyi sabir varmis. 2 oglum var, boyle biriyle evlenecegim, seninle de gorusmeyecegim deseler degil dugun masraflarini karsilamak, evi baslarina yikarim

Ah valla komiksiniz sadece gülerek okuyorum bilmediğiniz hayatlar hakkında ahkam kesiyorsunuz burda öyle bi grup var maalesef canları sıkılıyor belli ki kime ne yazsak ne çizsek nasıl atıp tutsak tatmin ediyorsa devam edin..Gelin demişken yapmacık sonradan görme kocasının asla ilgilenmediği evli ve çocuklu olmasına rağmen eşinden ilgi bulamadığı için bu şekilde dikkat çekmeye çalışan bir tip bunu bütün sülale bilir cenazeye minik etekle gelen bir kadında ahlak yoktur bana göre anlatabildim mi daha fazla burda özelimizi deşifre etmek istemiyorum konu kapansın Mune lütfen burası benim akıl alabileceğim bir platform değil !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…