- 9 Haziran 2021
- 467
- -439
-
- Konu Sahibi karanfilla
Haklısın kötülüğe iyilikle sessizlikle cevap vermek gerekir keşke insanlar en fazla 5 yıl daha yaşayabilecek olduklarını idrak etseler gerçi kimin ne zaman öleceğini Allah bilir ama dediğin gibi olucak yüz göz olmadan gelip gidicekler..Ne oldu bilmiyorim ama yetmiş ywsinda insanlar yaşayacakları hadi beş yıl olsun bir torun görmeyi çok görmeyin . Kaç gün kalırlar ki sanki bırakın gelsinler.
Madem sevmiyorsunuz zaten kaç gün kalacaklar eşiniz evde olduğu sürece kalsınlar genellikle mutfakta ağır ağır ymeek yapın işte çay hazirlayin sonra çocuğun altını degistirin verin oyalansinlar sizde yemek yapma bahanesiyle mutfakta oyalanin . Eşiniz de mutlu olsun ölmeden bir torun sevgisi tatmış olsunlar . Kötülüğe iyilikle karşılık vermek er kişinin işi demişler . Çocuğunuz da babaanne ve dedesini görmüş olur
AhahhsssUmarım eşiniz eşim kadar iyi bir eş ve çok ilgili bi babadır..Neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba sıktınız ama
Ben bunu bilmiyordum. Bir dahakine böyle bakarımBDV ana sayfaya gidin. Sağ tarafta filtrele kısmı var. Oraya kullanıcı adını yazın üyenin ve sırala deyin.
Tüm geçmiş konular gelir.
Kısacası:
Kaçabilirsiniz ama saklanamazsınız ahahah
Yooo bence gayet normal. Eşini de görmüyor konu sahibi. Eski konuları görseniz, eşini cidden insan, birey olarak görmüyor. Ama görmediğim eşimin görmek istemediğim ailesi dese daha doğru olurmuş.Konu başlığındaki anlatım bozukluğu kpss sorularında çıkacak seviyede
Eski konularınıza bi baktım kendi öz kardeşinizin eşini gelininizi dahi kötülemişsiniz memeler dekolte bize geliyor filan diye kocanızdan kıskanmışsınız kocanıza sulanmakla suçlamışsınız inanın okurken midem kalktı ! Şortlu kadınlara edepsiz demişsiniz ,ailesi kapalı olup açık olan kadınlara kişiliksiz demişsiniz ay siz nasıl bir insansınız yaa bence psikoloğa gidin acilen ! Kaynana ve kayınpederinize Allah yardım edip sizden kurtarır umarımSelamlar herkese..Daha önceki konularımda da bahsetmiştim eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım 5 aylık bebeğim var..eşimin ailesi 7 saatlik uzaklıkta bi şehirde..Doğumdan önce kayınvalideme onlarla görüşmek istemediğimi belirttim hamilelik sürecinde de maddi manevi kesinlikle ilgilenmeyen tek dertleri para olan bir aile..Bu konuda eşim de beni haklı buluyor..Doğumdan önce onlarla görüşmeyi kestim içimdekileri belirterek evime de gelmelerini istemediğimi belirttim..Konuya ön yargıyla yaklaşanlar olacaktır belki ama çevrem ailem artık son zamanlarda eşim bana hak verdi..Evime gelmelerini istemiyor olsam da torunları onların da görmeye hakkı var diyerek biraz da olsa eşime hak verdim..Şimdi haber verdiler kabul edersem gelmek istiyorlarmış (ölmeden görmek istiyorlarmış 70 yaşındalar bunların sürekli duygu sömüründen bıktım )kabul ettim ama şu zamana kadar evliliğimize zarar veren buna eşim de dahil bu insanları nasıl ağırlarım derdi ?ben politik bir insan değilim insanlar hakkında kolay kolay yanılmam özellikle annesinden nefret ediyorum bir torunu olduğunu nihayet hatırladı..eşim surat asmazsın demi dese de bu yüzüme yansıyacak..Eğer onların yanında bir saygısızlığın olursa lütfen sen de onlarla birlikte dön diyerek tepki mi belirttim tek kavga sebebimiz onlardı.çok yüz göz olmadan bu süreci nasıl atlatabilirim yorumlar için teşekkür ederim şimdiden..
Eee siz de gelini kıskanıp eleştirdiniz. Demek ki karma dediğiniz şey size de işlemiş. Etme bulma dünyası işteEvet kesinlikle çok doğru bir yorum teşekkür ederim..Eşim biraz tedirgin çünkü annesinin ne kadar sıkıntılı olduğunu biliyor beni de tanıyor ama yaşlı de geç kafasında klasik erkek..Yaşlıdır hürmet edelim dediğim zamanlarda elini öpmek istedim ben el öptürmem diyip çekti elini kesinlikle çok ilgisiz ve soğuktu ben evine nişanlıyken gittiğimde hatta nişanlıyken eşimle yanlarında tartıştığımızda sen tek git diyebilecek kadar ruhsuz ve vicdansız bir insandı eşimin de hataları vardı...ama hayat karma şimdi aynı şeyi ben ona yaşatıcam neden evime geliyorsun hissini o da yaşayacak..Saygısızlık yapmayacak olsam da geldikleri için deli gibi hizmet etmeyeceğim rutin sofra hazırlığı..Çok isterdim yakın olmayı hatta ilk tanıştığımda babasını çok sevdim etrafımda pervane oldu kadın onu bile kıskanıp rahatsız oldu sürekli adamcağızı uyarıyordu eleştiriyordu..Kimseye yaşlıdır hastadır diye saygı duymam ökaç yaşında olursa olsun önce insan olacak herkes saygılı olmak zorunda..Önce sevgi vereceksin ki sevgi bulasın..
40 yaşına gelip bir baltaya sap olamamış, batan işinin, evlilik masraflarını ailesine ödeten koca, arada cam çerçeve indirmesi var ama sizinle yaşayan insan için çok anormal görülesi bir şey değil o da. Bir yanda kardeşinin eşi için ileri geri konuşacak kadar kötü niyetli, çapsız kocasının akli çelinecek diye ödü kopan, ailesi içinde daha çok para harcamadılar, sizi pohpohlayıp durmadılar diye kibirden çatlayan siz. Kime ne yapsın da yerinizde olmak istesin?Çekmek mi :) ah ah benim yerimde olmak isteyen kaç kişi var acaba şükür yaradana
Ya arkadaş eşinin alesini kötülüyor da kendisi de burda sürekli gelinlerini ahlaksızlıkla suçlamış olan bir görümce:) gelini bunları iyi niyetle ailece tatile davet etmiş yazlığa,bu delirmiş kıskançlıktan kocamın yanına bikini giydi havuzda diye40 yaşına gelip bir baltaya sap olamamış, batan işinin, evlilik masraflarını ailesine ödeten koca, arada cam çerçeve indirmesi var ama sizinle yaşayan insan için çok anormal görülesi bir şey değil o da. Bir yanda kardeşinin eşi için ileri geri konuşacak kadar kötü niyetli, çapsız kocasının akli çelinecek diye ödü kopan, ailesi içinde daha çok para harcamadılar, sizi pohpohlayıp durmadılar diye kibirden çatlayan siz. Kime ne yapsın da yerinizde olmak istesin?
Ailede sizin hasret değil merak etmeyin öyle olsa bu zamana kadar gelmek ister, sizi çağırırlardı, kendi kendinize nasıl davranacağınızı kurup durunsizi önemseyen yok.
Herkeste onun kocasına hasretti zaten. Adamı güya kıskanıyor ama bir yandan da kendi insan yerine koymuyor, öyle değil bir çelişkili ruh hali.Ya arkadaş eşinin alesini kötülüyor da kendisi de burda sürekli gelinlerini ahlaksızlıkla suçlamış olan bir görümce:) gelini bunları iyi niyetle ailece tatile davet etmiş yazlığa,bu delirmiş kıskançlıktan kocamın yanına bikini giydi havuzda diyekocamla sohbet etti kahkaha attı kocamda gözü var filan , gelini fena kıskanıyor çok belli :) öncesinde de iş arkadaşımın kocamda gözü var demiş konusunda herkesin kocasında gözü var sonra da gelinimizin yüzü çirkin olduğu için fiziğini sergiliyor benim yüzüm güzel filan demiş neresinden tutsan hastalıklı bir düşünce yapısı var acil şifalar
Kadının gül gibi kocası var ayol, netsin görümcesinin kel kocasını? Kendi kocası bir eli yağda bir eli balda yaşatıyor, kadın salak mı onu tepip görümcesinin batakçı kocasına hallenecek, hem de kendi evinde kocasının dibinde. İnsan bir de bunu nasıl kondurur rahat rahat, nasıl itham eder? Ne tehlikeli insanlar var ya, kanım donmuştu o konuda.Ya arkadaş eşinin alesini kötülüyor da kendisi de burda sürekli gelinlerini ahlaksızlıkla suçlamış olan bir görümce:) gelini bunları iyi niyetle ailece tatile davet etmiş yazlığa,bu delirmiş kıskançlıktan kocamın yanına bikini giydi havuzda diyekocamla sohbet etti kahkaha attı kocamda gözü var filan , gelini fena kıskanıyor çok belli :) öncesinde de iş arkadaşımın kocamda gözü var demiş konusunda herkesin kocasında gözü var sonra da gelinimizin yüzü çirkin olduğu için fiziğini sergiliyor benim yüzüm güzel filan demiş neresinden tutsan hastalıklı bir düşünce yapısı var acil şifalar
Ne kadar bi şeye benzemeyen herif var, karıları onları tam bir womanizer sanıyor. Kocalarının tam bir alfa olduğunu düşünmek mutlu ediyor galiba.Herkeste onun kocasına hasretti zaten. Adamı güya kıskanıyor ama bir yandan da kendi insan yerine koymuyor, öyle değil bir çelişkili ruh hali.
Kendi kardeşinin eşinin rahatlığını, mutluluğunu kıskandığı için elinde var olan kocayı iyi birseymiş gibi görmeye çalışıyor bence, eşini kıskanmıyor aslında. İnsan değer vermediği koca için elimden alacaklar telaşına düşmez.Kadının gül gibi kocası var ayol, netsin görümcesinin kel kocasını? Kendi kocası bir eli yağda bir eli balda yaşatıyor, kadın salak mı onu tepip görümcesinin batakçı kocasına hallenecek, hem de kendi evinde kocasının dibinde. İnsan bir de bunu nasıl kondurur rahat rahat, nasıl itham eder? Ne tehlikeli insanlar var ya, kanım donmuştu o konuda.
İki tane gelinimiz var birbimize kızıp kırıldığımız zamanlar da olmuştur ama çok severim yine de ki kendimi de eleştiririm bende hatalıyım diye ay kimseye de laf söyletmem kardeşlerimin eşleri yA canlarımın canları sonuçta iki gelinimizde yA. Aşırı iğrenç ithamlarda bulunmuş gelin belliki biraz modern ve Özgür ruhlu .ondan kıskanmış kendisi öyle olamadığı için tam anlamı ile kadın düşmanı biraz arkadaş ,bi baktım konulara şortlu kadınlara filan saydırmışKadının gül gibi kocası var ayol, netsin görümcesinin kel kocasını? Kendi kocası bir eli yağda bir eli balda yaşatıyor, kadın salak mı onu tepip görümcesinin batakçı kocasına hallenecek, hem de kendi evinde kocasının dibinde. İnsan bir de bunu nasıl kondurur rahat rahat, nasıl itham eder? Ne tehlikeli insanlar var ya, kanım donmuştu o konuda.
Simariksiniz, kotusunuz ve ekstra pasif kocanizla yasamaya mecbursunuz cunku sizi baska kimse cekmez.Selamlar herkese..Daha önceki konularımda da bahsetmiştim eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım 5 aylık bebeğim var..eşimin ailesi 7 saatlik uzaklıkta bi şehirde..Doğumdan önce kayınvalideme onlarla görüşmek istemediğimi belirttim hamilelik sürecinde de maddi manevi kesinlikle ilgilenmeyen tek dertleri para olan bir aile..Bu konuda eşim de beni haklı buluyor..Doğumdan önce onlarla görüşmeyi kestim içimdekileri belirterek evime de gelmelerini istemediğimi belirttim..Konuya ön yargıyla yaklaşanlar olacaktır belki ama çevrem ailem artık son zamanlarda eşim bana hak verdi..Evime gelmelerini istemiyor olsam da torunları onların da görmeye hakkı var diyerek biraz da olsa eşime hak verdim..Şimdi haber verdiler kabul edersem gelmek istiyorlarmış (ölmeden görmek istiyorlarmış 70 yaşındalar bunların sürekli duygu sömüründen bıktım )kabul ettim ama şu zamana kadar evliliğimize zarar veren buna eşim de dahil bu insanları nasıl ağırlarım derdi ?ben politik bir insan değilim insanlar hakkında kolay kolay yanılmam özellikle annesinden nefret ediyorum bir torunu olduğunu nihayet hatırladı..eşim surat asmazsın demi dese de bu yüzüme yansıyacak..Eğer onların yanında bir saygısızlığın olursa lütfen sen de onlarla birlikte dön diyerek tepki mi belirttim tek kavga sebebimiz onlardı.çok yüz göz olmadan bu süreci nasıl atlatabilirim yorumlar için teşekkür ederim şimdiden..