Görüşmediğim eşimin ailesi misafir olmak istiyor !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de kimse bir diziye veya filme ortasından başlamak istemez. Öncesini de bilmek lazım. Sanki sorunsuz problemsiz bir evliliğiniz varmış gibi yansıtıyorsunuz ama kocanızla da sorununuz olmuştu. Siz havuzlu evinde bikini giyen yengeye yollu diyen üyesiniz. Hatta kadının kocanıza bile yazdığını iddia etmiştiniz. Sanki genel bir mutsuzluk probleminiz var.

Konunuza dönersek, o gün için plan yapın dışarda takılın diyeceğim ama bebek emiyorsa mecbur evde olacaksınız. Bilemedim şimdi size yanlış bir tavsiye vermek istemem çünkü değişik bir anlayışınız var. İyi de desek sanki hep atarlı bir haliniz var.

Bu davranışızın sebebi ne bilemiyorum ancak kötü dahi olsa torunlarını görmek istemelerinden daha doğal bir durum yok. Eve gelen misafire güler yüzlü davranılır istemediğiniz durumlarda ise surat asmak yerine olanı üslubunca söylemekte fayda var.
Mesele altın değil diyorsunuz ancak o konuyu hatırlıyorum basbayağı yapacakları hediyeyi az bulduklarını ifade edip huzursuzluk çıkarmıştınız.

İyi de kimse bir diziye veya filme ortasından başlamak istemez. Öncesini de bilmek lazım. Sanki sorunsuz problemsiz bir evliliğiniz varmış gibi yansıtıyorsunuz ama kocanızla da sorununuz olmuştu. Siz havuzlu evinde bikini giyen yengeye yollu diyen üyesiniz. Hatta kadının kocanıza bile yazdığını iddia etmiştiniz. Sanki genel bir mutsuzluk probleminiz var.

Konunuza dönersek, o gün için plan yapın dışarda takılın diyeceğim ama bebek emiyorsa mecbur evde olacaksınız. Bilemedim şimdi size yanlış bir tavsiye vermek istemem çünkü değişik bir anlayışınız var. İyi de desek sanki hep atarlı bir haliniz var.

Aa o üye de mi üye idi 😬 konuları hep sabıkalı.

IMG_20221123_045636.jpg

Konu sahibi, serbest çağrışımla görünce sizi hatırladım.

Alaka kuramayanlara link

Üye ismi yabancı gelmediği için bakayım dedim, yoksa her konunun geçmişini didik didik araştırmıyorum. Kocasının ailesiyle problem yaşayan bir kadının elbette görüşmeme hakkı var. Ama burada bizlere soruluyorsa faydasız bir cevap yazmak istemem. Sadece kayınvalide kayınpederin gelmek istemesi değil yani sorun. Koca da problemli. Genel bir mutsuzluk geçimsizlik hali var.

Selamlar herkese..Daha önceki konularımda da bahsetmiştim eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım 5 aylık bebeğim var..eşimin ailesi 7 saatlik uzaklıkta bi şehirde..Doğumdan önce kayınvalideme onlarla görüşmek istemediğimi belirttim hamilelik sürecinde de maddi manevi kesinlikle ilgilenmeyen tek dertleri para olan bir aile..Bu konuda eşim de beni haklı buluyor..Doğumdan önce onlarla görüşmeyi kestim içimdekileri belirterek evime de gelmelerini istemediğimi belirttim..Konuya ön yargıyla yaklaşanlar olacaktır belki ama çevrem ailem artık son zamanlarda eşim bana hak verdi..Evime gelmelerini istemiyor olsam da torunları onların da görmeye hakkı var diyerek biraz da olsa eşime hak verdim..Şimdi haber verdiler kabul edersem gelmek istiyorlarmış (ölmeden görmek istiyorlarmış 70 yaşındalar bunların sürekli duygu sömüründen bıktım )kabul ettim ama şu zamana kadar evliliğimize zarar veren buna eşim de dahil bu insanları nasıl ağırlarım derdi ?ben politik bir insan değilim insanlar hakkında kolay kolay yanılmam özellikle annesinden nefret ediyorum bir torunu olduğunu nihayet hatırladı..eşim surat asmazsın demi dese de bu yüzüme yansıyacak..Eğer onların yanında bir saygısızlığın olursa lütfen sen de onlarla birlikte dön diyerek tepki mi belirttim tek kavga sebebimiz onlardı.çok yüz göz olmadan bu süreci nasıl atlatabilirim yorumlar için teşekkür ederim şimdiden..
Eski yaşadıklarımızı bilmiyorum ama eşime bunu yapmazdım. Bana hak versede evime gelmesinler demek çok ağır..onlarında hakkı torun gormek. Boşver sen insanlığını yap agirla. Eşinin de gönlü olsun. Zaten uzak oturuyorlarmis bosver

Sizinde çocuğunuz olmuş böyle kötülükler yaparken hiç mi korkmuyorsunuz? İnancınız olmasa bile karma diye bişey var. İnsan ettiğini bulmadan ölmüyor. Hayır ben böyle kocaları da anlamıyorum. Kadın erkek olarak demiyorum, eşimi çok severim maşallah sorunsuz sıkıntısız bir evliliğimiz var ailelerimiz mükemmel vs. Fakat 40 tane eşimi bi anne babama değişmem eğer bana açık bir kötülükleri yoksa. 70 yaşında insanlar 7 saat yol gelecekler acıtasyon yapıyorlar diyorsunuz. Sizin o zamanlarınızı şimdiden merak ettim.

Herkeşler hak veriyormuş ahahahah canım ya. Gazınızı almak için onlar, sizi şişirip huzurunuz bozulmasın yuvanız falan yıkılmasın diye. Kimse yüz yüze baktığı insanların böyle bi şeyine neden olmak istemez, bi de bizim toplumda ha yuva yıkmışsın ha Kabe yani. Eşiniz de korkaklığından işte, 40 yaşına gelmiş, bi beceri gösterememiş, ailesine iflas borcu ödetmiş, evlenirken bile onlarla yüzgöz olan birini siz şansa bala almışsınız, göreceği son kadınsınız şu saatten sonra.

Genelde eş ailesini haksız bulurum ama burda kararsızım. Yedi saatlik yoldan gelmek kolay değil o yaşta insanlara. İdare edin biraz. Sizde o yaşlara geleceksiniz

Selamlar herkese..Daha önceki konularımda da bahsetmiştim eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım 5 aylık bebeğim var..eşimin ailesi 7 saatlik uzaklıkta bi şehirde..Doğumdan önce kayınvalideme onlarla görüşmek istemediğimi belirttim hamilelik sürecinde de maddi manevi kesinlikle ilgilenmeyen tek dertleri para olan bir aile..Bu konuda eşim de beni haklı buluyor..Doğumdan önce onlarla görüşmeyi kestim içimdekileri belirterek evime de gelmelerini istemediğimi belirttim..Konuya ön yargıyla yaklaşanlar olacaktır belki ama çevrem ailem artık son zamanlarda eşim bana hak verdi..Evime gelmelerini istemiyor olsam da torunları onların da görmeye hakkı var diyerek biraz da olsa eşime hak verdim..Şimdi haber verdiler kabul edersem gelmek istiyorlarmış (ölmeden görmek istiyorlarmış 70 yaşındalar bunların sürekli duygu sömüründen bıktım )kabul ettim ama şu zamana kadar evliliğimize zarar veren buna eşim de dahil bu insanları nasıl ağırlarım derdi ?ben politik bir insan değilim insanlar hakkında kolay kolay yanılmam özellikle annesinden nefret ediyorum bir torunu olduğunu nihayet hatırladı..eşim surat asmazsın demi dese de bu yüzüme yansıyacak..Eğer onların yanında bir saygısızlığın olursa lütfen sen de onlarla birlikte dön diyerek tepki mi belirttim tek kavga sebebimiz onlardı.çok yüz göz olmadan bu süreci nasıl atlatabilirim yorumlar için teşekkür ederim şimdiden..
Emin ol yaşattığıni yaşamadan kimse ölmez o 5 aylık bebeğinin eşi de seni ve kocani görmek istemezse şaşırma etme bulma dünyası arkadaşım.. torunlarını görmek istemeleri duygu sömürüsü demek . Allah gerçekten kimseye sizin gibi gelin vermesin

Eski konunuzu bilmiyorum ama herkes sizi tanımış ve haksız olduğunuzu söylüyor.
Buradaki herkes de sizi haksız buluyor, çevrenizdekilerin tam tersi :)
Yaşadıklarınızı bilmem. Herkes ufak/büyük birşeyler yaşıyor zaten. Ama görüşmemek eve almamak torun göstermemek fazla zalimce değil mi? Eşinizden ve evliliğinizden emin olsanız rahatlıkla gelmelerine müsaade ederdiniz. Size zarar veremezler izin vermediğiniz sürece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X