görünce şok oldum...!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence foto çok yakın açıdan çekilmiş...
Kadının gözenekleri bile görüküyooo...

yakın açıdan çekilmiş evet bütün kusurlar belli oluor ama alsa daha ii olurdu

+1 katılıyorum kesinlikle.

bence de.

erkek kendi gibi kadını ne yapsın kadın dedigin kılsız olur hele de görüntüsüyle para kazananlar bu hususa daha da dikkat etmeliler

şimdi bu kadın mı erkek gibi? yapmayın lütfen=)

bende yorumları abarılı buldum doğrusu kamera kadının dibine kadar girmiş eller köü görünüyoo kabul ama kollarına falan bence gerek yok

ne olursa olsun taş gibi hatun

evet bence de. ayrıca o kadar spotu kimin yüzüne dayarsan daya en ufacık tüy bile çok belirginmiş gibi görünür.

Parmagındaki ve kollarında kıllar çokk iğnreç duruyoor yaa.Kaymak gibi kolu olcağına orman bakanlığı gibi dolanıyorr kaydirigubbakcemile3

kaymak gibi hatunların rağbet gördüğü ne malum? hiç bir insan tüysüz yani 'kaymak gibi' olanlarından hoşlanmıyor..kadın erkek ayrımı yapmadım bakın. insan dedim bu yüzden.

ya adriyana limayı çoook kıskanıyorum deyinde, kurtulun bu baskıdan öffkaydirigubbakcemile3

demezleeer=D

gözleri çok güzel yaa bilekliğide güzelmişş

uuuuuu baya belli yaa bende az bişey sanmıştım
Dikkat etse iyi olur ama çok güzel kız

hayret çok ilginççççç:bbo::bbo:kafamçokkarıştı
lazer epilasyondan haberi yokmuymuş acaba kaydirigubbakcemile3

bu ne ya çiğ köfte yuğuran kıllı erkek elleri gibi bu kadın urfalı mı :))))

bende esmerim ellerimde hic yok ama kollarimda tüyler var ve cıkarken cok cirkin bi görüntü yarattıgı icin özellikle aldırmıyorum.

tabi onun elinin altında her türlü imkan var gidip kökten halledebilirdi

dünyanın en iyi modellerinden birinin kolunda hoş gözükmüyo ama

demekki kendisinin bi sıkıntısı yok

valla kizz bende yeni basladim belirgin olmasada pabul gibi kollar eller kil olmayinca

yine güzelll yine güzelll bu kadar güzel olunmaz bu kadınsa ben neyim ben kadınsam bu ne yav isterse kıl yumağı gibi dolaşsın güzel işte be kardeşim

erkekler kıllara oldukça dikkat ediyor hanımlar, ben şahsen yaaşadım :kedi:
abim bi kere kuaföre git bnce , yüzünde tüy var demişti... :kedi:
ayrıca yine abimi kıllı hatunlar konusunda konuşurkende duymuştum, dikkat ediyorlar.
ama adriiana lima nedense dikkat etmemiş, demekki takmıyorkafamçokkarıştı

ben ne ellerimdeki ne kollarımdaki tüyleri aldırıyorum.. hatta kaşlarımı da 1buçuk ayda bir sadece toparlatıyorum. şimdiye kadar kimsenin gözüne takılmadı. ayrıca ellerdeki tüylerin alındığını da ilk sizden duyuorum..
hee erkeklere beğendirmek istiyorsanız kendinizi doğal olun. emin olun öylesini daha çok seviyorlar,beğeniyorlar. güzelleşmek amacıyla kadınların yapmadığı şey kalmadı..ve sonucunda bir çoğu aynı fabrikanın ürünüymüş gibi, fotokopiymiş gibi dolanıyorlar ortalıkta=)) en önemlisi özgün ve doğal olmak. biraz güvenin kendinize. biraz özgüveniniz olduğunda ne erkek arkadaşınız ne de kocanız başka şeylere takılıp kalmaz zaten.. ki özgüvenin çekiciliği bambaşkadır. ufak tefek şeylere takılıp kalmayın=)
sevgiler.[/QUOTE]

kaşlarımı bende almıyorum göze batacak cınsten değil kollarımı da aldırmıyorum ellerimde yok zaten ama bu şekilde olsaydı aldırırdım bi kadında en çok bakılan yerlerden birisidir eller ve o şekilde çirkin görünüyor bence. kıl tüy alarak kimse birbirine benzemiyor aynı tarz giyinerek aynı saçları yaparak veya estetik yaptırarark benziyorlar birine aa bu da kollarını almıs aynı fabrıkadan cıkmıs demedım hiç bir zaman ve diyenıde duymadım:1rolleyes: evt tabi ki güvenmeli herkes kendine ama dışarda ki insanlarında ne düşündüğüne önem vermeli biraz da olsa. kocanız ya da sevgiliniz elinizi tuttugunda bu tüylerin eline gelmesinden rahatsız olmaz mısınız ben olurum şahsen kaymak gibi eli tutmak öpmek varken istemem o şekilde ya da söz töreninizde elinizi uzattığınızda o şekilde durmasını ister misiniz? erkekler her ne kadar bunlara önem vermiyor demeyin inanın gerçekten önem veriyor ya da benim etrafımdakıler öyle bilmiyorum. sizin konusmanızdan alıntı yaptım ama yazdığım herşey size değil sevgiyle kalınopuyorumnanaktan

sadece dökülmüş ojesi ile parmaklarındaki tüyler biraz rahatsız edici, bunlar dışında taş gibi kadın. hakkını yemeyelim.

büyük ve net bir foto olduğu için göze batmış herşey. aynı şekilde kendi fotonuzu büyüterek incelerseniz daha fazlasını da görürsünüz arkadaşlar.

kanımca bi bayan bakımlı olmalı kişisel bakımımını aksatmamalı erkekler bakımlı bayan severler oldukça belirgin bi şekilde kıllarla dolaşmak bi kadına yakışmaz bence. adriana lima nın bu fotolarını paylaşmamın sebebi ona yakıştıramamaktan kaynaklanıyor sadece ona değil hiç bir bayana yakıştırmıyorum. belki bazılarınıza almaması normal gelebilir ama bana gelmiyor o kadar imkan varken aldırmamasını garipsedim bizler ünlü değilken para biriktirip gidip lazer epilasyon yaptırıyoruz karınca yağını deniyoruz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz bence kadın budur! tamam allah var güzel hatun allah özene bözene yaratmış ama sadece güzellik yetmiyor kadın olmaya bir erkeğin tiksinmesine bile sebep olabilyor böyle ufak ayrıntılar...

Bu durumu yadırgayanlara şu soruyu soruyorum :
Siz her zaman kolunuz tüysüz mü geziyorsunuz ? Hiç mi bazı sebeplerden ötürü öyle gezmediniz ? CADIARZU
Top modeller de insan öyle değil mi ? kaydirigubbakcemile3
ınsanlık hali ,diyorum. :1closedeyes:

dünyanın en ünlü insanıyken öyle gezilmesini yargılıyorum paran var gidersin lazer yaptırırsın kökten bititrisin sorun olmaz parası varken bunu yapmıyorsa çıktığı zamanda almalı elbette insan alamadığı zamanlar oluyordur ama bi tanıtım reklamına giderken ya da bi davete giderken bıyıklarınız çıkmış şekilde mi gittiniz? kollarını almıyor tamam ama ellerinde ki hakkaten çirkin duruyor ve çıkmış ojelerle ve bıyıklarım çıkmış şekilde hiç bir yere gitmedim gitmemde...

Gittiği tanıtım da dünyaca ünlü bir çamaşır firmasına ait.Onlar bu durumun abartılı olduğunu düşünseydi herhalde kolundaki tüyleri al de gel,derlerdi.kaydirigubbakcemile3
Ne mutlu size ...Adriana'dan daha bakımlı ve özenlisiniz.

Amaan Adriana Lima'da böyleyse saldım gitti.
Şimdi ağdaya kalkacaktım popomu devirip yatayım da elalem tüy görsün:dilcikar:

o da bir insan sonuçta, her insanın tüyleri zaman zaman uzar, elleri biraz fazla tüylü ama güzel kadın doğrusu, bir erkeğin de bu kadar dikkatli yaklaşacağını sanmıyorum olaya pek :umursamaz:

ıyy hakikaten çok iğrenç duruyo ya ben çok rahatsız olurum öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…