Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar farkındaysanızz kaşlarını bile almıyooo..
ve bu kadının zaten en güzel yönü .. en ilgi çekici en belirgin özelliği doğal oluşu....
ve bence gerçekten güzel tanımına çok uyan bir bayan...
bence bu kıl tüy olayına biz çok takıyoruz kollar ellerde alınır mı canım, hatta siyah ve kalınca değilse bıyıklar bile durabilir bence
zaten alınmamış kaş moda, kaşları düzgün olan için süper bi moda hemkaydirigubbakcemile3
erkek kendi gibi kadını ne yapsın kadın dedigin kılsız olur hele de görüntüsüyle para kazananlar bu hususa daha da dikkat etmeliler
bende yorumları abarılı buldum doğrusu kamera kadının dibine kadar girmiş eller köü görünüyoo kabul ama kollarına falan bence gerek yok
ne olursa olsun taş gibi hatun![]()
Parmagındaki ve kollarında kıllar çokk iğnreç duruyoor yaa.Kaymak gibi kolu olcağına orman bakanlığı gibi dolanıyorr kaydirigubbakcemile3
ya adriyana limayı çoook kıskanıyorum deyinde, kurtulun bu baskıdan öffkaydirigubbakcemile3
bunu mu? şakkıdı
niye kadının kusurlarını araştırp duruyonuz yahu, hadi hadi biliyom sen ondan güzelsin boşver
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
Bence foto çok yakın açıdan çekilmiş...
Kadının gözenekleri bile görüküyooo...
tabi ki de=D moleküllerine kadar ayırmış kadını resmen
ben erinona'ya çok hak verdim.bunun avutulmakla ne alakası var.bizde kendimizi biraz salsak,adriana gbi kol kötü değilde elimizdeki tüyleri aldrmsak htta bıyıklrımızı aldrmsak erkk arkdşlrımız direk söylemez ama şakayla karışık aldrmamızı söylerler.ama adrianayı görseler hiç rahatsız olmayacaklarından adım gbi eminim.
ben ne ellerimdeki ne kollarımdaki tüyleri aldırıyorum.. hatta kaşlarımı da 1buçuk ayda bir sadece toparlatıyorum. şimdiye kadar kimsenin gözüne takılmadı. ayrıca ellerdeki tüylerin alındığını da ilk sizden duyuorum..
hee erkeklere beğendirmek istiyorsanız kendinizi doğal olun. emin olun öylesini daha çok seviyorlar,beğeniyorlar. güzelleşmek amacıyla kadınların yapmadığı şey kalmadı..ve sonucunda bir çoğu aynı fabrikanın ürünüymüş gibi, fotokopiymiş gibi dolanıyorlar ortalıkta=)) en önemlisi özgün ve doğal olmak. biraz güvenin kendinize. biraz özgüveniniz olduğunda ne erkek arkadaşınız ne de kocanız başka şeylere takılıp kalmaz zaten.. ki özgüvenin çekiciliği bambaşkadır. ufak tefek şeylere takılıp kalmayın=)
sevgiler.
dünyanın en ünlü insanıyken öyle gezilmesini yargılıyorum paran var gidersin lazer yaptırırsın kökten bititrisin sorun olmaz parası varken bunu yapmıyorsa çıktığı zamanda almalı elbette insan alamadığı zamanlar oluyordur ama bi tanıtım reklamına giderken ya da bi davete giderken bıyıklarınız çıkmış şekilde mi gittiniz? kollarını almıyor tamam ama ellerinde ki hakkaten çirkin duruyor ve çıkmış ojelerle ve bıyıklarım çıkmış şekilde hiç bir yere gitmedim gitmemde...![]()