• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görünce şok oldum...!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en çok bıyıklara şaşırdım :sinifsinif:

adriana gibi hatun olsaydımda fazladan 5 tüy bıyığım 10 parmağımdada kıllarım olsaydı:)) hıhhh (bu arada ben epeyce kılsız tüysüz bir insanımm)

ben ne ellerimdeki ne kollarımdaki tüyleri aldırıyorum.. hatta kaşlarımı da 1buçuk ayda bir sadece toparlatıyorum. şimdiye kadar kimsenin gözüne takılmadı. ayrıca ellerdeki tüylerin alındığını da ilk sizden duyuorum..
hee erkeklere beğendirmek istiyorsanız kendinizi doğal olun. emin olun öylesini daha çok seviyorlar,beğeniyorlar. güzelleşmek amacıyla kadınların yapmadığı şey kalmadı..ve sonucunda bir çoğu aynı fabrikanın ürünüymüş gibi, fotokopiymiş gibi dolanıyorlar ortalıkta=)) en önemlisi özgün ve doğal olmak. biraz güvenin kendinize. biraz özgüveniniz olduğunda ne erkek arkadaşınız ne de kocanız başka şeylere takılıp kalmaz zaten.. ki özgüvenin çekiciliği bambaşkadır. ufak tefek şeylere takılıp kalmayın=)
sevgiler.

kaşlarımı bende almıyorum göze batacak cınsten değil kollarımı da aldırmıyorum ellerimde yok zaten ama bu şekilde olsaydı aldırırdım bi kadında en çok bakılan yerlerden birisidir eller ve o şekilde çirkin görünüyor bence. kıl tüy alarak kimse birbirine benzemiyor aynı tarz giyinerek aynı saçları yaparak veya estetik yaptırarark benziyorlar birine aa bu da kollarını almıs aynı fabrıkadan cıkmıs demedım hiç bir zaman ve diyenıde duymadım:1rolleyes: evt tabi ki güvenmeli herkes kendine ama dışarda ki insanlarında ne düşündüğüne önem vermeli biraz da olsa. kocanız ya da sevgiliniz elinizi tuttugunda bu tüylerin eline gelmesinden rahatsız olmaz mısınız ben olurum şahsen kaymak gibi eli tutmak öpmek varken istemem o şekilde ya da söz töreninizde elinizi uzattığınızda o şekilde durmasını ister misiniz? erkekler her ne kadar bunlara önem vermiyor demeyin inanın gerçekten önem veriyor ya da benim etrafımdakıler öyle bilmiyorum. sizin konusmanızdan alıntı yaptım ama yazdığım herşey size değil sevgiyle kalınopuyorumnanaktan[/QUOTE]

Evet bende bunu anlatmaya çalışmıştım işte,ayrıca bende yaşadığım için biliyorum.tamam insanız, azıcık bile olsa tüyümüz vardır gidip hepsini aldıralım demiyorum ama gerçkten kötü olan ve göz önünde olan yerlerimiz varsa aldırmamız gerekli diye düşünüyorum el yada bıyık gibi.Tabi gerçekten kötüyse o da.Kaymak gibi olmamız gerekmiyor illa.Ayrıca erkekler dikkat ediyor böyle şeylere kesinlikle.tüy kıl işinin bakımlı olmakla alakası yok,temizliktir bu!Ben kendim bir bayanın elinde yada bıyığında belirgin tüyler görsem iğrenirim.Kendimi bir erkeğin yerine koyduğumda da gene iğrenirim.Bence böyle şeylere bir bayan dikkat etmeli diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben kaşlarımı senede 2-3 defa alanlardanım bıyıklarımıda 15 günde bir ama özel bölgeler hariç bende hiç almıyorum kollarımı falan ve benimde kendime güvenim fazladır bu noktada çokta önemli değil bana göre ve gayette güzel bir bayanmış. Taktir ederim. Kılları çok takanlara da şaşarım. Tabiki erkek bıyığı gibi veya kaşı gibi kaşlarım yok bugday tenliyim. Ama bende göze batmıyor bu kalıtımla ilgili olsa gerek,kılların çokluğu. Ben ce çok göze batmayan kıllarınızı almayın derim.

parmaklarındakileri alsa daa ii olurmuş sonuçta işi gereği bunu yapması gerektiini düşünüorum..erkekler tüy konusuna sandıımızdan fazla takıolar bunu da biçok kez duydum hatta gecen yaz durakta otbs beklerken iki erkeğin konusmalarını duydum.. yuh be kızım insan bi ağda yapar ide kız olcaksın dıolardı aralarında etrafa bakındm duraktaki bi kızdan bahsedıolar kızda ağda yapmıs ama kökleri belli oluodu.. duyunca hemcinsim adına çok üzüldüm bende tüy sorunu yaşıorum sonucta:kedi: herneyse erkek arkadısm adrıana yı guzel buluodu bu fotoyu gostermem lazım:lepi: ne dıceını cok merak edıorumlülülülülülü

her erkekte varmıdır bilmiyorum ama üstte yorum yapan arkadaşa katılıyorum erkekler genel olarak tüyden nefret ediyorlar en azından benim gördüklerim. adriananın parmağındakiler erkeklerdeki gibi bende o kadar olmamasına rağmen artı sarışın olmama rağmen alıyorum ama kabul ediyorum benimkisi takıntı. bu kadına yakıştıramadım bide göz önünde olan bi insan.

bu ne yaaa
ne rahatlık kadındaki birde bizim erkekler bu fotoları görsünler bakalım ne diyecekler...
bence kadın kılı tüyü kötü görünüyosa almalı kardeşim...
bu kadının ellerindekiler kötü duruyo mesela
hem kadınla erkeğin arasında ki fark kadının tüysüzlüğünden başlar...

hem kadının sadece gözleri güzel onun dışında hayran olunacak biri değil...

Gittiği tanıtım da dünyaca ünlü bir çamaşır firmasına ait.Onlar bu durumun abartılı olduğunu düşünseydi herhalde kolundaki tüyleri al de gel,derlerdi.kaydirigubbakcemile3
Ne mutlu size ...Adriana'dan daha bakımlı ve özenlisiniz.:delphin:

kolundaki tüylerden çok elleri beni ilgilendiren en çok bakılan yerlerden birisidir o şekilde olmasını ben kadına yakıştırmadığım için eleştiryorum. firma sahibi demek ki siz gibi düşünenlerden ki rahatsız olmamış ama kılı tüyü sevmeyen bir çok insan var bu dünyada ünlü olduğun zaman kendi istediğin değil toplumda ki fazlalığın düşüncesine göre hareket etmek zorundasınız diye düşünüyorum. parası var gider lazer yaptırır kökten bitirir işi alamadığı böyle görüntülendiği zamanlar çıkmaz orataya. evt ne mutlu bana adriana lima dan daha kadınım karşımda ki kimse bana aa kıllarına bak diyemeyeceği kadar bakımlı ve temizim.a.s.

kolundaki tüylerden çok elleri beni ilgilendiren en çok bakılan yerlerden birisidir o şekilde olmasını ben kadına yakıştırmadığım için eleştiryorum. firma sahibi demek ki siz gibi düşünenlerden ki rahatsız olmamış ama kılı tüyü sevmeyen bir çok insan var bu dünyada ünlü olduğun zaman kendi istediğin değil toplumda ki fazlalığın düşüncesine göre hareket etmek zorundasınız diye düşünüyorum. parası var gider lazer yaptırır kökten bitirir işi alamadığı böyle görüntülendiği zamanlar çıkmaz orataya. evt ne mutlu bana adriana lima dan daha kadınım karşımda ki kimse bana aa kıllarına bak diyemeyeceği kadar bakımlı ve temizim.a.s.

Ben açık tenli,kıl,tüy problemi olmayan biri olarak ünlü ya da ünsüz ,kim olursa olsun kolundaki,parmağındaki tüy yüzünden bir insanı pis ya da özensiz görmem.İnsanız sonuçta.Dışı hediye paketi gibi olup da wc den çıktığında elini yıkamayan nice pasaklılar var.:delphin:
Dünyaca tanınmış ,ünlü bir firma bu duruma takmadı da biz taktık ya...kaydirigubbakcemile3 Kadın güzel,güzel ötesi.Onun güzelliğini hiçbir şey bozamaz neticede.Bir fotoğraf yakalanmış,artık on yıl dile getirilir.Ünlü olmak da sabır işi doğrusu.kaydirigubbakcemile3

Ben açık tenli,kıl,tüy problemi olmayan biri olarak ünlü ya da ünsüz ,kim olursa olsun kolundaki,parmağındaki tüy yüzünden bir insanı pis ya da özensiz görmem.İnsanız sonuçta.Dışı hediye paketi gibi olup da wc den çıktığında elini yıkamayan nice pasaklılar var.:delphin:Dünyaca tanınmış ,ünlü bir firma bu duruma takmadı da biz taktık ya...kaydirigubbakcemile3 Kadın güzel,güzel ötesi.Onun güzelliğini hiçbir şey bozamaz neticede.Bir fotoğraf yakalanmış,artık on yıl dile getirilir.Ünlü olmak da sabır işi doğrusu.kaydirigubbakcemile3

katılıyorum kaydirigubbakcemile5

Ben açık tenli,kıl,tüy problemi olmayan biri olarak ünlü ya da ünsüz ,kim olursa olsun kolundaki,parmağındaki tüy yüzünden bir insanı pis ya da özensiz görmem.İnsanız sonuçta.Dışı hediye paketi gibi olup da wc den çıktığında elini yıkamayan nice pasaklılar var.:delphin:
Dünyaca tanınmış ,ünlü bir firma bu duruma takmadı da biz taktık ya...kaydirigubbakcemile3 Kadın güzel,güzel ötesi.Onun güzelliğini hiçbir şey bozamaz neticede.Bir fotoğraf yakalanmış,artık on yıl dile getirilir.Ünlü olmak da sabır işi doğrusu.kaydirigubbakcemile3

siz kendinizde olmadığı için sorun olarak görmüyor olabilirsiniz ama burda sayılarca topik açılıyor istenmeyen tüyler adı altında insanlar bunlardan rahatsız oluyor ki bu topikler açılıyor ki biz ünlü olmadığımız halde bunlarla uğraşıyoruz. siz takmamış olabilirsiniz ama ben kadına yakıştırmadığım için taktım. kadının güzelliğine birşey dediğimi duydunuz mu hiç birşey bozamaz diyorsunuz güzelliği bambaşka kıl tüy olayı bambaşka bişi burda onun güzelliğine leke getirmeye çalışmıyoruz adriana çok kıllı almamış birde ne kadar çirkinn demiyoruz o kadar güzel bi kadının ellerinin o şekilde olmasını kınadım. ünlü olduğu için kınadım zaten ünlü olmanında sorumlulukları var her zaman bakımlı ve özenli olması gerekiyor hele ki güzelliğiyle ön planda ise bunlara daha çok özen göstermeli çünkü en ufak ayrıntısına kadar dikkat ediliyor. ben onun bu şekilde gördüğümde şok oldum ve paylaştım konuyu daha fazla uzatmaya tatsızlaştırmaya gerek yok ister benim gibi yakıştıramazsınız ister sorun olarak görmezsiniz... sevgiler

siz kendinizde olmadığı için sorun olarak görmüyor olabilirsiniz ama burda sayılarca topik açılıyor istenmeyen tüyler adı altında insanlar bunlardan rahatsız oluyor ki bu topikler açılıyor ki biz ünlü olmadığımız halde bunlarla uğraşıyoruz. siz takmamış olabilirsiniz ama ben kadına yakıştırmadığım için taktım. kadının güzelliğine birşey dediğimi duydunuz mu hiç birşey bozamaz diyorsunuz güzelliği bambaşka kıl tüy olayı bambaşka bişi burda onun güzelliğine leke getirmeye çalışmıyoruz adriana çok kıllı almamış birde ne kadar çirkinn demiyoruz o kadar güzel bi kadının ellerinin o şekilde olmasını kınadım. ünlü olduğu için kınadım zaten ünlü olmanında sorumlulukları var her zaman bakımlı ve özenli olması gerekiyor hele ki güzelliğiyle ön planda ise bunlara daha çok özen göstermeli çünkü en ufak ayrıntısına kadar dikkat ediliyor. ben onun bu şekilde gördüğümde şok oldum ve paylaştım konuyu daha fazla uzatmaya tatsızlaştırmaya gerek yok ister benim gibi yakıştıramazsınız ister sorun olarak görmezsiniz... sevgiler
Tatsızlaştırdığımız, nerden çıktı ? Farklı düşünceler,yorumlar tatsızlaştırmaksa onu bilemeyeceğim. :delphin: :

tatsızlığa gidiceğini hissettiğimden öyle demişimdir belki...
Hisleriniz sizi yanıltıyor ,üzgünüm.Benim öyle bir niyetim yok.Sizi bilemem.kaydirigubbakcemile3
Benden farklı düşünenler yazmasın, deseydiniz keşke.:smiley-cool:

hislerim bu güne kadar yanıltmadı beni bundan sonra da yanıltıcağını düşünmüyorum kendi adıma üzgün değilim o yüzden... benden farklı düşüncelere karşım olsa açmazdım bu topiği her yoruma açık sonuçta insanlar bana katılabilir ya da katılmayabilir... kişisel bi durum söz konusu olmasın diye uzatmayalım dedim tatsızlıktan kastım bu seviyesizce tartışcak nitelikte bi insan değilim sizinde öyle olmadığınızı düşünüyorum...

Hatunun yüzü fiziği çok güzel kıllarını kapatacak kadar güzel:))

Back