Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ne ellerimdeki ne kollarımdaki tüyleri aldırıyorum.. hatta kaşlarımı da 1buçuk ayda bir sadece toparlatıyorum. şimdiye kadar kimsenin gözüne takılmadı. ayrıca ellerdeki tüylerin alındığını da ilk sizden duyuorum..
hee erkeklere beğendirmek istiyorsanız kendinizi doğal olun. emin olun öylesini daha çok seviyorlar,beğeniyorlar. güzelleşmek amacıyla kadınların yapmadığı şey kalmadı..ve sonucunda bir çoğu aynı fabrikanın ürünüymüş gibi, fotokopiymiş gibi dolanıyorlar ortalıkta=)) en önemlisi özgün ve doğal olmak. biraz güvenin kendinize. biraz özgüveniniz olduğunda ne erkek arkadaşınız ne de kocanız başka şeylere takılıp kalmaz zaten.. ki özgüvenin çekiciliği bambaşkadır. ufak tefek şeylere takılıp kalmayın=)
sevgiler.
Gittiği tanıtım da dünyaca ünlü bir çamaşır firmasına ait.Onlar bu durumun abartılı olduğunu düşünseydi herhalde kolundaki tüyleri al de gel,derlerdi.kaydirigubbakcemile3
Ne mutlu size ...Adriana'dan daha bakımlı ve özenlisiniz.![]()
kolundaki tüylerden çok elleri beni ilgilendiren en çok bakılan yerlerden birisidir o şekilde olmasını ben kadına yakıştırmadığım için eleştiryorum. firma sahibi demek ki siz gibi düşünenlerden ki rahatsız olmamış ama kılı tüyü sevmeyen bir çok insan var bu dünyada ünlü olduğun zaman kendi istediğin değil toplumda ki fazlalığın düşüncesine göre hareket etmek zorundasınız diye düşünüyorum. parası var gider lazer yaptırır kökten bitirir işi alamadığı böyle görüntülendiği zamanlar çıkmaz orataya. evt ne mutlu bana adriana lima dan daha kadınım karşımda ki kimse bana aa kıllarına bak diyemeyeceği kadar bakımlı ve temizim.a.s.
Ben açık tenli,kıl,tüy problemi olmayan biri olarak ünlü ya da ünsüz ,kim olursa olsun kolundaki,parmağındaki tüy yüzünden bir insanı pis ya da özensiz görmem.İnsanız sonuçta.Dışı hediye paketi gibi olup da wc den çıktığında elini yıkamayan nice pasaklılar var.Dünyaca tanınmış ,ünlü bir firma bu duruma takmadı da biz taktık ya...kaydirigubbakcemile3 Kadın güzel,güzel ötesi.Onun güzelliğini hiçbir şey bozamaz neticede.Bir fotoğraf yakalanmış,artık on yıl dile getirilir.Ünlü olmak da sabır işi doğrusu.kaydirigubbakcemile3
Ben açık tenli,kıl,tüy problemi olmayan biri olarak ünlü ya da ünsüz ,kim olursa olsun kolundaki,parmağındaki tüy yüzünden bir insanı pis ya da özensiz görmem.İnsanız sonuçta.Dışı hediye paketi gibi olup da wc den çıktığında elini yıkamayan nice pasaklılar var.
Dünyaca tanınmış ,ünlü bir firma bu duruma takmadı da biz taktık ya...kaydirigubbakcemile3 Kadın güzel,güzel ötesi.Onun güzelliğini hiçbir şey bozamaz neticede.Bir fotoğraf yakalanmış,artık on yıl dile getirilir.Ünlü olmak da sabır işi doğrusu.kaydirigubbakcemile3
Tatsızlaştırdığımız, nerden çıktı ? Farklı düşünceler,yorumlar tatsızlaştırmaksa onu bilemeyeceğim.siz kendinizde olmadığı için sorun olarak görmüyor olabilirsiniz ama burda sayılarca topik açılıyor istenmeyen tüyler adı altında insanlar bunlardan rahatsız oluyor ki bu topikler açılıyor ki biz ünlü olmadığımız halde bunlarla uğraşıyoruz. siz takmamış olabilirsiniz ama ben kadına yakıştırmadığım için taktım. kadının güzelliğine birşey dediğimi duydunuz mu hiç birşey bozamaz diyorsunuz güzelliği bambaşka kıl tüy olayı bambaşka bişi burda onun güzelliğine leke getirmeye çalışmıyoruz adriana çok kıllı almamış birde ne kadar çirkinn demiyoruz o kadar güzel bi kadının ellerinin o şekilde olmasını kınadım. ünlü olduğu için kınadım zaten ünlü olmanında sorumlulukları var her zaman bakımlı ve özenli olması gerekiyor hele ki güzelliğiyle ön planda ise bunlara daha çok özen göstermeli çünkü en ufak ayrıntısına kadar dikkat ediliyor. ben onun bu şekilde gördüğümde şok oldum ve paylaştım konuyu daha fazla uzatmaya tatsızlaştırmaya gerek yok ister benim gibi yakıştıramazsınız ister sorun olarak görmezsiniz... sevgiler
Tatsızlaştırdığımız, nerden çıktı ? Farklı düşünceler,yorumlar tatsızlaştırmaksa onu bilemeyeceğim. :delphin :
Hisleriniz sizi yanıltıyor ,üzgünüm.Benim öyle bir niyetim yok.Sizi bilemem.kaydirigubbakcemile3tatsızlığa gidiceğini hissettiğimden öyle demişimdir belki...