• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görünce şok oldum...!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İsterse sakalları olsaydı,fıstık gibi kadın...Yorumlar abartılı geldi bana.buyrunnnnnnnnn

siz kıl tüy görmemişiniz
acaba bu kadar yakınlastırsak bizim resimler nasıl cıkar
ve bence kollardaki eğer cok siyah ve uzun değilse aldırmanın hic bir lüzumu yok
yazık ya bize kadınlar kadar acıyı seven bir millet yok heralde kendimizde ne kadar cok sey takıyoruz yok kaşım yok bıyığım yok kolum
erkek zihniyetini alarak düsünsem bende bunlara hic takmazdım kadındakı karizmaya işve cilveye ve özğüvene bakardım erkeklerde öyle bence bir cok erkek kolunuza elinizdeki tüye bakacağını sanmıyorum

arkadaşlar farkındaysanızz kaşlarını bile almıyooo..
ve bu kadının zaten en güzel yönü .. en ilgi çekici en belirgin özelliği doğal oluşu....
ve bence gerçekten güzel tanımına çok uyan bir bayan...

bence bu kıl tüy olayına biz çok takıyoruz kollar ellerde alınır mı canım, hatta siyah ve kalınca değilse bıyıklar bile durabilir bence
zaten alınmamış kaş moda, kaşları düzgün olan için süper bi moda hemkaydirigubbakcemile3

erkek kendi gibi kadını ne yapsın kadın dedigin kılsız olur hele de görüntüsüyle para kazananlar bu hususa daha da dikkat etmeliler

arkadaşlar farkındaysanızz kaşlarını bile almıyooo..

bal gibi de alıyor :umursamaz: ayrıca da kolları geçtim parmaklarındaki hiç hoş görünmüyor bence.. siyah ve çok belirgin.. benim ellerim daha güzel ama gören yok :dilcikar:

erkek kendi gibi kadını ne yapsın kadın dedigin kılsız olur hele de görüntüsüyle para kazananlar bu hususa daha da dikkat etmeliler

Bu kadına hangi erkek iki tane tüyü var diye sırt çevirebilir ki ?kaydirigubbakcemile3
Her şey yerli yerinde.Kıl ,tüy sorunu aşılır da ,böyle bir güzellik Allah vergisi,nasıl elde edilebilir ki?Eksiği yok,fazlası var.Fazla olan şeyde tüyleri değil,güzelliği.kaydirigubbakcemile3Bu noktada Adriana'nın hiçbir kaybı yok .kaydirigubbakcemile3

bende yorumları abarılı buldum doğrusu kamera kadının dibine kadar girmiş eller köü görünüyoo kabul ama kollarına falan bence gerek yok

ne olursa olsun taş gibi hatun :delphin:

Bu kadına hangi erkek iki tane tüyü var diye sırt çevirebilir ki ?kaydirigubbakcemile3

ne olursa olsun taş gibi hatun :delphin:

pu size! erkeklerin düştüğü şeylere düştünüz. birimizde öyle bıyık görseler iki tel dalga geçer şelepsizler ama Adriana olunca yakışıyor dimi? :oklava: bence her türlü çirkin duruyor işte bıyklı hatun mu olur.. hem güzelse güzel biz çirkin miyiz de bıyıklarımızı kıllarımızı alıyoruz. :umursamaz:
*kıskanıyorum sanılmasın kesinliklen yok öyle bişey ne kıskancam onu ya ben belki daha güzelim ünlü olsam daha çok hayran olurlar dimi ama :umursamaz:

:sinifsinif:​

pu size! erkeklerin düştüğü şeylere düştünüz. birimizde öyle bıyık görseler iki tel dalga geçer şelepsizler ama Adriana olunca yakışıyor dimi? :oklava: bence her türlü çirkin duruyor işte bıyklı hatun mu olur.. hem güzelse güzel biz çirkin miyiz de bıyıklarımızı kıllarımızı alıyoruz. :umursamaz:
*kıskanıyorum sanılmasın kesinliklen yok öyle bişey ne kıskancam onu ya ben belki daha güzelim ünlü olsam daha çok hayran olurlar dimi ama :umursamaz:

:sinifsinif:​

Kendinizi çok güzel avutuyorsunuz. kaydirigubbakcemile3

walla ben erkek olsam böyle hatun bulsam kılına mılına bakmam...şu halimle gözerimi alamıyorum ben bu hatundan...ha bu arada evlendiği herifi gördünüzmü beeeee? ..getti güzelim hatun..

Parmagındaki ve kollarında kıllar çokk iğnreç duruyoor yaa.Kaymak gibi kolu olcağına orman bakanlığı gibi dolanıyorr kaydirigubbakcemile3

ya adriyana limayı çoook kıskanıyorum deyinde, kurtulun bu baskıdan öffkaydirigubbakcemile3

ya adriyana limayı çoook kıskanıyorum deyinde, kurtulun bu baskıdan öffkaydirigubbakcemile3

bunu mu? şakkıdı

adrianadxw.jpg

1003200817324310.jpg

Hristiyanlar genelde kıl tüy temizliğine pek dikkat etmez ,ondanda olabilir onlar için normal olabilir onlara...

İğrenç görünüyor bunun cesaretle alakası yok ki bende kendime güveniyorum diye koltuk altımda kıllarla dolaşayım o zaman
Dudaklarının üstünde de tüyler var o bıyıklarla dolaşıyo ortalıkta kaydirigubbakcemile3

Ya zaten hatunun gözlerinden başka bir yerine bakmaya fırsat olmuyor ki kılını kim görecek.:asigim:

Erkek olsam tabi huyu, suyu da iyiyse böyle bir hatunu gözü kapalı alırdım isterse kolları afrika ormanı olsun ben onları dişlerimle yolarım ona fırsat bile olmaz zati.:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ayyy ne sapık ruhluyum iyiki erkek değilmişim.:roflol:

Şaka bir yanada koldaki tüyleri almaya karşıyım ben tüy halinde ise tabiki ama tüyden çok simyiyah kılı andırıyorsa ve rahatsız edici ise alınabilir.

Back