• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görünce şok oldum...!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşime gösterdim ne var kadın çok güzel dedi
kıllara bak dedim
amaan kadının gözleri yeter dedi
kadın çok güzel kadın boşuna kulp takmayın diyo
ben de lazere mi gidiyim artık en incelerini mi alıyım şaşırıyorum
siz söyleyin ben napıyım şimdi:delphin:

Hatunun yüzü fiziği çok güzel kıllarını kapatacak kadar güzel:))

bence de canım bi de anlamadığım o parmak üzerindeki kıllar da mı alınacak ya da alınması mı gerekiyor hiç o kılların alındığını duymamıştım abartılı bişey göremedim ben normal bir insan olarak baktığımda ama çok ünlü güzelliğiyle ünlü biri olarak bakarsam belki kollarını alabilir ama parmaklarının üzerindekiler belli olmaz o kadar
zaten erkekler kıl tüy işiyle pek ilgilenmezler

eşime gösterdim ne var kadın çok güzel dedi
kıllara bak dedim
amaan kadının gözleri yeter dedi
kadın çok güzel kadın boşuna kulp takmayın diyo
ben de lazere mi gidiyim artık en incelerini mi alıyım şaşırıyorum
siz söyleyin ben napıyım şimdi:delphin:

kaydirigubbakcemile3 eşiniz baya bi hayran galiba kusurları göremeyecek kadar=) eşine sorsaydın cnm ben öyle olsam ne derdin diye yine farketmez derse alma sende=)opuyorumnanaktan

bence de canım bi de anlamadığım o parmak üzerindeki kıllar da mı alınacak ya da alınması mı gerekiyor hiç o kılların alındığını duymamıştım abartılı bişey göremedim ben normal bir insan olarak baktığımda ama çok ünlü güzelliğiyle ünlü biri olarak bakarsam belki kollarını alabilir ama parmaklarının üzerindekiler belli olmaz o kadar
zaten erkekler kıl tüy işiyle pek ilgilenmezler

eğer belirgin değilse alınmaz ama bu kadar ünlü olup almaması garip geldi bana cnm ellere daha çok bakıyorlar inan hiç olmadı evlenirken elini uzatıyorsun yüzük takıyorlar eğer benim o şekilde olsaydı kıllarım ben uzatamazdım alırdım zaten garipsediğim için paylaştım hani bir de parası var sonuçta kökten bitirir işi ama önem vermiyor galiba erkekler dikkat ediyor cnm ben çok rastladım bilmiyorum ama baya söz konusu yapıyorlar bunu:kahve:

yok canım şimdi kalkar sen öyle olsan diye başlıyan bi cümle kurar elimde kalır:mymeka:
kaydirigubbakcemile3 eşiniz baya bi hayran galiba kusurları göremeyecek kadar=) eşine sorsaydın cnm ben öyle olsam ne derdin diye yine farketmez derse alma sende=)opuyorumnanaktan

süslü bir şey sormak istiyorum, size tuhaf geldi diye hepimiz mi tuhaf bulmak zorundayız? bana son derece insancıl bir olay gibi görünüyor yani bu kadar şok olunacak bir şey değil (tabiki bu benim fikrim), ve arkadaşa demişsiniz kusurları göremeyecek kadar mı hayran eşiniz, sonuçta adama tuhaf gelmemiş yani, gözleri güzel demiş ki ben de buna katılıyorum kadına hayran olmadığım halde:ecrin_bebek:

adriyana lima kılları hakkında bu kadar konuşulduğunu bilse ne düşünürdü acabakaydirigubbakcemile3
bence hiç bi erkek kadının kollarındaki ellerindeki kıllara kafayı takmaz
kıla tüye bu kadar kafa yoran kadınlar sadecekaydirigubbakcemile3

gercekmiki ksılar yaaa bukdrda öküz olmas heralde alıyodur ..bence photoshop giibi programlarla eklnemiştir yaa..eger gerçekten var ise yuhh diyorummm:):):)

ben de kocama gosterdım..

onun yüzü,gözü yeter dedi..:dilcikar:

gercekmiki ksılar yaaa bukdrda öküz olmas heralde alıyodur ..bence photoshop giibi programlarla eklnemiştir yaa..eger gerçekten var ise yuhh diyorummm:):):)

gerçek cnm diğer fotolarında da gördüm

ay gulesim geldi siz cok yasayin emi:roflol:en iyisi mi benimkine gostermim benbunu kafamçokkarıştı:1shok:​

adamım foto fotografcısı,katalog,model falan fısman cekıyor..

en büyük hayallerinden birisi de Adriana'nın fotolarını çekmek..

o kıllar benım kocaya vız geldı..başka birsey bulmak lazım CADIARZU

eminim benimki de problem etmez şu an evde yok soramıyorum :delphin:

başlığı görünce kıllar için yeni bir çözümmü çıkmış acaba dedim:)
okudum tüm sayfaları
başlığı açan arkadaşımız işin estetik yönüne değinmiş ,ayrıca bende katılıyorum süslüye,gündemde olan flaş bi ünlünün makyajına ne kadar önem veriyorsa bu görüntüsünede dikkat etmeli ,bariz bi şekilde belli oluyor,bu durum kişinin güzelliğine gölge düşürmez ama biçok hayranını olumsuz etkileyebilir
bizler kendi aramızda doğrudur/yanlıştır diyebiliriz herkesin kendi fikridir
gereksiz gerginlik olmuş ,boşverin kızlar...

başlığı görünce kıllar için yeni bir çözümmü çıkmış acaba dedim:)
okudum tüm sayfaları
başlığı açan arkadaşımız işin estetik yönüne değinmiş ,ayrıca bende katılıyorum süslüye,gündemde olan flaş bi ünlünün makyajına ne kadar önem veriyorsa bu görüntüsünede dikkat etmeli ,bariz bi şekilde belli oluyor,bu durum kişinin güzelliğine gölge düşürmez ama biçok hayranını olumsuz etkileyebilir
bizler kendi aramızda doğrudur/yanlıştır diyebiliriz herkesin kendi fikridir
gereksiz gerginlik olmuş ,boşverin kızlar...

=) ahh keşke öyle bi çözüm çıksa dapaylaşşsam cnm. işte bende bunu anlatmaya çalışmıştım cnm teşekkür ederima.s.

Back