• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görünce şok oldum...!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erkek eli gibi yaa
kendisi fıstık gibide o eller kollar ne öyle kara kara tüyler
bence bayanlar ellerine çok özenirler
niye böyle yapmışki acaabaaa
neticede göz önünde olan bir insan yani

ben de bu mankenleri filan güzellik merkezinden çıkmaz sanırdım.. tüm vucuda epilasyon filan yaptıryorlar diye düşünürdüm hep.. şaşırmadım desem yalan olur.. fakat hoş durmuyor özellikle ellerindeki.. acaba eski bir fotosu yani ilk çıkış zamanları filan olabilir mi..? niyeyse konduramadım :olmaz:

Kolların alınmasına karşıyımdır ben hep
Ki Adrimanında kollarında çok kıl yok normal bence
Hatunu pek beğenmem ama çok abartmışsınız yahu
Yok erkek gibi filan diye

sesi de gür zaten bunun böngür böngür :dilcikar::roflol::smiley-cool:

en güzelini yapıyo kaydirigubbakcemile2
kadınlar illa heryeri tüysüzz pürüzsüz olsun diye o kadar ugrasıyo zaman ayırıyo para veriyo ne gerek var:olmaz:
o kadar da abartmak dogru degil bence:umursamaz:
hatun zaten güzel kolları kıllı olsa almasa ne degişiyo hiçbişi erkekler hayran hayran bakıyo zaten kaydirigubbakcemile3
onunda böyle seyleri takacak durumuda yok şakkıdı

aman kızlar allah güzellik vermiş kıza kıl tüy halledilir şeyler nice ünlülerimiz onun gibi olmak için bir sürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü estetik ameliyatı oluyo genede yanından geçemezler allah vergisi işte kıllı kılsız nolsada güzel kadın yiğidi öldür hakkını yeme:))))))

ben erinona'ya çok hak verdim.bunun avutulmakla ne alakası var.bizde kendimizi biraz salsak,adriana gbi kol kötü değilde elimizdeki tüyleri aldrmsak htta bıyıklrımızı aldrmsak erkk arkdşlrımız direk söylemez ama şakayla karışık aldrmamızı söylerler.ama adrianayı görseler hiç rahatsız olmayacaklarından adım gbi eminim.

ben erinona'ya çok hak verdim.bunun avutulmakla ne alakası var.bizde kendimizi biraz salsak,adriana gbi kol kötü değilde elimizdeki tüyleri aldrmsak htta bıyıklrımızı aldrmsak erkk arkdşlrımız direk söylemez ama şakayla karışık aldrmamızı söylerler.ama adrianayı görseler hiç rahatsız olmayacaklarından adım gbi eminim.
Dediklerinizde çelişmişsiniz.Avutmakla alakası var ki eminimli son cümlenizi kurmuşsunuz.zemuszemus

gördüğüm kadarıyla bıyıklarını da almamış :utangac:ama yine de süper bir kadın

:1shok:kafamçokkarıştıfisfisfis:enbuyukkk:

bence erkek gibi diyerek hiçte abartmadım ve fıstık gibi hatun oldugunuda ekledim
amaaaa....
şu bir gerçekki eğer bukadar göz önündeysen kendine dikkat ediceksin
onlar görsellikle para kazanıyorlar tabiki paralarını görselliğe harcıyacaklar
nedemek öyle kıla tüye para harcamasınlar falan
bence kol kılları çok önemli değil ama parmaklarındakilerin çok uzun olduugu bariz belli hoş değil

hatun fıstık gibi ona diyecek yok hadi kollardaki kıllarıda geçtim parmaklarındakiler vebıyıkları çok kötü duruyo sevgilisi kaytan bıyıklım diyemi seviyi acep:roflol:

bu ne :1shok: :1shok:
kadında kıllar diz boyu yahu. bıyık, kol, el herşey var. hiç dikkat etmemiş. ünlüler çok dikkat eder halbuki. şaştım kaldım. kendime kıll demiycem bir daha

bu arada kıllı mıllı kadın fıstık gibi duruyor

adriana lima dendiğinde mükemmel kusursuz bi güzellik geliyor aklımıza ilk bakışta waawwww dedittiriyor insanların gözü sürekli onun üstünde o kadar ünlü ve güzelken insanlar böle ufak ayrıntılara da dikkat etmeli bence biz ünlü olmazken bu kadar özen gösteriyorken onların daha fazla özen göstermeleri gerekiyor. kadın kıllı diye çirkin demiyor kimse kıllı olmak bambaşka güzel olmak bambaşka kol tüylerini almaya bende karsıyım ama göze batmayacak sekılde ıse ellerını almalıydı bence. erkekler buna çok dikkat ediyor gereğinden fazla dikkat ediyorlar!

Back