• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görünce şok oldum...!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yadırgamıyorum paylaşımı; paylaştınız yorum yaptınız tamam ona da lafım yok; ama bence gayet doğal, adriana lima da olsa, kadın da olsa normal, kılları olmasa ne olurdu, o da olurdu, bu da olmuş ki herkes hala beğeniyor.iyi paylaşımlar size:ecrin_bebek:

ayyy bence de cok gereksiz bu kil tuyler ozellikle parmaklarindakiler, ee be guzelim
onca paran var git lazere aklan paklan be, ne geregi var killi killi gezmenin:olmaz:

görünce sok oldum demekki makyaj her yeri kapatmiyormus kollardaki normal hai diyelimd ben o ellerindekini anlamadim bide kimbilir günde kac kisi görüyordur kafamkaristi

ciddi anlamda kıl var :1shok: ama kerata çok güzel ya Allah neler yaratıo valla inanmak zormirmirmirmir

hislerim bu güne kadar yanıltmadı beni bundan sonra da yanıltıcağını düşünmüyorum kendi adıma üzgün değilim o yüzden... benden farklı düşüncelere karşım olsa açmazdım bu topiği her yoruma açık sonuçta insanlar bana katılabilir ya da katılmayabilir... kişisel bi durum söz konusu olmasın diye uzatmayalım dedim tatsızlıktan kastım bu seviyesizce tartışcak nitelikte bi insan değilim sizinde öyle olmadığınızı düşünüyorum...

Tartışmayan nitelikte olana bakın.Hakaret ediyor.:1ninca: Seviyesiz değilmiş ayrıca.Kör ,kalın kafa ...Çok seviyeli gerçekten!..

vay be helal hatuna bu nasıl bi öz güvendir takmıyo demek ki kılı tüyü
bıyığı helal olsun mu denir ne denir oha falan oldum yane lülülülülülü

kizlar adriana nin killarini mi tartisiorsunuz
o killarindan memnun ki salmis cayira

Back