- 21 Şubat 2018
- 187
- 39
- 98
- 34
- Konu Sahibi Dilemma7878
-
Bırakmıyorum şu an zaten akşam oturmasına gıtmsıtık. Buraya dertleşmek ıcın bır konu açtım ne ezıklıgım kaldı ne hasta olmam.. Teşekkür ediyorum en azından iyi bir yorum yaptıgınız için. Eleştiriye açığım evet ama bazı yorumları kaldıramıyorum şoktayım şu an…Kasiyer olupta ögretmen maasını küçümseyimce ne tepki verdiniz. Bir kahkaha patlatsaydınız keşke. Böyle insanlara nasıl cocuk emanet edilir ya. Ben de hem halayım hem teyzeyim hem yenge. Hepsi de canım ciğerim. Annesini sevmiyorsun diye hele ki 2 yaşındaki çocugu görmezden gelmek insafsızlık. Sizde de suç var. Madem böyle birakmayın daha. Kurban olsunlar o hala müsveddeleri sizin bebeğinize.
Burda gelen cevaplara carlamalarınızı kocanız, görümcenize yaparsanız burda konu açmak zorunda kalmazsınızBırakmıyorum şu an zaten akşam oturmasına gıtmsıtık. Buraya dertleşmek ıcın bır konu açtım ne ezıklıgım kaldı ne hasta olmam.. Teşekkür ediyorum en azından iyi bir yorum yaptıgınız için. Eleştiriye açığım evet ama bazı yorumları kaldıramıyorum şoktayım şu an…
Doktor olabılır evet saygı duyarım ama bana teşhis koymasını ıstemedım kendısınden doktor Hanım kendısı yazabılır buraya ama belli ki kendısini tanıyorsunuz ve direk sız yazdınız. Ben kızıma elimden geldıgınce rol model olmaya calısıyorum. Fakat doktor Hanım bununla degıl benim gorumcelerıme takıntılı olmamla ılgılenmıs usenmemıs eskı mesajlarımıda okumus.Yazan hanımefendi doktor yalnız, bence siz buraya çözüm bulmak için gelmemişsiniz, günlük gibi kullanmaya gelmişsiniz . Eski konudaki cevaplarınız da aynı, size o kadar laf söylemişler, hep bir susup kalmışsınız. Doktor hanım haklı , destek almalı , kendi değerinizi kazanmak konusunda çalışmalı ve insanlara sınırlarınızı çizmelisiniz. Yoksa kızınız da siz de daha çok ezilirsiniz. Ona rol modeli olmalısınız
Düzgün konuşun carlamıyorum carlamakla cevap vermek aynı şeyler degılBurda gelen cevaplara carlamalarınızı kocanız, görümcenize yaparsanız burda konu açmak zorunda kalmazsınız
Siz neden çocuğunuzu savunmuyorsunuz acaba? Okumuş öğretmen olmuşsunuz. Kendinizi de çocuğunuzu da savunabilmelisiniz.Herkese merhaba 5 yıllık evlıyım. 2 yaşında bir kızım var.. yazmamak için sanırım 1 yıldır direniyorum. Ama burada yalnızım konusacak hıc kimsem yok o yüzden yazıyorum.. ben karar veremedım çünkü paronaya mı yapıyorum yoksa gerçekten hıssettıgım gıbı mı? Eşimin ıkı kız kardesı var ıkısıde evlı büyük olanın cocugu var dıgerı yeni evlı. Büyük gorumcemın cocugu bıraz hırçın itme vurma bağırma gıbı alıskanlıkları var 5 yaşında. Ikımızınkınede kayınvalıdem bakıyor ıkımızde çalışıyoruz ben yarım gün çalışıyorum o tam. Bır ıkı tartısmamız oldu cocugu krese vermelerını ıstedık akran degıller bır aradaolmaz dedık ama asla vermedıler bızımkıde çok kucuk veremedık anaokulu yaşı geldı ama ona bıle vereceklerını sanmıyorum. Neyse dedım sıneye cektım kızım da bu yaşa geldı şukur 14 aylıktı ucretsız ıznım bıttıgınde. Sorun şu ki gorumcemın çocuğu kızımı ne zaman itse düşürse bılerek veya bılmeyerek kımse dıkkat et bıle demıyor aksıne benim cocuk yerde kucagına oburunu alıp hıcbısey olmamıs gıbı davranılıyor biz babasıyla ılgılenıyrouz tabıkı kimsenin ılgısıne ıhtyacı yok ama ozellıkle kucuk görümcem yanı yeni evlı olan sankı ödüllendirircesıne kucagına alıyor çocuğu bı aferin demedıgı kalıyor benim kıza bı yerı acıdımı bıle demıyor. Gerçekten delırmek uzereyım o kadar çok yasadıkkıbunu geçen akşam eşimde farkettı sonunda ama ağzını bıle acamadı. Benı ezmeye calıstıklarında da asla yapmazdı. Şimdi kızıma yapılıyor çok zoruma gıdıyor oda bu evın torunu bana olan nefretlerını kızımdan cıkarmları çok zoruma gıdıyor. Geçen gün öğretmen kaç kurus kazanıyor ki meslegıme hakaret ettı kendısı kasiyer. Artık ne dıyecegımı bilmiyorum kendıme yapılana susuyorum ama kızıma yapılan canıma tak dedi. Boyle yapıyorsunuz desem ınkar edıyorlar . Ben bu ınsanlarla nasıl başa cıkacagım. Bır gün cocugu olsa beni anlar belki dıyorum görümcem ıcın çünkü bırının teyzesı ıse dıgerının de halası . Nasıl vıcdanına yedırıyor bunu
Kucuk görümcem kasıyer dıgerı varlıklıGörümceniz kasiyer, siz öğretmenmişsiniz pekala siz verin kreşe o halde maddi durumunuz daha müsait.
Çocuğunuzu kreşe vermiyorsunuz küçük diye ama 5 yaşında, sürekli zorbalık yapan çocukla aynı eve sokuyorsunuz her gün.
Verin kreşe çocuğunuzu, görümcenizin çocuğuyla da çok fazla bir araya getirmeyin. Anası babası uyarmıyorsa başka yapabileceğiniz bir şey görünmüyor
Kucagımaaldım hemen ıslak mendıl almaya yukarıya cıkmıstım ağladığını geldıgımde yeni düşmüştü hemen aldım cok kalabalıktı bısey demedım sustum susmamalıydım evetHerkes kadının üzerine gitmiş 14 aylık kız çocuğu babaanne ben bakarım demiş kediler m olsa yabancı bakacagina elbette babaanne baksın ister kan bağı çok başka bir şey sonuçta. Diğer meseleye gelince insan çocuğuna yapılan haksızlığa gelemez orada eşiniz vermese bile sizin tepki vermeniz gerekirdi en azından kızınızı kucağınıza alıp annen burada diyerek onu sakinleştirip görüncenize de bu bebek ya keşke bunu sakinleştirmek için kucağına almayı tercih etseydin gibi tavrinizi belli edecek bir konuşma yapsaydiniz.
Tesekkur ederim yorumunuz için yemedıgım linç kalmadıKucagımaaldım hemen ıslak mendıl almaya yukarıya cıkmıstım ağladığını geldıgımde yeni düşmüştü hemen aldım cok kalabalıktı bısey demedım sustum susmamalıydım evet
Kaç yaşında kreş yaşı gelene kadar ne yaptınızAynı benim de böyle gorumcemin kızıyla benim çocuğum arası vardı görümcenin hala çocuğu orada mesela. Bana da dediler bırak ikisine bakarız diye. Taş kemiririm gene de çocuğumu bırakmam dedim öyle de yaptım kreş yasi gelince verdim kreşe.
Kucuk görümcem kasıyer dıgerı varlıklı
Savunuyorum ınkar edıyorlar sana oyle gelıyor dıyorlar cahıller laftan anlamıyorlarSiz neden çocuğunuzu savunmuyorsunuz acaba? Okumuş öğretmen olmuşsunuz. Kendinizi de çocuğunuzu da savunabilmelisiniz.
Ah öyle insanlarla uğraşmak insanın ömrünü çürütür..Savunuyorum ınkar edıyorlar sana oyle gelıyor dıyorlar cahıller laftan anlamıyorlar
Calismadim. 3 yaşında başladı. Sonra özel sektör olduğu icin ise dönmem inanılmaz zor oldu aylarca is bulamadım ama o iki çocuğu bir arada birakmadigim için 1 gün bile pişman olmadimKaç yaşında kreş yaşı gelene kadar ne yaptınız
Hanımefendi, okuduğunuzu anlamıyor musunuz? Size teşhis falan koymadım, zaten buradan şu kadarcık bilgiyle bunu yapmam da mümkün değil, ayrıca doğru da değil.Doktor olabılır evet saygı duyarım ama bana teşhis koymasını ıstemedım kendısınden doktor Hanım kendısı yazabılır buraya ama belli ki kendısini tanıyorsunuz ve direk sız yazdınız. Ben kızıma elimden geldıgınce rol model olmaya calısıyorum. Fakat doktor Hanım bununla degıl benim gorumcelerıme takıntılı olmamla ılgılenmıs usenmemıs eskı mesajlarımıda okumus.
O yüzden mi bu kadaf zaman inatlasip çocuğunuzu zorbalattiniz . Çocuklar altı yaşına kadar ilerideki kişiliklerinin oturduğunu söyler Freud. Sizin çocuğunuz tam iki yaşında ve gelişim , özerklik döneminde kendi çocuğunuzu baltaliyorsunuzKucuk görümcem kasıyer dıgerı varlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?