Doktor olabılır evet saygı duyarım ama bana teşhis koymasını ıstemedım kendısınden doktor Hanım kendısı yazabılır buraya ama belli ki kendısini tanıyorsunuz ve direk sız yazdınız. Ben kızıma elimden geldıgınce rol model olmaya calısıyorum. Fakat doktor Hanım bununla degıl benim gorumcelerıme takıntılı olmamla ılgılenmıs usenmemıs eskı mesajlarımıda okumus.
Hanımefendi, okuduğunuzu anlamıyor musunuz? Size teşhis falan koymadım, zaten buradan şu kadarcık bilgiyle bunu yapmam da mümkün değil, ayrıca doğru da değil.
Size diyorum ki, dışarıdan bakan objektif bir göz olarak, belki de olayları yanlış yorumlamaya başlamışsınızdır ve bazen kişi bir başkası uyarmadan içinde bulunduğu durumu fark etmeyebiliyor. Bu çok insani bir durum.
Doktora gidin diyorum, eğer yaşadıklarınız tam olarak sizin anlattığınız gibiyse, içinizi döküp rahatlamış olursunuz, ha dediğim gibi biraz alınganlık ediyorsanız da, tarafsız biri size ışık tutmaya çalışır. Yani her iki durumda da kaybedecek bir şeyiniz yok, aksine kazançlı çıkarsınız diyorum. Anladınız mı şimdi? Kötü niyetle yazmadım diyorum.
Ayrıca siz konu açmaya üşenmediyseniz ben de okumaya üşenmem , neden üşeneyim? Olayları daha iyi anlayabilmek adına açıp eski konuları okuyorum zaman zaman.
Nöbet ertesiyim, evimde dinlenirken forumda takılıyorum herkes gibi, sonuçta burada herkes günlük hayatından zaman ayırarak vakit geçiriyor değil mi?
Yorumum sizi gücendirdiyse kusuruma bakmayın, ancak görümcenize karşı size hak verilmediğinde 1 e 1000 öfkelenmeniz de pek olağan değil, dediğim gibi bu konu sizi oldukça üzüyor ve bir uzmana anlatmaktan çekinmemenizi öneririm. Hiçbir şey kaybetmezsiniz aksine kazanırsınız.
İyi akşamlar.