- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.699
- 548
- 51
Aşırı tepki vermeyince acaba benim eşim de mi böyle demiştir kesin, ah bu erkekler..Uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar;
Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum.
Bu bayram görümcem bana yatılı misafir olarak geldi. Abisiyle yani eşimle dertleşmişler. Görümcemin kocası uzun süredir başka bir kadınla ilgileniyormuş. Görümcem elimden geleni yapmış, en sonunda pes etmiş, o da başka bir adamla ilişki yaşamaya başlamış.
Eşim bunları benimle paylaştı. Hiç yorum yapmadım. Herkes için hayırlısı olsun dedim sadece. Eşim bana şöyle dedi; Sen bu durumu niye bu kadar sakin karşıladın?
Ne yapmam gerekiyordu? Kardeş senin kardeşin, damat senin damadın, bana laf söz düşmez dedim.
O günden beri telefonumu kontrol etmeye çalışıyor gizli gizli. Halbuki telefonum hep ortadadır ve şifresini zaten biliyor. Adam paranoyak oldu resmen durduk yerde. Bu olay niye bana patladı anlayamadım.
Siz olanlara gerçekten şaşırmadıniz mi
Biz kkda öyşe saçma şeyler okuyoruz ki artık şaşıracak hali kalmamıştır belki konu sahibinin, sanırım ben de çok şaşırmazdım böyle bir şey duysamAa çok saçma cidden.
Görümce ve enişte ikilisi açık ilişki yasamaya başlamışlar sanırım.
Abisi hiçbir şey dememiş mi?
Siz peki ilk kez mi duydunuz?
İlk kez duymanıza rağmen bir aaa falan bile olmamanız sakin karşılamanız beni de bir şok ederdi ama ben reaksiyon insanıyım, ondan olabilir.
Tepkisizliğinize şaşırabilir de şüphelenmesi biraz uç nokta olmuş.
Damada kızdı, kız kardeşine karşı çok sakin davrandı. Kız kardeşi boşanmayacağız deyince, iyi olmuş çocukların mağdur olmasın dedi eşim.Allah Allah. Kardeşine ne tepki verdi peki? Boşanmadan böyle bir ilişki yaşamasını onayladı mı?
Ya da siz de mi onayladınız boşanmadan ilişki yaşamasını? Eşiniz sizinle kardeşini cekiştirmek istemiş sanırım siz de pas vermeyince kuruntu yapmış.
Boyle bu duruma cıdden hayırlısı olsun mu dedınızörümcem elimden geleni yapmış, en sonunda pes etmiş, o da başka bir adamla ilişki yaşamaya başlamış
Yani kondurmak istemiyorum ama galiba şöyle düşündü benim kız kardeşim yaptıysa, el kızı ....Aşırı tepki vermeyince acaba benim eşim de mi böyle demiştir kesin, ah bu erkekler..
Maalesef bu duruma geldik ama ben hâlâ şaşırıyorumBiz kkda öyşe saçma şeyler okuyoruz ki artık şaşıracak hali kalmamıştır belki konu sahibinin, sanırım ben de çok şaşırmazdım böyşe bir şey duysam
Boşanmayacaklarını öğrenince hayırlısı olsun dedim, beni ilgilendirmiyordu ki bana göre boşanmaları gerekiyordu.Boyle bu duruma cıdden hayırlısı olsun mu dedınız
Geçen gün de öyle dedi sana çok güveniyorum ama davranışları öyle demiyor.Ayyy çok şükür kocişkocukom iyi ki biz böyle değiliz , seni çok seviyorum , sana aşığım , ben hiç böyle şeyler yapmam demenizi beklemiş demek ki
Onu düşünemez çünkü eşimin ailesinin hiçbir ferdinin bende numarası yok.Sizin görümcemizle görüşüp daha önceden haberiniz olduğunu düşünüyor olabilir mi? Belki görümcenizle görüştüğünüzü düşünüp neler yazışıyorsunuz diye bakıyor
Eşinizin tavrı çok rahatsız edici gerçekten.Damada kızdı, kız kardeşine karşı çok sakin davrandı. Kız kardeşi boşanmayacağız deyince, iyi olmuş çocukların mağdur olmasın dedi eşim.
Benim sinirlendiğim nokta bu oldu. Madem boşanmayacaksınız niye anlattın? Eşim tuhaf triplere girdi bu yüzden.
Evet ben de görümcemden çok eşimin tavrına şaşkınım. En azından boşanmaya ikna eder diye düşünüyordum ama nasıl yakalanmayacağına dair taktikler verdi. Sonra da bu ilişkiyi mutlaka bitir devam etmesin dedi.Ya Hu!
Konu sizin tepkiniz mi?
Eşinizin gündemi bu mu?
Tavrı, tepkisi çok değişik geldi bana.
Görümceniz ondan değişik.
İnsan oturup abisine nasıl anlatır bunları?
Kocam beni aldattı, vazgeçiremedim, ben de onu aldattım iyi yapmış mıyım abicim? Mi demiş?
Şaşkınım, başka da yorumum yok.
Uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar;
Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum.
Bu bayram görümcem bana yatılı misafir olarak geldi. Abisiyle yani eşimle dertleşmişler. Görümcemin kocası uzun süredir başka bir kadınla ilgileniyormuş. Görümcem elimden geleni yapmış, en sonunda pes etmiş, o da başka bir adamla ilişki yaşamaya başlamış.
Eşim bunları benimle paylaştı. Hiç yorum yapmadım. Herkes için hayırlısı olsun dedim sadece. Eşim bana şöyle dedi; Sen bu durumu niye bu kadar sakin karşıladın?
Ne yapmam gerekiyordu? Kardeş senin kardeşin, damat senin damadın, bana laf söz düşmez dedim.
O günden beri telefonumu kontrol etmeye çalışıyor gizli gizli. Halbuki telefonum hep ortadadır ve şifresini zaten biliyor. Adam paranoyak oldu resmen durduk yerde. Bu olay niye bana patladı anlayamadım.
Sinsirella . Başıma kalmayın demiyor da.Damada kızdı, kız kardeşine karşı çok sakin davrandı. Kız kardeşi boşanmayacağız deyince, iyi olmuş çocukların mağdur olmasın dedi eşim.
Benim sinirlendiğim nokta bu oldu. Madem boşanmayacaksınız niye anlattın? Eşim tuhaf triplere girdi bu yüzden.
Evet olabilir çünkü damat aramış bayramlaşmaya geleceğim diye eşim de gel buyur demiş. Çok saçma davranıyorsun dedim. Bu tavrın damada cesaret verir, kız kardeşimi istediğin kadar aldat demektir. Ondan sonra vazgeçti damat gelmesin dedi.Eki Görüntüle 3097008
Kocanız cidden çok sinsi. Keşke "Eee ne olmuş , yemeyenin malını aha böyle yerler ." deseydiniz. İçinden anırsaydı Allah'ın sinsisi. "Benim soyum mu senin soyun sen düşün." deseydiniz.
Çok sinir bozucu şekilde sinsi ve politik bir herif. Kimse ile kötü olmaz böylesi.Evet olabilir çünkü damat aramış bayramlaşmaya geleceğim diye eşim de gel buyur demiş. Çok saçma davranıyorsun dedim. Bu tavrın damada cesaret verir, kız kardeşimi istediğin kadar aldat demektir. Ondan sonra vazgeçti damat gelmesin dedi.
Açıkçası damatla görümceden ben utandım. O yüzden bir araya gelmelerini istemedim. Onların birbirini aldattığını biliyorum ve biz laklak yapacağız. Kaldıramadım bu iki yüzlülüğü.Çok sinir bozucu şekilde sinsi ve politik bir herif. Kimse ile kötü olmaz böylesi.
Ya iyi de durum 1-1 yani.Damada kızdı, kız kardeşine karşı çok sakin davrandı. Kız kardeşi boşanmayacağız deyince, iyi olmuş çocukların mağdur olmasın dedi eşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?