söyledim eşime bir kez orda,dedim bak çeker giderim.Beni olur olmaz yerde bozup durma,iyi olmaz dedim.Ne dedi sanırsınız,tamam çek git ama çocuğu unut.Cesaret edemedim.
Senin koca iyi bir dayağı haketmiş.
Canım hiç sıkma canını şimdi askere gidince anlayacak değerini.
Hani klasik bir laf var ya kaçan kovalanır hakikaten öyle bak.İnan bana.
Artık resti çeker misin oturur konuşur musun bilemem.
Hayır eşin cahil biri de değil ki.Duvar olsa anlar.
Artık elinize nasıl para geçiyor bilmiyorum zor günler yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla.
Ben artık şöyle düşünmeye başladım.
Hani bu iç güveysi ya ailesinin şöle düşündüğünü zannediyor heralde.
Karıma iyi davranırsam ezildiğimi düşünürler en iyisi ben kötü davranayım..
Valla böle sanıyorum artık.
Valla üzülüyorum ben bunlara..:1no2:Esinde bunu bildigin icin oyum oyum oynatiyor seni güzelim...
En gec onlarin hepsi kuaföre gittiginde cocuguma alir valizmi hazirlar otobüse atlar giderdim...tüm ailesine onu rezil rüsva ederdim.....sen bana böyle yapiyorsan ha??
Nahhhh o zaman ona iyi olmak.....
Ayrica ne demek ya cocugun mamasi bezi icin sordugunda hep bendenmi istiyorsun demek?
Iste o an benim piskopati oynadigim andirkötükedihüso
Söylenecek bir kelime var...lakin burda söyleyemem
Ahhh daraldim ayol
şimdi bende şunu düşünüyorum..sen kiraya çıkalım belki o zaman sorumluluk sahibi olur değişir diyorsun da,rahata alışan,ekmek elden su gölden yaşayan birisi içinde bu durum çok zor bence...düşünsene, kira,fatura,yiyecek,giyecek,bebek harcamaları..vs hepsini hesaplaması ve ay sonunda (-) ye düşmemesi lazım....kendimizi düşünelim..evlenmeden önce bize ailemiz bakıyordu..para hesabı yapmıyorduk? değilmi? ama evlendikten sonra zorlandık ,belki harcamalarımızdan kıstık..baba evinde yaşadığımız gibi yaşayamadık....açıkcası bu durumda eşin sırtına binen yükü kaldıramayabilir çünkü bana öyle geldi
ama madem askere gidecek..gitsin gelsin,iş bulsun..ondan sonra konuşun..
yada çalıştığı dönem hiç aranızda konuşmadınızmı bu durumu?
Valla üzülüyorum ben bunlara..:1no2:
Doğru arkadaşım doğru akıllı olmak gerek akıllı.Üzülmekle olmuyor malesef akidem....
Biraz tirnaklarini cikarmanin, cirkefligi ele almanin vakti gelmisde gecmis bence...
Bu ne ya?? Hem kel hem hodur buna derler iste...
Esini bas taci yapacagina, bir dedigni iki etmeyecegine üstüne üstelik ailesinin yaninda kizi eziyor azarliyor....
Ama sevdemercim burda sende kabahatlisin....sesini cikarmiyorsun, herseyi yutuyorsun tavrini kararli bir sekilde koymuyorsun ki adam hopppp buraya kadar desin...süprizzzzz
Bir laf vardir, tabiri caizse söylemek istiyorum...Sen essek olmaktan vazgecmezsen durmadan üstüne binmeye kalkanlarada suc bulma.....
Insanoglu böyle cünkü....zayif, gücsüz sessiz gördümü hep ezmeye kalkar....ama bak biraz cadaloz ol, cirkef ol yeri geldimi yumrugnu vur masaya nasilda tatlim kiymatlim olursun....
Hayat böyle malesef, ya yersin, yada yem olursun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?