Görümcemin düğününe gittim

çok önceleri kk dan bir arkadaş bana bir öneride bulunmuştu.Askere gidince sana yaptıklarını yani herşeyi başından sonuna bir mektuba dök.Orda bunları düşünecek bol bol vakti olur.Şimdi ben bunu düşünüyorum.Ama bi taraftanda diyorumki yine bunlar benim ince fikirlerim,onun dünyası bambaşka faydası olurmu bilmem.Çare arıyorum,çünkü konuşamıyoruz,yaptıklarının yanlış olduğunu kabul edecek bir insan değilki,inanılmaz sabit fikirli.Adam ikinci üniversiteyi okudu, şimdi anlıyorumki hep derler ya okul mokul hikaye insanın içinde olacak.

Tatlım benim eski eşim de böyleydi. Normalde problem yok aramızda ailesinden biri olsun tepeme çıkardı. Ben bir müddet sabrettim sonra onun aile ortamında surat asmaya, bana bir laf söyleyene bin laf söylemeye başladım. Kimse sesini çıkaramaz oldu. Sonunda da ben boşadım eşimi, bazı problemler daha vardı anlatamayacağım. Ama onlara yaranılmaz ne ezdiriyosun kendini. Kocan askere de gitse, uzaya da çıksa bu durum değişmez. Gönül kaçanı kovalar, dön sırtını bakalım nooluyo. Askerdeyken hergün arar özler, dönünce herşey aynı. ış senin dik durmanda bitiyo

bencede askere gidiomus bak esin gitsin gelsin karsina al konus esini senin kaybetcek biseyin yok zaten anneinin yaninda oturuyomussunuz evede bir katkisi olmuyomus siz mi gelin aldiniz onlar mi gelin aldi belli degil kusura bakma ama durumuna cok sinirlendim gercekten anlattigina bakalirsa esin ne sana ende bebeginize hic deger vermiyo gibi gorunuyo sen bu adami yolun pekte basinda degilsiniz ama genede birak derim ben sana bu adamdan hayir gelmez en onemliside seni ailesinin yaninda kucumsuyorsa umursamiyorsa demkki ailesinin etkisi altinda bu adam duzgunce konus esinle Allah hayirlisini versin hakkinizda

bencede en ıyısı canım askerdeyken ona mektup yaz anlat madem konuşamıyosunuz karşılıklı o rada zamanı bol bol duşunur ve mezhep farklılıklarıda çok önemli bi sorundur

canım işin bana faydası olmaz deme eğer işin olursa çocuğu unut dediğinde işi evi olan anneye mi verirler çocuğu sana mı diye sorma hakkın olur sen nasıl olsa ona muhtaçsın gibi düşünüyor bu adam iş bulursan ayrı eve razı etmen de kolay olur ben sanmıyorum bu kadar rahata alışmışken askerden sonra ayrı ev tutacağını
ayrıca çocuğunun annesinin sürekli ezildiğini, değer verilmesdiğini üzülüp sıkıntı çektiğini görerek büyümesi mi daha iyi arada babasını görerek mi onu da iyi tart derim ben

Sakın böyle düşünme canım.lmaz: İş fırsatlarını kaçırırsan sonra çok pişman olursun.
Hayatını eşine göre değil kendine ve çocuğuna göre planla. İş gelecek güvencenizdir.
Çocuğa annen bakar nasılsa akşamları ilgilenirsin.
Askerden gelip evi ayırdıktan sonraki gidişatı o günkü koşullarda tekrar değerlendirirsiniz.
Sorumluluk almazsa kendine yapar.

erkekler hangi psikolojiyle ailelerinin yanında eşlerini aşşağılama ihtiyacı duyuyorlar bir türlü anlamıyorumki ....

konunun üstünden epey geçmiş
yanlış anlaşılmak istemem ama şunu söylemek istiyorum
bi erkeğin elinden erkekliğini alırsanız sonuç bu olur
annenizin evinde bedava hayat yaşıyorsunuz bu erkek çalışmak bilmiyor çaba bilmiyor sorumluluk ve zorluk görmemiş
dolayısıyla siz hazırda kolay lokma gibi görülüyorsunuz
yarın bigün annenize karşı bile saçma sapan bi tutum içine girecektir
ne gerek var ki dünyayı bu kadar ayağının altına sermeye
erkek bu bırakın evine baksın karısına çocuğuna sorumluluğunu yerine getirsin
yoksa sonra kendileri de söylüyor sen bana erkek olduğumu hissetirmedin diye
çünkü biz bayanlar olarak elektrik faturasını bile ödüyor adama ekmek bile aldırmıyoruz
böyle konuştuğuma bakmayın bigün ben de koşullar ne getirirse yaparım belki bunu ama
sonucu ortada işte..bazen hayatı akışına zorluğuna bırakmak lazım
emeksiz yemek olmuyor malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…