söyledim eşime bir kez orda,dedim bak çeker giderim.Beni olur olmaz yerde bozup durma,iyi olmaz dedim.Ne dedi sanırsınız,tamam çek git ama çocuğu unut.Cesaret edemedim.
canım sen çalışmıyor musun?
sanki kendini ezdiriyorsun, sadece kocana değil, diğer akrabalara da ezdiriyorsun.
biraz kendine güvenini artıracak şeyler yap ve kendini ezdirmemeyi öğren. kimseye yaranmak zorunda değilsin. umarım askerlik eşini değiştirir ama önce sen kendini değiştirmelisin!
ya anlamıyorum sen niçin eşine destek oluyorsun?
seni aşağılayan horgören ailesinin yanında küçük düşüren bebeğine bez parası vermeyi sorun eden baba müsvettesi,koca müsvettesi sorumsuz bir insana neden destek oluyorsun be güzelim...
eşini vezirde eden rezilde eden kocasıdır...
eltin ne kadar kıymetli öyle ama eşi sayesinde eşi onu saydırıyor...
seninki ne yapıyor onlara yalakalık yapıp seni yerden yere vuruyor..
ben mama parası bez parası olayına takıldım en çok..
be adam o senin evladın...o senin çocuğun...
yok güzelim senin kocan sorumluluk sahibi değil...
hani bi laf varya bilmem nesine güvenmeyen mantar avına çıkmasın diye senin kocan olacak adam sorumluluk sahibi olmadan koca olmuş ne yazık ki..
ama yalnış olmuş...
Allah sabır versin..
askere gitsede gelsede bir 10 yıl daha geçsede ben değişeceğini sanmıyorum....
eşler çok önemli dimi....evlendikten sonra ailelerimizin bizi eşimize emanet ettiğini nede çabuk unutuorlar..bizler allahın emanetiyiz kocalarımıza oysaki...
eşimiz arkamızda olmadımı kimsede bizi pek kaale almıo..
benim eşim yapıo die demiorum bunlar genel şeyler..
yazılanların hepsini okuyamadım ama eşinin ailesinin sana olan bu düşmanlığı neyden kaynaklanıo..neden seni istemediler başta...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?