- 14 Ağustos 2015
- 166
- 74
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan sonrasına karışmamak en iyisi bence.
Daha ne yapabilirsin ki...
Boyle Gotumceyle eltiyle falan fazla samimi olmak arkadas olmak bos isler bence. Koycan mesafeni en bastan sonra hic iyi olmuyor.
karışmayı düşünmüyorum zaten kız da onların erkekte ikisini de onlar yönetiyorlar şimdi eşim gidelim diyor görmek istemiyorum ne yalan söyleyeyim çok kırgınım çünkü kendimi sadece kayınvalidem ve eşimi düşünerek sakinleştiriyorum onların
Bundan sonra tavrını koy cnm arama sorma ne hali varsa görsün.
ah canım bilseydim böyle olacağını koyardım zaten görümcem biz evlendiğimizde içine kapanık mutsuz pasifti üzülüyordum sonra anlattı ben hiç baba sevgisi görmedim annemi döverdi bizi aç bırakırdı diye ben de bir nebze ona bundan sonra ki zaman da olanları unutturmak istedim çok yıpranmıştı yanımızdayken ya da gittiğimizde ilgilenip mutlu etmeye çalışıyordum baya kendine gelmiş ti ilk kez benimle abimden sonra ilgilenen sen oldun diyordu
üstelik gidip kayınpederime senin kıza iş bulduk bizimki askerliğini yapsın gelsin iş bulur öyle düğün yaparız diye görümcemin kayınvalidesi sürekli görümcemi dolduruyor baban cahil babanı tanıyorum annene çok çektirdi sen babanı düşünme baksın basının çağresine sen işini düşün diyerek aslında ben hiç bir şeyi değil evlenirlerse mutlu olurlar mı onu düşünüyorum yoksa benle konuşması falan umurumda değil olan yine eşime olacak içine ata ata yoruldu bunaldıen çok merak ettiğim şey senden soğudum seninle muhabbetim bitti ailemin zoruyla nişanlandım boşansak daha kötü olurdu diyerek ayrılıp sonrasında barışmayı bu çocuk nasıl göze aldı hadi çocuk göze aldı görümcem bu kadar lafı nasıl sineye çekti bilerek görümcemi yanlarına götürüp orada iş ayarladılar yanımızda olsun rahat yönetelim diye
Gorumceniz benim kuzenime benziyor.ona is bulup calistirip pasifize ettiler parasini da yediler imam nikahi varmis bide ortada kaldi bes sene sonra iki cocukla..annemi de teyzemide benide kimseyi dinlemediydi.babasindan kalan arsasina kadar sattirdilar..umarim benzeri olmaz.bu kuzenim iki uni mezunu bir kizdi ayrica.
Anladım.Böyle sahiplenmeniz çok güzel aslında ama kıymet bilene işte.Eşiniz abisi olarak yaptıklarını karşılık beklemeden yaptı sonuçta değil mi ? Bırakın başımın gözümün sadakası olsun diyin geçin.O da böyle bir karaktere sahipmiş demekki.Elden ne gelir ? Birazcık aklı varsa gerçekleri görür zaten.ben anne sevgisi ne bilmem kayın validem beni öyle çok severdi ki ölmeden önce bile eşime sakın gelinimi üzme sana hakkımı helal etmem derdi sırf onun için elimden geleni yaptım ama görümcem o kadar değişti ki 6 aydır aramaz sormaz hatta çocuk için para lazım oldu eşime sakın isteme dedi kuzenimden aldık demedi ki abi ben veririm eşim ben onu okutup neler yaptım o bana neler gösterdi ama yine de kardeş annemin hatırası artık ailemi bir arada tutamıyorum diye üzülüyor
Anladım.Böyle sahiplenmeniz çok güzel aslında ama kıymet bilene işte.Eşiniz abisi olarak yaptıklarını karşılık beklemeden yaptı sonuçta değil mi ? Bırakın başımın gözümün sadakası olsun diyin geçin.O da böyle bir karaktere sahipmiş demekki.Elden ne gelir ? Birazcık aklı varsa gerçekleri görür zaten.
Kimseye telefon etmem kaldı ki o telefon zaten edilmiş .kardeşim için bile yapmam özellikle ilk telefondan sonra.bu hayat tecrübesi ben hayattan bunu ogrendimçok merak ediyorum sizin evinizin içerisine yansıyan ver her gün eşiniz işten geldiğinde oflayıp pof ladığı bir duruma ne kadar karışmadan durabilirsiniz durabilirseniz de bravo çünkü ben asla eşim üzgünken rahat uyuyamam
tek nokta bile yok, anlamaya calıstım. '' dedi duydun işte seni itemiyor ne düşünüyorsun dedi'' buraya kadar geldım ve devrelerım yandı yahu.
herkes kendi bilir
bu tarz seylere pek karısmamak lazım. onlar iyi olur sen kötü olursun
kural bu.
kendı haline bırakın. tilkinin dönüp dolaşacagı yer belli nasıl olsa.aslında bende karışmam kişiler arasında ki olaylara görümcem eşimden çekindiği için bana her derdini anlatıyordu buradan gittiğinde eşime işe başlayacağını söylemiş eşim nerde kalacaksın demiş iş yeri kalacak yer ayarlıyor demiş eşim aramış açmamış nişan atılmıştı o ara intihar etmeyi falan düşünüyordu bir aralar eşimde iyice merak etmiş ulaşamayınca sen sor bakalım ne yapıyormuş dedi mesaj attım ben işe başladım kayınvalidesinin evinde olduğunu söyle tamam dedim
sonrasında eşim ne yapıyorsun ilk günün nasıl geçti falan diye sormuş iyi başka cevap yok konuşmayı uzatmak istememiş bana da cevap vermemeye ye başladı bir de ne öğrenelim onların yanında kalmaya başlamış güya iş yeri yer ayarlayamamış eşim yanına çağırdı orda kalıp çalışmaktansa beraber çalışırız falan diye gelmek istemedi eşimin dediği tek şey bu o aileye girmeye kararlı ve barışırım ümidiyle orda zaten kadın sen bizim ölen kızımızın yerindesin senin de annen yok diyip duruyor dedi
aslında kötü biri değildi sadece aileden sevgi görmemişti ona sevgisini belli eden eşimdi kayınvalidem severdi ama belli edemezdi ilk evlendiğimizde eşimi benden kıskanıyordu çocukça hareketleri vardı ama zamanla iyi anlaşmaya başlamıştık hiç aklıma gelmezdi bunları yaşayacağımOkuyunca ayyy kıçımın kenarı diyesim geldi görümceye
Böyle vefasız, buldumcuk olan bir görümce boşver konuşmazsa konuşmasın. Bu kadar şımartmaya gerek yok.
Kimseye telefon etmem kaldı ki o telefon zaten edilmiş .kardeşim için bile yapmam özellikle ilk telefondan sonra.bu hayat tecrübesi ben hayattan bunu ogrendim
Kendi yaşayacak kendi görecek hatasını. Kırgınsın haliyle ama hala bir yandan onun mutluluğunu düşünüyorsun. Keşke sevgine karşı bu kadar nankörlük yapmasaydı. Yazık.
Madem öyle duğune derneğe misafir gibi giderim ..yaparlarsa tabi ..kız zaten dost hayatı yaşıyor değil mi evet..kendi düşen ağlamaz...sizin yerinizde olsam yağmurlu havada bir bardak su vermem.abisiyle babası napıyosa karışmam..ha evime misafir olarakta kabul etmem..kayınbabamın evinde ev sahipliği yaparım sadece..memlekete gittiğimde de kocam goruşsun banane benim için bitmiştir..kocamda kardeşiyle goruştuğu için mutlu olsun bana bulaşmasın yuvasını yıkmaya kalkmasın kardeşiyle görüşmüyorum diye.çok mu sert bence değil.