çok haklısın bende artık arayıp sormuyorum ama çok zoruma gitti olup biten ben ne sıkıntılar yaşadım yine de annesinin eksikliğini hissetmesin diye hediyeler alıp yanımıza gelince gezdirirdim inan eşim salonda tv izlerken biz yatak odasında ikimiz uyurduk sabahları güle oynaya kalkardık karşılığı bu muydu şimdi sanki ben onları ayırmışım gibi bana cephe alıyor eşim çok tutucudur onların evinde kalmasını ne o ne ben yediremiyoruz birşey söyleyince tersleniyor ve hiç bir şey danışmadan tekrar barışıyor eşim onu ne zorluklarla okuttu şimdi abisine diklenip hayatıma karışma rabbim sevdiriyor napim diyor sürekli bu yüzden evde geriliyoruz eşim çok üzülüyor bende nefretime nefret katıyorum benim derdim bana yetmez gibi bir de o çıktı başımızaKendi düsen aglamaz.
Sen üstüne düseni yapmissin bundan sonrasi seni ilgilendirmez...
Sana bie adim gelirse sende git ama madem seni tersliyor ve görüsmüyor sende görüsme..
Birak aman zaten ne geliyosa basimiza fazla deger vermekten geliyo...
ben anne sevgisi ne bilmem kayın validem beni öyle çok severdi ki ölmeden önce bile eşime sakın gelinimi üzme sana hakkımı helal etmem derdi sırf onun için elimden geleni yaptım ama görümcem o kadar değişti ki 6 aydır aramaz sormaz hatta çocuk için para lazım oldu eşime sakın isteme dedi kuzenimden aldık demedi ki abi ben veririm eşim ben onu okutup neler yaptım o bana neler gösterdi ama yine de kardeş annemin hatırası artık ailemi bir arada tutamıyorum diye üzülüyorEşiniz haklı karışmayın.Ne kadar severseniz sevin öz değil sonuçta.Bu kadar yakın olunmamalı bence.Ne oldu ? Yaptığınız şeylerden dolayı yorulduğunuzla kaldınız.Değecek biri olsa zaten bir adam için abla-kardeş gibi oldugu yengesini satmaz.
evet bende tam bu düşüncedeyim eşimi aradığı için beni de onların karşısında ezik durmayıp haksız olduğu konuları söylediğim için biz ayırmışız düşüncesinde eşime dedim artık bana tek kelime etme morelim bozuluyor diye mesajları silmiyor okuyorum eskiden abim abim diyen kız değişmiş bi tuhaf konuşmalar ve son zamanlar da baktım eşimde mesafeli konuşmaya başlamış ama çok üzülüyor kafam rahat değil kendi derdime mi onamı üzüleyim bilemedim diyorBuldumcuk olmuş, bu sebeple değişmiş.
Sizi onların mutsuzluğuna sebep olan insanlar olarak görüyor.
Ağabeyi aramasaydı nişanlısı 'ayrılıyorum' demeyecekti gibi hayal ürünleriyle yaşıyor.
Bırakın yaşasın, kürkçü dükkanında alacak soluğu ne de olsa...
töbe yarabbi hiç huyum değildir beddua etmek ama allahım biliyor bana bunca şeye rağmen bunları yaşattı ya inşallah o ailede yüzünü güldürmez diyorum bende o günü bekliyorumKarışma
Tekmeyi yiyince görür
32 satir düz yazi ; paragraf yok, bosluk yok, cümle baslari büyük harf yok sadece 1 adet nokta var. Sonlara dogru okuyamadim bile. Yazinizi biraz düzeltirseniz memnun olurum cünkü gözlerim sasi oldu.
Böyle durumlarda her zaman bir günah kecisi bulunur ve o kisi sizsiniz. Büyük ihtimalle ses kaydini dinlettiginiz icin kötü siz oldunuz. Karismayin ama esinizin dedigi gibi sahipsiz hissetmesin kendini. Yasi genc asktan gözü kör olmus hata yaptigini göremiyor. Anne babasinin zoruyla kendisiyle mecburen evlenen bir erkekten ona hayir huzur gelmez. Cekecegi dert cok. Basinda annesi olsa ne halleri varsa görsünler derdim ama cok genc yasta annesiz kalmis.
Siz kardeşleri olarak yine de üzerinize düşen vazifeleri yerine getirin derim.evet bende tam bu düşüncedeyim eşimi aradığı için beni de onların karşısında ezik durmayıp haksız olduğu konuları söylediğim için biz ayırmışız düşüncesinde eşime dedim artık bana tek kelime etme morelim bozuluyor diye mesajları silmiyor okuyorum eskiden abim abim diyen kız değişmiş bi tuhaf konuşmalar ve son zamanlar da baktım eşimde mesafeli konuşmaya başlamış ama çok üzülüyor kafam rahat değil kendi derdime mi onamı üzüleyim bilemedim diyor
çok haklısın bende artık arayıp sormuyorum ama çok zoruma gitti olup biten ben ne sıkıntılar yaşadım yine de annesinin eksikliğini hissetmesin diye hediyeler alıp yanımıza gelince gezdirirdim inan eşim salonda tv izlerken biz yatak odasında ikimiz uyurduk sabahları güle oynaya kalkardık karşılığı bu muydu şimdi sanki ben onları ayırmışım gibi bana cephe alıyor eşim çok tutucudur onların evinde kalmasını ne o ne ben yediremiyoruz birşey söyleyince tersleniyor ve hiç bir şey danışmadan tekrar barışıyor eşim onu ne zorluklarla okuttu şimdi abisine diklenip hayatıma karışma rabbim sevdiriyor napim diyor sürekli bu yüzden evde geriliyoruz eşim çok üzülüyor bende nefretime nefret katıyorum benim derdim bana yetmez gibi bir de o çıktı başımıza
Sinirlari astigin yerler olmus mesela her seyi kosup esine anlatman, kavga sirasinda kiz ve dunurler barismaya calisirken isi bozmak icin ses kaydi dinletmen gibi. Sonradan da kizla iletisimi kesmissin zaten. Senden sogumasi normal
yemin ettim o zaman eğer barışırsan kapını açmam sen ayrıldın benim evimin huzuru kaçtı hadi ayrıldın olabilir ama neden tekrar onların evine gidip kalıyorsun gizlice barışıyorsun inan memlekete gideceğiz ve sırf kayınvalidemin mezarı için yüzünü göresim yok hanım efendi 2 milyar maaş almaya başlayınca bir öz güven patlaması yaşadıYazıklar olsun yaaaaa... Kapının önüne atılınca anlar abisi ve sizin değerinizi. Annesinin kemiklerini sızlamıştır eminim ki.
yemin ettim o zaman eğer barışırsan kapını açmam sen ayrıldın benim evimin huzuru kaçtı hadi ayrıldın olabilir ama neden tekrar onların evine gidip kalıyorsun gizlice barışıyorsun inan memlekete gideceğiz ve sırf kayınvalidemin mezarı için yüzünü göresim yok hanım efendi 2 milyar maaş almaya başlayınca bir öz güven patlaması yaşadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?