Görümcemin çocuk bırakması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangi sorulara yanıt yok hemen hemen her soruya cevap veriyorum dikkatli okursanız Amin Allah kimseye muhtaç etmesin
Sizin cocugunuz var mi?

Calisiyor musunuz evde misiniz?

Ve en onemlisi gorumceniz son 1 yilda kac kere birakti kizini?

9 yasinda cocuk kek kurabiye bile yapabilir sizinle. Fasulye kirin, barbunya ayiklayin. Yemegini kendisi yer, tuvalete kendisi gider, size yuku nedir anlamadim. Biraz sohbet etmekten başka ne istiyor

Amcasi değil dayısı oluyogorumcemin oglu demis
Kızı canım neyse oda ön Benim çocuğum yok evdeyim köydeydi yeni geldi yıl diyemicem ama 2 haftada 3 kez bıraktı. Asıl mesele birazda şu bakarım nie bakmayayım ki ama bu sefer ne oluyor en ama en basit yapabileceği işi de bana yıkıyor kendi çocuğu nun ödevini bile oturup yaptırmıyor watsaptan resim ile bize yaptırıyor düşünün e ben ne yapayım hangi birine yetişcem söyledim uyardım tatlı dille yok evde lamba patlasa gel diyor bunlar detayı canım işin

Bakın başta sıze haklı dedım ama sonra kı yorumlarınızda haksız olduğunuz yerler var ve çoğu şey havada bır kere bırakmış bu kadın hastane senebli bunda bıle ıstemeyerek kabul ettım dıyorsunuz neymış alışır ne alaka yanı. Sizden mi tv bozuldu gel dıyor kadının durumu bellı duyma konuşma bozukluğu var en yakında yakın mesafede çekındığı ıcın kardesınden ıstemış sana kımse gel yap dıyen yok bunlarda kırk yılda bır olan şeylerdır kardeşinden rıca edıyor ne var bunda farkında mısınız sızden değil kardeşinden istiyor. Sizi kullanan yok.

Hal böyle olunca artık bende kendimi ister istemez birini yapıosam birini yapmadan mesafe li davranıyorum ama sonu yok illa küsiyimi kırmayı ve hayır demeyide sevmiyorum

Dogru duzgun en bastan detay yazsaniz biz de 5 sayfa yorum okuyup cevap aramak zorunda kalmayiz.

2 haftada 3 kere sık bence. Cok rahatsizsaniz, bahane söyleyeceksiniz. Birkac kere olunca bir daha teklif etmez zaten

O zaman şöyle yap istersen, de ki (eşinden için) x gelince bırak abla, ben tek başıma idare edemedim ev işi ve yemek vs olunca, de. Bırakma demeyin bence. Dayısı gelince de kendi ilgilensin yegeniyle.. denilecek birşey olunca da dayısı desin siz kötü olmayın.

Dogru duzgun en bastan detay yazsaniz biz de 5 sayfa yorum okuyup cevap aramak zorunda kalmayiz.

2 haftada 3 kere sık bence. Cok rahatsizsaniz, bahane söyleyeceksiniz. Birkac kere olunca bir daha teklif etmez zaten
Evet detay yazmadım uzatmak istemedim belki okurken sıkılan olur die yazarım bi. Dhaa detay

Sizede söyleyeyim şimdi 40 yılda bir değil işte ben bakarım ki ne olcak ne kaybederm çokta baktım ama evvelki günlerde de kendisinin yapması gereken işleri de meselaa çocuğunun ödevini yaptırmak kitapçıya gidip foto kobi kağıdı almak gibi bunları yapablr ama hep bize yaptırdı ee artık ne yapalım giderek iş leri artıyor. Birde kardeşinden de istese sonuçta eşim isticek yapcak elbette ama watsaptan ödev bile yaptırıyor kendi ilginemesği için

Derste ne var anlamıyordur soruyordur kardeşine cıdden buna bıle takmışsınız bana her günbteyzem anlamaz çocuklarının ödevini atardı bakın teyzem bu kardeşine soruyor neyse siz böyle ufak şeylerı takarsanız emın olun yarın bir gün çocuğunuz olduğunda kımseye onemli anlarda çocuk bırakmazsınız kımseden yardım almazsınız ama sanmıyorum

Cocugu olunca bi de görümcesine yalvarır nolur kizini gonder, bebegi biraz oyalasin diye. 3 yasinda oglum var, kuzenlerine yalvariyorum gelin bize diye

Bi kaç yerde resmi işleri vardı hastaneye gitti ama hasta olduğu için değil imza vs resmi işere gitti yani. Bende senin gibi diyebilsem buraya yazmazdım da işte ne yapacağımı bilemedim. Bazı üyeler ne var bunda insan insnaa muhtaç falan yazmış ama işte mesele hem sorumluluk hemde basit işlerde bile bana yıkına mesela çocuğunun ödevi gibi bende açıkcası kendimi çekmek istiyorum. Ha hastalık olur Allah korusun başka şey olur bakmazsan ayıp..

Cocugu olunca bi de görümcesine yalvarır nolur kizini gonder, bebegi biraz oyalasin diye. 3 yasinda oglum var, kuzenlerine yalvariyorum gelin bize diye
Yaşı genç yeni evlidir valla ben bekarım ama böyle biriyle evli olsam enerjımı tuketır eşim benım ve kardeşim arasında olan şeyler evıme eşime yansıtmıyorsam gıder kardeşimede yardım ederım herkes bır haddını bılse kı kadın hastaneye gıderken bırakmış . Bundan sonra dırek ıstemıyorum desın ılerde ıhtıyacı olduğunda arkasını döndüklerinde nasıl bır durum olduğunu anlarlar. Eleştirmiyorum konu sahıbı yorumum bu yönde ben böyle derse kadar çetele tutman bu tarz şeyler beni geriyor irite oluyorum bu tarz şeylerden

Anlamasa sormasa eyvallah yardımı mı yaparım ama kız eve gelip okuldan kitabın resmini çekip atıyor annem ilgilnmiyor dio ne yapıo diyorum tv izliyor diyor ee bu durumda yani ortada ihtiyaç yok her işi yaptırmak olıyır bu

Yok çetere tutmak değil de detay soranlara neden bu kadar tedbir li olduğumu anlatmak için bi örnek ti sadece

Ben çocuğu daha küçük diye düşünmüştüm, bence bahane bulmaya çalışmayın içinizden gelmiyor bu kadar basit. Sevmiyorsanız kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değilsiniz.

Tam bir baķış açısı konusu, ben olsam eşimin yeğeniyle bağ kurabileceğimiz bir fırsat olarak değerlendirirdim. Evde size küçük işlerde yardımı bile dokunacak yaşta. Bebeğiniz olursa 2-3 seneye size çok güzel destek bile olur. Herkesin yalnız kalmak istediği zamanlar da olur ee öyle bir zamanda görümceniz çocuk bak derse, musait değilim dersiniz olur biter. Bence kendinizi gereksiz yere dolduruyorsunuz, istediği şeyleri kardeşinden istemiş zaten, eşiniz severek yapıyorsa sizi ilgilendirmez ki.

Evet içimden de gelmiyor tabi gelse bakış açım değişir di. Dediklerinizi değerlendiricem bakış açımı değiştrmeye çalışcam

Konu sahibi sen boşver yap iyiliğini, Allah rızası için yap, enayi yerine konuldum falan diye düşünme, elbet bir gün yaptığın iyiliklerin karşılığını görürsün

+1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…