Merhaba görümcemin işi oldukça çocuğu bırakıp gidiyor alışmasını istemiyorum eşime deyince üzülüyor gelmesin diyemiyoruz kayınvalidem küscek eşimle aram açılcak kötü gelin olcam ama bende kendimi kullanılmış gibi hissediyorum ya sevmiyorum bide başkasının çocuğu yaramaz bide strese giriyorum nasıl Dicem ne yapcam bilmiyorum çok arada kaldım. Lütfen fikir verip yardım edinnnnn
Arayıp soruyorsa bugün musait değilim evi temizliyorum yada dışarıda işlerim var diyebilirsin. Direkt sormadan getiriyorsa da direkt getirme bazen musait olmayabilirim de. Arada insan bakar ama sürekli bende sevmiyorum...Merhaba görümcemin işi oldukça çocuğu bırakıp gidiyor alışmasını istemiyorum eşime deyince üzülüyor gelmesin diyemiyoruz kayınvalidem küscek eşimle aram açılcak kötü gelin olcam ama bende kendimi kullanılmış gibi hissediyorum ya sevmiyorum bide başkasının çocuğu yaramaz bide strese giriyorum nasıl Dicem ne yapcam bilmiyorum çok arada kaldım. Lütfen fikir verip yardım edinnnnn
Evet haber veriyor ama çok çabuk alışan bi tip o yüzden ayağını kessin istiyorumSize bırakırken haber veriyordur. Aradığı zaman Alisverise gidecem isim var randevum var deseniz olmaz mı
Huyum kurusun varya hiç öyle cevaplar vermeyi bilmem kırılacak ya da istemiyor die laf çıkaracak die ama Dicem bellikiBir gün bıraktıktan sonra de ki bugün az kalsın düşüyordu çok kötü yaralanacak diye aklım çıktı. Emanet çocuk çok zor. Sorumluluk almak istemiyorum artık kusura bakma lütfen de verirken.
Evet haber veriyor ama çok çabuk alışan bi tip o yüzden ayağını kessin istiyorum
İşte bu yüzden bende açıkcası bakmak istemiyorum çünkü iyilik bilen yok ki eşim de diyor ki seninde işin düşer ama öyle deme diyor. Nasıl yaptın canım mesafeyi nasıl koydunOhooo ben 1 aylık bile evli değildim 1 saatliğine bırakırdı 3 4 saatten asagı asla gelmezdi. Hatta bi kere sinavım var gitmem lazım dediğim halde bana ay sımdı napcam kime bırakcam demişti ( bağlama kursuna gitcekmiş düşün baglaması benim sınavımdan önemli ) tamam dedim ona bile ben gitmiyim sınava. Enayi bulunca kullanan çok olur. Şimdi evime sokmuyorum
Görümcemin geçen gün hastane de işi vardı istemeye istemeye gelsin dedim sonra bi dhaa bi daha bırakınca dedim alışacak en son. Şuan pandemi olduğu için 9 yaşında çocuk çıkarmak istemiyor. Bende alışşsın istemiyorum arada kaldımnet olun bırakma deyin
örneğin görümcem karşımda oturuyor
oğlum 10 yaşında
geçen yıl 3-4 saat bıraktım sadece o da eşimin de benim de aynı anda girmemiz gereken bir sınavımız vardı
görümcenizin ne işi var bu zırt pırt çocuğu birine bırakıyor
götürsün çocuğunu da ya da kendisi de gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?