- 30 Nisan 2013
- 23
- 1
- Konu Sahibi beyzamfeyzam
erinmeden okudum birazcik uzun olmus:) arkadasim sende peygamber sabri mi var , nasil dayandin katlandin , ay ben olsam o kadini varya beter ederdim beter , vallaha melekler sana seytanlarda bana imrenirdi , kendinin degerini bil kimseye ezdirme kendini, ezilmek icin gelmedik bu dunyaya , kizin varmis kizina yansitma bari böyle susmayi , iyi hos evliligin icin ama insan bu ya hakkini savunmalisin ki cevrendekiler bilmeli cürret bile edememelli, .................yok yok vallahi sinir sistemini kiskandim
Bunlar daha buzdağının görünen yüzü sevgili arkadaşım. O kadını tanıdıktan sonra nevrim döndü. Hatta bir zaman sonra acaba o normalde ben mi anormalim diye düşünmeye başladım. O derce işlemiş hücrelerime.. Kul hakkı ile göçüp gidecek. Hayatta hakkımı helal etmeyeceğim kimse olamazdı, katilimi bile affedebilirdim pişmanlığına, samimi özrüne göre ama o kadına hakkımı asla helal etmeyeceğim... Yatacak yeri daha şimdide yok. Çok çaba verdim çok... Ben ayağına gidip ''seninle anne-kız gibi olalım, kayınvalide-gelin gibi değil'' diyecek kadar onurlu davrandım. Yarı yaşında olmama rağmen hep ben idare ettim taşıdım...Değmeyecek birine saniyemi feda etmeseydim keşke...Onun yüzünden eşimde hep geriliyor bana yansıtıyordu haliyle.. Şimdi yani dört senedir o hayatımızdan çıkalı eşimle evlenmişim diyorum o kadınla değil. Ama zaman zaman eşimin o sinirli gergin hallerini hatırlayıp ona bile kızıyorum Annesinin nelere yol açtığına bakar mısınız? Bu boyutları bize yaşattığı için hesabı çok ağır ötede...