• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin çocuk bırakması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 14 yasima kadar yengemle kaldım annem anneannem çalışırdı ozmanlae demekki bakıcı kreş için verecekk parada yoktu evlendiğinde 17 yaşındaydı ay nasıl severdim saçımı yapar beeaber börek pasta hazırladık annemden çok yengemin emeği var ayy kıyamam.Hala bir ihtiyacim olduğunda ilk aklıma gelen yengeme söylemek sormak olur koca kadın oldum daha arkamı toplar. Simdi okuyunca bin kez daha sukredesim geldi.İnsanlae birbirine yardım eder kol kanat gerer aile böyle birşey degilmi.Hem öyle sürekli süreklidir değil 2haftada 3kere gelmiş misafir olarak

Ben 14 yasima kadar yengemle kaldım annem anneannem çalışırdı ozmanlae demekki bakıcı kreş için verecekk parada yoktu evlendiğinde 17 yaşındaydı ay nasıl severdim saçımı yapar beeaber börek pasta hazırladık annemden çok yengemin emeği var ayy kıyamam.Hala bir ihtiyacim olduğunda ilk aklıma gelen yengeme söylemek sormak olur koca kadın oldum daha arkamı toplar. Simdi okuyunca bin kez daha sukredesim geldi.İnsanlae birbirine yardım eder kol kanat gerer aile böyle birşey degilmi.Hem öyle sürekli süreklidir değil 2haftada 3kere gelmiş misafir olarak
Ben 2 kişinin gorumcesiyim :D yegenlerime can-ı gonulden baktim kanim canim. Yengelerim de her ihtiyac olduğunda benim çocuğuma bakıyor. Aile olmak böyle birşey.
Gorumcem de var, o da çocuğuma seve seve bakiyor her zaman. Bekar ama evlenip cocugu olsa ben de bakarım öpe koklaya.
Bilemiyorum insanlar biraz değişik galiba. Veya konu sahibi mi kendini yanlis ifade ediyor bilemiyorum.

Ben 2 kişinin gorumcesiyim :D yegenlerime can-ı gonulden baktim kanim canim. Yengelerim de her ihtiyac olduğunda benim çocuğuma bakıyor. Aile olmak böyle birşey.
Gorumcem de var, o da çocuğuma seve seve bakiyor her zaman. Bekar ama evlenip cocugu olsa ben de bakarım öpe koklaya.
Bilemiyorum insanlar biraz değişik galiba. Veya konu sahibi mi kendini yanlis ifade ediyor bilemiyorum.
Bende canla başla baktım yeri geldi emin olunda burada yazamadığım şeyler olıyor illaki benimde o yüzden tam anlatamıyorum ya da yanlış tabir kullandım çünkü kötü insan olarak yargılanıyorum kimsenin içi bilinmez

Benim 3 görümcem var . Arada bırakır küçük olan. Çok sık olmadığından sorun olmuyor tabi.

Ben de küçükken dayıma gitmeyi çok severdim 7 yaşımdan beri yengemle dayımla vakit geçirirdik bir iki gün kalırdım. Hatta sonra kuzenim doğdu yapabildiğim kadar onunla ilgilenirdim bakardım. Beni de yük olarak görmemişlerdir umarım :(

Geçen bilgisayara birşey yüklenmesi lazımdı abimden istedim demek abim evli olsa yengem arkamdan konular açacak. Hey gidi kardeşimizden bile birşey isteyemeyecek hale mi gelmiş memleket? Üzüldüm. 9 yaşında çocuk okulu vardır yakında düzenlerine geçer muhtaç olmazlar inşallah size ne diyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back