Peki kendi eşi var mı?Zaten asıl mesele burda başlıyor ben konuyu uzatmamak için başta detay vermedim ama en basit tv bozuldu gel lamba patladı gel kızıma fotokopi kağıdı lazım gel bunlar örnek değil gerçek bende bunları gördüm hıı dmekki alışıyor dedim önlemini arıyorum canım
İstediği kadar laf çıkarsın, inan yapınca da bir kıymetin olmuyor ki. Üzerine yapışık görev gibi kalıyor. Benim arkamdan da bir ton atıp tutuyorlar umrumda değil. Ben nasıl mutlu olacaksam öyle konuşmayı davranmayı öğrendim. Siz de öğrenin. Size dert olacağına başkasına dert olsunHuyum kurusun varya hiç öyle cevaplar vermeyi bilmem kırılacak ya da istemiyor die laf çıkaracak die ama Dicem belliki
Evet haklısın kul kula muhtaç hele ki ben iyilik yapmaktan yardım dan hiç kaçmam ama bu sefer ne olıyır görevin muamelesi yapıyolar kendilerinin yapabileceği işleride bize yıkıyorlar ozaman da kullanılmak oluyor ki kimsede istemez bunu benceben gercekten sorunu tam anlayamiyorum,
bana gore bu zamanda bile birbirimize destek olmayacaksak ne zaman olacagiz.
Ki ben sanmayin ki akrabalik iliskilerini cok seven birisiyim, asosyal bile sayilabilirim bu konuda.
Ama su durumda biraz daha tolere edilmeli bazi seyler diye dusunuyorum.
Esinizi cagirmasi neden rahatsiz etti mesela?
TV bozulsa ve atiyorum kaynim bu islerden anliyor olsa ondan rica ederim elbette, neden etmeyeyim ?
Lamba kendim degistiririm ama yine tavan cok yuksekse yetisemiyorsam komsumdan bile isterim degistirmesini, cok dert olmamali.
Evet haklısın kul kula muhtaç hele ki ben iyilik yapmaktan yardım dan hiç kaçmam ama bu sefer ne olıyır görevin muamelesi yapıyolar kendilerinin yapabileceği işleride bize yıkıyorlar ozaman da kullanılmak oluyor ki kimsede istemez bunu bence
Aynen canım bu dönemde illaki tölerans göstricem gösterdim de ben biraz fazla ince düşünürüm aman o ne der bu ne der işte alınır laf çıkar o yüzden kendimi korumaya çalışıyorummuhakkak ki,
esiniz kendini kullandirmamayi kendisi bilecek.
siz kendiniz de her zaman hayir diyebilirsiniz, asla aman esim ne der, aman kayinvalidem ne der diye dusunmek durumunda degilsiniz. Keyfiniz yerinde degildir istemezsiniz, hakkinizdir.
Sadece pandemi sebebi ile biraz daha toleransli olmanizi tavsiye edebilirim.
Hayır başka şehirde kv ama alıngan hemen takar lafı da gömerKv niye küsüyor kv ile birlikte mi yaşıyorsunuz?
Görümcenızde mı duyma ve konuşma problemi var öyleyse hanı tv bozulduysa ev yakınsa kardeşini çağırır belkı durumundan dolayı çekınıyor başkasından eşi var mı nerde? Bu konularda fazla alınganlık yapmayın bence yanı hastaneye gıdıyor bırakmış bunda bır sey yok annesi başka şehirdeymiş en yakını sızsınız size güvenmiş. Kardeşi bu sonuçta durumundan dolayı rahat alıştırmışlar gıbı şeyler demenız yakışıksız ona daha çok ilgilenılmış üstüne düşülmüş demelisiniz ki kadının yaptıklarıyla rahatlık arasında bır bağlantı göremedimHayır başka şehirde kv ama alıngan hemen takar lafı da gömer
Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama bazen o kadar zor durumda oluyorum ki keşke çocuğu birakabilecegim biri olsa da birakabilsem diyorum. Yani eğer gezmeye tozmaya eğlenmeye gitmiyosa keser döner sap döner gün gelir hesap döner der ve çocuğuna bakardım. Ancak Tazmanya canavarı gibi bir çocukla kesinlikle durmayıp başına iş getiriyorsa o konuda endişe edip ona çözüm bulurdum ya da başka planım var diyip reddederdim. Ama reddedebilme huyum yok maalesefMerhaba görümcemin işi oldukça çocuğu bırakıp gidiyor alışmasını istemiyorum eşime deyince üzülüyor gelmesin diyemiyoruz kayınvalidem küscek eşimle aram açılcak kötü gelin olcam ama bende kendimi kullanılmış gibi hissediyorum ya sevmiyorum bide başkasının çocuğu yaramaz bide strese giriyorum nasıl Dicem ne yapcam bilmiyorum çok arada kaldım. Lütfen fikir verip yardım edinnnnn
Ben 20 dk bir gezi için bırakmıştım ama 20 dk cık cidden aynı evdeydik Bi bak gidip gelcem dedim 40 surat yaptılar daha doğrusu ben gelinimMerhaba görümcemin işi oldukça çocuğu bırakıp gidiyor alışmasını istemiyorum eşime deyince üzülüyor gelmesin diyemiyoruz kayınvalidem küscek eşimle aram açılcak kötü gelin olcam ama bende kendimi kullanılmış gibi hissediyorum ya sevmiyorum bide başkasının çocuğu yaramaz bide strese giriyorum nasıl Dicem ne yapcam bilmiyorum çok arada kaldım. Lütfen fikir verip yardım edinnnnn
Senin de dediğin haklı canım ama şimdi hastane için bıraktı ama evvelki günler lamba patladı evde vs bitti gibi her şeyde de bizi öne atıyorlar o yüzden huyunu biliyorum. Yoksa bende çokkk yardım lar ettim ihtiyacı olana da işte..Ben de bir kere kanamam oldu acile gitmem gerekti gelinimize rica ettim verebileceğim kimse de yoktu sağolsun erkek kardeşim de evdeydi baktılar. Çok da hareketlidir oğlum. Bence aile bugünler için lazım. Yanlış düşünüyorsunuz...
Ben de gorumcemin üç çocuğuna iki hafta baktım. Cenazeleri vardı. Hem de öyle özene özene baktım ki... Gerekti hastaneye götürdüm. 5 çocukla gezdirdim hepsini sikilmasinlar mutlu olsunlar diye..
Ayağı alışır diye değil de bana ihtiyacı olmuş diye düşünün bence. Size vermese bu süreçte götürüp komşuya vs emanet edecek. Bence insanın ailesi komşudan , yabancıdan önce gelir..
Siz kötü örnekleri görüp illa ki kötü olacak diye düşünmeyin. Dünyadaki herkes kötü niyetli değil. Kaldı ki gezmeye de değil hastaneye gitmiş... İçinizi temiz ve güzel tutun derim..
Eşi var evli yani tabirimde yanlış ifade kullanmş olablirim orda kimse kusura bakmasın da kendinin elinden gelen işlerinde de zamanında bi. Alıştırma olduğu için şuan en basit işte bile yardım bekliyor gerekli yerlerde zaten yatdımızı yapıyoruz ama bu sefer kullanmaya giriyorGörümcenızde mı duyma ve konuşma problemi var öyleyse hanı tv bozulduysa ev yakınsa kardeşini çağırır belkı durumundan dolayı çekınıyor başkasından eşi var mı nerde? Bu konularda fazla alınganlık yapmayın bence yanı hastaneye gıdıyor bırakmış bunda bır sey yok annesi başka şehirdeymiş en yakını sızsınız size güvenmiş. Kardeşi bu sonuçta durumundan dolayı rahat alıştırmışlar gıbı şeyler demenız yakışıksız ona daha çok ilgilenılmış üstüne düşülmüş demelisiniz ki kadının yaptıklarıyla rahatlık arasında bır bağlantı göremedim
Sorularin coguna yine yanit yok. Belli ki kadin bir kere birakmis. 9 yasindaki cocuk 2 saat yuk olmus size. Allah size muhtac etmesin baska birsey dememGörümcem ile aramız yürüme mesafesi kızı 9 yaşında pandemi nedeniyle bana bırakıyor işi oldukça ama şöyle de bi durum var kayınvalidem çok rahata alıştırmış evde lamba patlasa kocamı çağırmışlar biz evlenemeden. Bi kaç bende farkettim çabuk alışıyor yükü atıyor sen yap kocan yapsın ee bizde bi yere kadar yani. O yüzden bu konu dada alışşsın istemiyorum. Yoksa acil bişe olunca tabi bakıcam. Ama dediğim gibi lamba patlasa çağıran tip canım.
Kendisinin yapabileceği işlerde bile yardım alıyor hal böyle olunca da benim de bi hayatım var yani nasıl yetişeyim her işine dimi üstelik çocuk çok yaramaz kendine ve çevreye zarar verebiliyorÇocuğunuz var mı bilmiyorum ama bazen o kadar zor durumda oluyorum ki keşke çocuğu birakabilecegim biri olsa da birakabilsem diyorum. Yani eğer gezmeye tozmaya eğlenmeye gitmiyosa keser döner sap döner gün gelir hesap döner der ve çocuğuna bakardım. Ancak Tazmanya canavarı gibi bir çocukla kesinlikle durmayıp başına iş getiriyorsa o konuda endişe edip ona çözüm bulurdum ya da başka planım var diyip reddederdim. Ama reddedebilme huyum yok maalesef
Hangi sorulara yanıt yok hemen hemen her soruya cevap veriyorum dikkatli okursanız Amin Allah kimseye muhtaç etmesinSorularin coguna yine yanit yok. Belli ki kadin bir kere birakmis. 9 yasindaki cocuk 2 saat yuk olmus size. Allah size muhtac etmesin baska birsey demem
1 kere değil işte bırakması başka üyelerde yazmıştım yine yazayım en basit işinde bile gel yap diyen biri şuan çocuk bırakmış olablr ama hep öyleHangi sorulara yanıt yok hemen hemen her soruya cevap veriyorum dikkatli okursanız Amin Allah kimseye muhtaç etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?