Görümcemin çocuk bırakması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki kendi eşi var mı?

Evet var kayınvalidem rahata çok alıştırmış çocukken hastalık geçirmiş duyma ve konuşma yetisini kaybetmiş o yüzden üstüne çok düşmüşler şimdi 40 yaşında kendisi ama hala en ufak şeyde gel

Huyum kurusun varya hiç öyle cevaplar vermeyi bilmem kırılacak ya da istemiyor die laf çıkaracak die ama Dicem belliki
İstediği kadar laf çıkarsın, inan yapınca da bir kıymetin olmuyor ki. Üzerine yapışık görev gibi kalıyor. Benim arkamdan da bir ton atıp tutuyorlar umrumda değil. Ben nasıl mutlu olacaksam öyle konuşmayı davranmayı öğrendim. Siz de öğrenin. Size dert olacağına başkasına dert olsun

Valla bravo canım şu yönünü takdir ettim takmamak kendini mutlu et mek

Evet haklısın kul kula muhtaç hele ki ben iyilik yapmaktan yardım dan hiç kaçmam ama bu sefer ne olıyır görevin muamelesi yapıyolar kendilerinin yapabileceği işleride bize yıkıyorlar ozaman da kullanılmak oluyor ki kimsede istemez bunu bence

muhakkak ki,
esiniz kendini kullandirmamayi kendisi bilecek.

siz kendiniz de her zaman hayir diyebilirsiniz, asla aman esim ne der, aman kayinvalidem ne der diye dusunmek durumunda degilsiniz. Keyfiniz yerinde degildir istemezsiniz, hakkinizdir.

Sadece pandemi sebebi ile biraz daha toleransli olmanizi tavsiye edebilirim.

Aynen canım bu dönemde illaki tölerans göstricem gösterdim de ben biraz fazla ince düşünürüm aman o ne der bu ne der işte alınır laf çıkar o yüzden kendimi korumaya çalışıyorum

Hayır başka şehirde kv ama alıngan hemen takar lafı da gömer
Görümcenızde mı duyma ve konuşma problemi var öyleyse hanı tv bozulduysa ev yakınsa kardeşini çağırır belkı durumundan dolayı çekınıyor başkasından eşi var mı nerde? Bu konularda fazla alınganlık yapmayın bence yanı hastaneye gıdıyor bırakmış bunda bır sey yok annesi başka şehirdeymiş en yakını sızsınız size güvenmiş. Kardeşi bu sonuçta durumundan dolayı rahat alıştırmışlar gıbı şeyler demenız yakışıksız ona daha çok ilgilenılmış üstüne düşülmüş demelisiniz ki kadının yaptıklarıyla rahatlık arasında bır bağlantı göremedim

Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama bazen o kadar zor durumda oluyorum ki keşke çocuğu birakabilecegim biri olsa da birakabilsem diyorum. Yani eğer gezmeye tozmaya eğlenmeye gitmiyosa keser döner sap döner gün gelir hesap döner der ve çocuğuna bakardım. Ancak Tazmanya canavarı gibi bir çocukla kesinlikle durmayıp başına iş getiriyorsa o konuda endişe edip ona çözüm bulurdum ya da başka planım var diyip reddederdim. Ama reddedebilme huyum yok maalesef

Ben 20 dk bir gezi için bırakmıştım ama 20 dk cık cidden aynı evdeydik Bi bak gidip gelcem dedim 40 surat yaptılar daha doğrusu ben gelinim

Ben de bir kere kanamam oldu acile gitmem gerekti gelinimize rica ettim verebileceğim kimse de yoktu sağolsun erkek kardeşim de evdeydi baktılar. Çok da hareketlidir oğlum. Bence aile bugünler için lazım. Yanlış düşünüyorsunuz...

Ben de gorumcemin üç çocuğuna iki hafta baktım. Cenazeleri vardı. Hem de öyle özene özene baktım ki... Gerekti hastaneye götürdüm. 5 çocukla gezdirdim hepsini sikilmasinlar mutlu olsunlar diye..

Ayağı alışır diye değil de bana ihtiyacı olmuş diye düşünün bence. Size vermese bu süreçte götürüp komşuya vs emanet edecek. Bence insanın ailesi komşudan , yabancıdan önce gelir..

Siz kötü örnekleri görüp illa ki kötü olacak diye düşünmeyin. Dünyadaki herkes kötü niyetli değil. Kaldı ki gezmeye de değil hastaneye gitmiş... İçinizi temiz ve güzel tutun derim..

İşte şimdi görümce ler kızmasın bende Allah izin verirse olcam. Mesele görümce değil mesele alışıyolar kullanmaya geçiyolar bazı insanlar bu da onlardan biri.

Senin de dediğin haklı canım ama şimdi hastane için bıraktı ama evvelki günler lamba patladı evde vs bitti gibi her şeyde de bizi öne atıyorlar o yüzden huyunu biliyorum. Yoksa bende çokkk yardım lar ettim ihtiyacı olana da işte..

Alişsa ne olur gelmiş 9 yaşına az kalmış büyüyecek genç kız olacak, geldiği yer dayisinin evi, benim eşimin de yeğenleri var ben memnun oluyorum gelmelerine beni yenge diye saymalarina onlarla vakit geçirmek hoşuma gidiyor, onlar da benim çocuğumla ilgileniyorlar yarin benim acil bir durumum olsa onlara emanet ederim. Komşu çocuğu değil ki bu eşinizin kani cani, belki bir ömür boyu iletisiminizin olacağı bir çocuk.

Eşi var evli yani tabirimde yanlış ifade kullanmş olablirim orda kimse kusura bakmasın da kendinin elinden gelen işlerinde de zamanında bi. Alıştırma olduğu için şuan en basit işte bile yardım bekliyor gerekli yerlerde zaten yatdımızı yapıyoruz ama bu sefer kullanmaya giriyor

Sorularin coguna yine yanit yok. Belli ki kadin bir kere birakmis. 9 yasindaki cocuk 2 saat yuk olmus size. Allah size muhtac etmesin baska birsey demem

Kendisinin yapabileceği işlerde bile yardım alıyor hal böyle olunca da benim de bi hayatım var yani nasıl yetişeyim her işine dimi üstelik çocuk çok yaramaz kendine ve çevreye zarar verebiliyor

Sorularin coguna yine yanit yok. Belli ki kadin bir kere birakmis. 9 yasindaki cocuk 2 saat yuk olmus size. Allah size muhtac etmesin baska birsey demem
Hangi sorulara yanıt yok hemen hemen her soruya cevap veriyorum dikkatli okursanız Amin Allah kimseye muhtaç etmesin

Hangi sorulara yanıt yok hemen hemen her soruya cevap veriyorum dikkatli okursanız Amin Allah kimseye muhtaç etmesin
1 kere değil işte bırakması başka üyelerde yazmıştım yine yazayım en basit işinde bile gel yap diyen biri şuan çocuk bırakmış olablr ama hep öyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…