Evet canım net olmak lazım. Eşimde diyo ki yeğenimi sen evime almıyorsun diyor. Bide onla uğraş amann insan insana muhtaç ta fazla zorluyolarSeninki de tam anasının gözü demekki garantiye alıyor. Gün söylerse o güne planın olduğunu soyle ve o ortamdan uzaklaş lafı azına tıkmıssın gibi düşün ki başka güne alamasın senin bakıcılık gününü ve net ol ki ikna edemeyecegını programını bozamayacağını anlasın
Annesi başka şehirde canım burdada benden başka kimse yok pandemi var die de yanında gezdiriyor. Doğru diyorsun başta n demek lazımAnnesine biraksin neden sana birakiyor?
1 hafta onceden soyluyorsa acik acik bakamam diyeceksin. Sorumluluk alamam diyeceksin. 50 kere bakarsin sonra yine kotu olursun. Hic degilse bastan kotu ol
Canım okadar haklısn bak bende bunu düşündüğüm için direk hayır demedim. Mesele benim için ne biliyomusun alışıyor ve hep bişeler istiyor yapmayınca kötü oluyorsun yoksa kul kula muhtaçç ama işte bi nevi kendimi zi korumaya çalışyrzBilmiyorum benmi yanlis düsünüyorum, sonucta kücük cocuk degil 9 yasinda, yani kendi kendini oyalayabilecek yasta, hatta sizin cocuklariniz varsa onlarla oynayip „ilgilenebilir“ ne olurki sanki aradabir gelip sizde bir kac saatligine kalsa, misafir gibi düsünün. Birde hergünde degil.
Böyle diye diye yapa yapa birbirimizden iyice koptuk...
Aklima simdi geldi 15 yaslarindaydim 3 haftaligina baska bir sehirde staj görmüstüm, amcamlarin evide benim calistigim yere cok yakindi, ögle paydoslarinda 3 Hafta boyunca hemde hergün onlara gittim. Allah yengemden razi olsun hic burun kivirmadi hatta karnimi doyurdum orada.
Ahh nerde o eski sıcak akraba ilişkileri yardımlaşmalar... sonumuz hayrola...
Kendisi çalışmıyor evde pandemi dolayı sı ile çocuğunu götürmek istemiyor ama çocuk yüreğimi tüketiyor hep gözüm üstünde olacakdurumu tam anlamadım kadın çalışıyor mu ya da işi çıktığında mecbur mu ya da keyfi mi??
mesela ben çalışıyorum. şu pandemi de okul yok bakıcı şu an için yok. hafta da bir veya 2 gün görümceme bırakıyoruz oğlumu saolsun bakıyor.
benim de bir yakınım hatta yakını geçtim komşum arkadaşım böyle olsa bakarım mağdur etmem.
hastane işi falan olduğunda da bakarım.
ama keyfi atıp giderse çocuğu sanırım bahane üretip kabul etmem.
anladım sizde haklısınız. yaramaz çocukla baş etmek zor. ama hastane falan işi olursa bence idare edin diğerlerinde bahane üretin. hastayım, ben de dışarı çıkacaktım gibi şeyler söyleyin.Kendisi çalışmıyor evde pandemi dolayı sı ile çocuğunu götürmek istemiyor ama çocuk yüreğimi tüketiyor hep gözüm üstünde olacak
Görümcem ile aramız yürüme mesafesi kızı 9 yaşında pandemi nedeniyle bana bırakıyor işi oldukça ama şöyle de bi durum var kayınvalidem çok rahata alıştırmış evde lamba patlasa kocamı çağırmışlar biz evlenemeden. Bi kaç bende farkettim çabuk alışıyor yükü atıyor sen yap kocan yapsın ee bizde bi yere kadar yani. O yüzden bu konu dada alışşsın istemiyorum. Yoksa acil bişe olunca tabi bakıcam. Ama dediğim gibi lamba patlasa çağıran tip canım.Konuda hic detay yok.
Cocuk kac yasinda? Sizin çocuğunuz var mi? Calisiyor musunuz evde misiniz? Cocugu ne sıklıkta bırakıyor? Görümcenle ne mesafede yaşıyorsunuz? Samimiyetiniz nedir? Birakinca kac saat sonra aliyor? Birakma gerekcesi ne?
Yok yeğeni evine al ama kocan baksın.Hem bu ne biçim laf.onun evi de sizin eviniz değil mi orası.siz sığıntı mısınız?Sizin bence tek sorununuz görümce değil aynı zamanda eşiniz de.Evet canım net olmak lazım. Eşimde diyo ki yeğenimi sen evime almıyorsun diyor. Bide onla uğraş amann insan insana muhtaç ta fazla zorluyolar
Evet bide yanlış anlaşılma var tabi canımYok yeğeni evine al ama kocan baksın.Hem bu ne biçim laf.onun evi de sizin eviniz değil mi orası.siz sığıntı mısınız?Sizin bence tek sorununuz görümce değil aynı zamanda eşiniz de.
eşiniz fazla duygu sömürüsü yapmasınEvet canım net olmak lazım. Eşimde diyo ki yeğenimi sen evime almıyorsun diyor. Bide onla uğraş amann insan insana muhtaç ta fazla zorluyolar
Şöyle söyliyim evet pandemi de idare etmeliyim ettim de 3 kere getirdi 2 haftada amaa evinde lamba patlasa tv bozulsa kocamı çağırdı eve bende bunu görünce dedim ki alışcak yani o yüzden mesafe li olmak istiyorumpandemi doneminde oldugu icin ben acikcasi biraz tolere edilebilir diye dusunuyorum.
Yani ne kadar sikliktan bahsediyorsunuz ki mesela, bu kadarini yapmaliyiz tanidiklarimiz icin bence.
Allah yardımcın olsun.Sen bence güzellikle de ki belki ben de korona var çocuğuna bulaşabilir korkuyorum bunun sebebi ben olmak istemem en iyisi nereye gidiyorsan onu da götür de.Evet bide yanlış anlaşılma var tabi canım
Yani hastane ye gidiyorda hasta değil başka işleri vardı imza gibi vs canmeşiniz fazla duygu sömürüsü yapmasın
1 hafta önce söylüyor diyorsunuz ya söylediğinde hiç tepki vermeyin
getirmeden 1 gün önce arıyordur herhalde hemen bişey uydurun
bu arada eşinize de söylenmeyi bilin
ben emanetten hoşlanmam istersen çocuğun geldiği günler sen izin al bak hee ne dersin diyin
bide ne işi var bu kadar hastane gibi işler değilse resmen kullaıyor
Evet bu da aklıma geldi ama şimdi pandemi var yarın pandemi inşallah bitince başka bişe Dicek die düşündüm ama yinede bu şekilde dersem alışmazAllah yardımcın olsun.Sen bence güzellikle de ki belki ben de korona var çocuğuna bulaşabilir korkuyorum bunun sebebi ben olmak istemem en iyisi nereye gidiyorsan onu da götür de.
İmza işi işkura gidip iş için diyelim öyle işleri olıyor pandemi için bırakıyor ama alışınca ben önünü alamıcam die şimdiden rahatsz oldmNe gibi işi varken birakiyor ve cocuk kaç yaşında? Ve bıraktığında amcası yani eşiniz evde oluyor mu?
Şöyle söyliyim evet pandemi de idare etmeliyim ettim de 3 kere getirdi 2 haftada amaa evinde lamba patlasa tv bozulsa kocamı çağırdı eve bende bunu görünce dedim ki alışcak yani o yüzden mesafe li olmak istiyorum
Zaten asıl mesele burda başlıyor ben konuyu uzatmamak için başta detay vermedim ama en basit tv bozuldu gel lamba patladı gel kızıma fotokopi kağıdı lazım gel bunlar örnek değil gerçek bende bunları gördüm hıı dmekki alışıyor dedim önlemini arıyorum canımKayınvalidenizden neden bu kadar çekiniyorsunuz?
Bu konu yada başka bir konuda hayatınızı o ne der diye geçirecek haliniz yok.
Görümceniz de hastane işi olur, bırakılması gereken farklı bir durum olur amenna ama sık sık oluyorsa sıkıntı olabilir. Birde bazı insanlar rahat oluyor bu konuda öyle bir durum seziyorsanız ona göre tavır alin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?