Görümcemin çocuk bırakması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görümceniz iyi yere kapak atmış. Ohhh negüzel dünya, hem güvenilir yer hem bu gelinin sesi çıkmıyor.
Kendini kullandırma canım.
Onun işi olduğunda o size bahsetse "söyle işim var böyle işim var ama çocukla halledemiyorum" diye ve ardına siz "getir çocuğa ben bakarım derseniz" inan kıymetinizi bilinir. Ama böyle kullanılıyorsunuz.

İşte bu yüzden bende açıkcası bakmak istemiyorum çünkü iyilik bilen yok ki eşim de diyor ki seninde işin düşer ama öyle deme diyor. Nasıl yaptın canım mesafeyi nasıl koydun
İş uydur kendine sürekli şuraya gidiyordum bende şimdi hazırlandım falan de 1 2 derken yüzü varsa anlayacaktır.

9 yaşında mı

ben de küçük sandım

tamam hastaneye virüs var diye götürmesin de onun dışında sana bırakacağına yanında götürsün ne işi varsa

yani sende yahut çocukta virüs olmadığı ne malum

annesi uzak mı neden ona bırakmıyor

Çokk haklısın canım hayır diyincede kayınvalidem kızımı eve almıyon die bi ton laf sonra eşimle aram açılcak ne zor yaa insanı arada bırakıyorlar

Başkasının çocuğu büyük sorumluluk. İstemiyorum de, başına bir iş gelirse sen kötü olursun
Çocuk kulüpleri çalışıyor götürüp oraya versin parasına kıysın

İş uydur kendine sürekli şuraya gidiyordum bende şimdi hazırlandım falan de 1 2 derken yüzü varsa anlayacaktır.
Aynen ya o şekilde Dicem işim var die ama 1 hafta önceden diyor ki haftaya sana bırakcam die

Huyum kurusun varya hiç öyle cevaplar vermeyi bilmem kırılacak ya da istemiyor die laf çıkaracak die ama Dicem belliki
Aslında kırılacak bir şey yok.
Kimse kimsenin çocuğunun sorumluluğunu almak istemez kolay kolay .
Her şey iyiyken sorun yok ufak bir kaza meydana gelse içiniz içinizi yer ne düşündü acaba diye.

Aslında kırılacak bir şey yok.
Kimse kimsenin çocuğunun sorumluluğunu almak istemez kolay kolay .
Her şey iyiyken sorun yok ufak bir kaza meydana gelse içiniz içinizi yer ne düşündü acaba diye.
Aynen öyle sorumluluk tabi geçen geldiğinde balkondan sarktı

Aynen ya o şekilde Dicem işim var die ama 1 hafta önceden diyor ki haftaya sana bırakcam die
Seninki de tam anasının gözü demekki garantiye alıyor. Gün söylerse o güne planın olduğunu soyle ve o ortamdan uzaklaş lafı azına tıkmıssın gibi düşün ki başka güne alamasın senin bakıcılık gününü ve net ol ki ikna edemeyecegını programını bozamayacağını anlasın

YÜZsüzlük iste
En sevmedigim insan tibi
Bunlara açık ve net olmazsaniz anlamazlar
Acik açık istemiyorum deyin
Sorumluluk alamam deyin
Açık açık demenin sonucundan korkuyorum canım kayınvalide Bi kere arıcak dicek ki bişe yapmaz uyar sen bilmemne yokya sevmiyorum kullanılmış gibi olıyır

İnsan yeri geliyor kendi çocuğuna tahammul edemiyor kaldiki baskasinin cocugu
Sorumluluk ekstra stres kaygı
Birde birkere degil binkere olmuş
Acik ve net olun
Benim arkadasimim çocuğuna bakmak icin gorumcesi yalvarmis ta rizeden istanbula tayin istetmis kizda buna güvenerek gitmis
Karikoca yogun çalışıyolar kocasi kardesim bakacak diye zirzir ötmüş
Kizin annesi normalde 8satlik mesafeden giidp orada kalarak bakiyrodu emekli öğretmen donannimli kadin
Neyse gitmsiler istanbula gorumce 1ay dayanmis 6yaşındaki çocuğa
Şimdi orduda kiz da kocasida kizin annesiyle altust. Yasiuor:-
Millet hemduzen bozdurmuş hemde hayir demis
Oyuzden net ol.

Nereye gıtmek ıcın bırakıyor cocugu sıze sıreklı nereye gıdıyorkı. Ben kv ye bıle arada bır bırakıyorum onda bıle bakarmısın ısın varmı dıye arayıp soruyorum bırakırken neden goturmedıgımı acıklıyorum. Kusura bakma dıyorum yok cnm bakarım tabı bakacam dedıgı halde utarak bırakıyorum mıllet tekı bu rahatlık. Bana yengem bırakmıstı acıl ısı olunca bır ıkı bıraktı normalde burda yasamıyor babasıgıle gelınce olmustu yegenlerım baktım. Sonra kız kardesıyle gezmeye gıdıncede bıraktı verırken cocuklarınıda gezdır ne benım basıma atıp gıdıyon dedım. O cocuklarda sıkılıyor onlarında yanında gotur ıyı anne ol yegenlerıme ıyı bak dedım daha hıc bırakmadı kımsede küsmedı.yegenıne bakmak zormu geldı dedı bı bende var ıkı cocık sen bırakıyon ıkı cocuk bende ınsanım basına bı ıs gelse yegenı demezssın ama bakmadın dersın dedım sustu. Bence dırek ben sorumluluk almak ıstemıyorum de acıl bısey olmadıgı surece bırakma de. Kv esınde laf yaparsa kusura bakmayın ben sorumluluk alamam bısey olsa benı el kızı bakmadı dersınız de

İstemiyorsanız açıkça söyleyin.fakat ben hastane işi falan olunca bakılabilir diye düşünüyorum.hatta nolcak insan çarşı işini bile halledemez oluyo bazen çocukla. Belli olmz sizde ilerde ona bırakırsınız. Bu arada annesi uzakmı neden annesine bırakmıyı. Çok sık değilse bence idare edilebilir.

Kayınvalidenizden neden bu kadar çekiniyorsunuz?
Bu konu yada başka bir konuda hayatınızı o ne der diye geçirecek haliniz yok.

Görümceniz de hastane işi olur, bırakılması gereken farklı bir durum olur amenna ama sık sık oluyorsa sıkıntı olabilir. Birde bazı insanlar rahat oluyor bu konuda öyle bir durum seziyorsanız ona göre tavır alin.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…