Görümceniz iyi yere kapak atmış. Ohhh negüzel dünya, hem güvenilir yer hem bu gelinin sesi çıkmıyor.Merhaba görümcemin işi oldukça çocuğu bırakıp gidiyor alışmasını istemiyorum eşime deyince üzülüyor gelmesin diyemiyoruz kayınvalidem küscek eşimle aram açılcak kötü gelin olcam ama bende kendimi kullanılmış gibi hissediyorum ya sevmiyorum bide başkasının çocuğu yaramaz bide strese giriyorum nasıl Dicem ne yapcam bilmiyorum çok arada kaldım. Lütfen fikir verip yardım edinnnnn
İş uydur kendine sürekli şuraya gidiyordum bende şimdi hazırlandım falan de 1 2 derken yüzü varsa anlayacaktır.İşte bu yüzden bende açıkcası bakmak istemiyorum çünkü iyilik bilen yok ki eşim de diyor ki seninde işin düşer ama öyle deme diyor. Nasıl yaptın canım mesafeyi nasıl koydun
Görümcemin geçen gün hastane de işi vardı istemeye istemeye gelsin dedim sonra bi dhaa bi daha bırakınca dedim alışacak en son. Şuan pandemi olduğu için 9 yaşında çocuk çıkarmak istemiyor. Bende alışşsın istemiyorum arada kaldım
Çokk haklısın canım hayır diyincede kayınvalidem kızımı eve almıyon die bi ton laf sonra eşimle aram açılcak ne zor yaa insanı arada bırakıyorlarYengem kızını her pazara gittiğinde bana bıraktı..Son geldiğinde çocuklarıma" camdan atlarsak Allah ın yanına gideriz "demiş.. Küçük oğlum sürekli '' Allah ın yanına gitmek istiyorum, camdan atlayacağım'' demeye başladı... Tekrar gelmesi için kızı aradı gelebilir miyim diye.. Büyük oğlum kötü şeyler öğretiyorsun bize dediği için, telefonlarımıza dahil çıkmıyor yengem.. Sürekli yapınca görevin zannediyorlar... Bu insanlar bir değişik. İnsanlara "hayır" demesini öğrendiğimiz gün mutlu olacağız
Aynen ya o şekilde Dicem işim var die ama 1 hafta önceden diyor ki haftaya sana bırakcam dieİş uydur kendine sürekli şuraya gidiyordum bende şimdi hazırlandım falan de 1 2 derken yüzü varsa anlayacaktır.
Aslında kırılacak bir şey yok.Huyum kurusun varya hiç öyle cevaplar vermeyi bilmem kırılacak ya da istemiyor die laf çıkaracak die ama Dicem belliki
Aynen öyle sorumluluk tabi geçen geldiğinde balkondan sarktıAslında kırılacak bir şey yok.
Kimse kimsenin çocuğunun sorumluluğunu almak istemez kolay kolay .
Her şey iyiyken sorun yok ufak bir kaza meydana gelse içiniz içinizi yer ne düşündü acaba diye.
Seninki de tam anasının gözü demekki garantiye alıyor. Gün söylerse o güne planın olduğunu soyle ve o ortamdan uzaklaş lafı azına tıkmıssın gibi düşün ki başka güne alamasın senin bakıcılık gününü ve net ol ki ikna edemeyecegını programını bozamayacağını anlasınAynen ya o şekilde Dicem işim var die ama 1 hafta önceden diyor ki haftaya sana bırakcam die
Açık açık demenin sonucundan korkuyorum canım kayınvalide Bi kere arıcak dicek ki bişe yapmaz uyar sen bilmemne yokya sevmiyorum kullanılmış gibi olıyırYÜZsüzlük iste
En sevmedigim insan tibi
Bunlara açık ve net olmazsaniz anlamazlar
Acik açık istemiyorum deyin
Sorumluluk alamam deyin
kaynanan cok biliyorsa kendi baksinAçık açık demenin sonucundan korkuyorum canım kayınvalide Bi kere arıcak dicek ki bişe yapmaz uyar sen bilmemne yokya sevmiyorum kullanılmış gibi olıyır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?