- 6 Temmuz 2018
- 91
- 39
- 18
- 30
Amcasi değil dayısı oluyogorumcemin oglu demisNe gibi işi varken birakiyor ve cocuk kaç yaşında? Ve bıraktığında amcası yani eşiniz evde oluyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amcasi değil dayısı oluyogorumcemin oglu demisNe gibi işi varken birakiyor ve cocuk kaç yaşında? Ve bıraktığında amcası yani eşiniz evde oluyor mu?
Sizin cocugunuz var mi?Hangi sorulara yanıt yok hemen hemen her soruya cevap veriyorum dikkatli okursanız Amin Allah kimseye muhtaç etmesin
Kızı canım neyse oda önAmcasi değil dayısı oluyogorumcemin oglu demis
Benim çocuğum yok evdeyim köydeydi yeni geldi yıl diyemicem ama 2 haftada 3 kez bıraktı. Asıl mesele birazda şu bakarım nie bakmayayım ki ama bu sefer ne oluyor en ama en basit yapabileceği işi de bana yıkıyor kendi çocuğu nun ödevini bile oturup yaptırmıyor watsaptan resim ile bize yaptırıyor düşünün e ben ne yapayım hangi birine yetişcem söyledim uyardım tatlı dille yok evde lamba patlasa gel diyor bunlar detayı canım işinSizin cocugunuz var mi?
Calisiyor musunuz evde misiniz?
Ve en onemlisi gorumceniz son 1 yilda kac kere birakti kizini?
9 yasinda cocuk kek kurabiye bile yapabilir sizinle. Fasulye kirin, barbunya ayiklayin. Yemegini kendisi yer, tuvalete kendisi gider, size yuku nedir anlamadim. Biraz sohbet etmekten başka ne istiyor
Bakın başta sıze haklı dedım ama sonra kı yorumlarınızda haksız olduğunuz yerler var ve çoğu şey havada bır kere bırakmış bu kadın hastane senebli bunda bıle ıstemeyerek kabul ettım dıyorsunuz neymış alışır ne alaka yanı. Sizden mi tv bozuldu gel dıyor kadının durumu bellı duyma konuşma bozukluğu var en yakında yakın mesafede çekındığı ıcın kardesınden ıstemış sana kımse gel yap dıyen yok bunlarda kırk yılda bır olan şeylerdır kardeşinden rıca edıyor ne var bunda farkında mısınız sızden değil kardeşinden istiyor. Sizi kullanan yok.Eşi var evli yani tabirimde yanlış ifade kullanmş olablirim orda kimse kusura bakmasın da kendinin elinden gelen işlerinde de zamanında bi. Alıştırma olduğu için şuan en basit işte bile yardım bekliyor gerekli yerlerde zaten yatdımızı yapıyoruz ama bu sefer kullanmaya giriyor
Hal böyle olunca artık bende kendimi ister istemez birini yapıosam birini yapmadan mesafe li davranıyorum ama sonu yok illa küsiyimi kırmayı ve hayır demeyide sevmiyorumKızı canım neyse oda ön
Benim çocuğum yok evdeyim köydeydi yeni geldi yıl diyemicem ama 2 haftada 3 kez bıraktı. Asıl mesele birazda şu bakarım nie bakmayayım ki ama bu sefer ne oluyor en ama en basit yapabileceği işi de bana yıkıyor kendi çocuğu nun ödevini bile oturup yaptırmıyor watsaptan resim ile bize yaptırıyor düşünün e ben ne yapayım hangi birine yetişcem söyledim uyardım tatlı dille yok evde lamba patlasa gel diyor bunlar detayı canım işin
Dogru duzgun en bastan detay yazsaniz biz de 5 sayfa yorum okuyup cevap aramak zorunda kalmayiz.Kızı canım neyse oda ön
Benim çocuğum yok evdeyim köydeydi yeni geldi yıl diyemicem ama 2 haftada 3 kez bıraktı. Asıl mesele birazda şu bakarım nie bakmayayım ki ama bu sefer ne oluyor en ama en basit yapabileceği işi de bana yıkıyor kendi çocuğu nun ödevini bile oturup yaptırmıyor watsaptan resim ile bize yaptırıyor düşünün e ben ne yapayım hangi birine yetişcem söyledim uyardım tatlı dille yok evde lamba patlasa gel diyor bunlar detayı canım işin
Senin de dediğin haklı canım ama şimdi hastane için bıraktı ama evvelki günler lamba patladı evde vs bitti gibi her şeyde de bizi öne atıyorlar o yüzden huyunu biliyorum. Yoksa bende çokkk yardım lar ettim ihtiyacı olana da işte..
Evet detay yazmadım uzatmak istemedim belki okurken sıkılan olur die yazarım bi. Dhaa detayDogru duzgun en bastan detay yazsaniz biz de 5 sayfa yorum okuyup cevap aramak zorunda kalmayiz.
2 haftada 3 kere sık bence. Cok rahatsizsaniz, bahane söyleyeceksiniz. Birkac kere olunca bir daha teklif etmez zaten
Sizede söyleyeyim şimdi 40 yılda bir değil işte ben bakarım ki ne olcak ne kaybederm çokta baktım ama evvelki günlerde de kendisinin yapması gereken işleri de meselaa çocuğunun ödevini yaptırmak kitapçıya gidip foto kobi kağıdı almak gibi bunları yapablr ama hep bize yaptırdı ee artık ne yapalım giderek iş leri artıyor. Birde kardeşinden de istese sonuçta eşim isticek yapcak elbette ama watsaptan ödev bile yaptırıyor kendi ilginemesği içinBakın başta sıze haklı dedım ama sonra kı yorumlarınızda haksız olduğunuz yerler var ve çoğu şey havada bır kere bırakmış bu kadın hastane senebli bunda bıle ıstemeyerek kabul ettım dıyorsunuz neymış alışır ne alaka yanı. Sizden mi tv bozuldu gel dıyor kadının durumu bellı duyma konuşma bozukluğu var en yakında yakın mesafede çekındığı ıcın kardesınden ıstemış sana kımse gel yap dıyen yok bunlarda kırk yılda bır olan şeylerdır kardeşinden rıca edıyor ne var bunda farkında mısınız sızden değil kardeşinden istiyor. Sizi kullanan yok.
Derste ne var anlamıyordur soruyordur kardeşine cıdden buna bıle takmışsınız bana her günbteyzem anlamaz çocuklarının ödevini atardı bakın teyzem bu kardeşine soruyor neyse siz böyle ufak şeylerı takarsanız emın olun yarın bir gün çocuğunuz olduğunda kımseye onemli anlarda çocuk bırakmazsınız kımseden yardım almazsınız ama sanmıyorumSizede söyleyeyim şimdi 40 yılda bir değil işte ben bakarım ki ne olcak ne kaybederm çokta baktım ama evvelki günlerde de kendisinin yapması gereken işleri de meselaa çocuğunun ödevini yaptırmak kitapçıya gidip foto kobi kağıdı almak gibi bunları yapablr ama hep bize yaptırdı ee artık ne yapalım giderek iş leri artıyor. Birde kardeşinden de istese sonuçta eşim isticek yapcak elbette ama watsaptan ödev bile yaptırıyor kendi ilginemesği için
Cocugu olunca bi de görümcesine yalvarır nolur kizini gonder, bebegi biraz oyalasin diye. 3 yasinda oglum var, kuzenlerine yalvariyorum gelin bize diyeDerste ne var anlamıyordur soruyordur kardeşine cıdden buna bıle takmışsınız bana her günbteyzem anlamaz çocuklarının ödevini atardı bakın teyzem bu kardeşine soruyor neyse siz böyle ufak şeylerı takarsanız emın olun yarın bir gün çocuğunuz olduğunda kımseye onemli anlarda çocuk bırakmazsınız kımseden yardım almazsınız ama sanmıyorum
Bi kaç yerde resmi işleri vardı hastaneye gitti ama hasta olduğu için değil imza vs resmi işere gitti yani. Bende senin gibi diyebilsem buraya yazmazdım da işte ne yapacağımı bilemedim. Bazı üyeler ne var bunda insan insnaa muhtaç falan yazmış ama işte mesele hem sorumluluk hemde basit işlerde bile bana yıkına mesela çocuğunun ödevi gibi bende açıkcası kendimi çekmek istiyorum. Ha hastalık olur Allah korusun başka şey olur bakmazsan ayıp..Nereye gıtmek ıcın bırakıyor cocugu sıze sıreklı nereye gıdıyorkı. Ben kv ye bıle arada bır bırakıyorum onda bıle bakarmısın ısın varmı dıye arayıp soruyorum bırakırken neden goturmedıgımı acıklıyorum. Kusura bakma dıyorum yok cnm bakarım tabı bakacam dedıgı halde utarak bırakıyorum mıllet tekı bu rahatlık. Bana yengem bırakmıstı acıl ısı olunca bır ıkı bıraktı normalde burda yasamıyor babasıgıle gelınce olmustu yegenlerım baktım. Sonra kız kardesıyle gezmeye gıdıncede bıraktı verırken cocuklarınıda gezdır ne benım basıma atıp gıdıyon dedım. O cocuklarda sıkılıyor onlarında yanında gotur ıyı anne ol yegenlerıme ıyı bak dedım daha hıc bırakmadı kımsede küsmedı.yegenıne bakmak zormu geldı dedı bı bende var ıkı cocık sen bırakıyon ıkı cocuk bende ınsanım basına bı ıs gelse yegenı demezssın ama bakmadın dersın dedım sustu. Bence dırek ben sorumluluk almak ıstemıyorum de acıl bısey olmadıgı surece bırakma de. Kv esınde laf yaparsa kusura bakmayın ben sorumluluk alamam bısey olsa benı el kızı bakmadı dersınız de
Yaşı genç yeni evlidir valla ben bekarım ama böyle biriyle evli olsam enerjımı tuketır eşim benım ve kardeşim arasında olan şeyler evıme eşime yansıtmıyorsam gıder kardeşimede yardım ederım herkes bır haddını bılse kı kadın hastaneye gıderken bırakmış . Bundan sonra dırek ıstemıyorum desın ılerde ıhtıyacı olduğunda arkasını döndüklerinde nasıl bır durum olduğunu anlarlar. Eleştirmiyorum konu sahıbı yorumum bu yönde ben böyle derse kadar çetele tutman bu tarz şeyler beni geriyor irite oluyorum bu tarz şeylerdenCocugu olunca bi de görümcesine yalvarır nolur kizini gonder, bebegi biraz oyalasin diye. 3 yasinda oglum var, kuzenlerine yalvariyorum gelin bize diye
Anlamasa sormasa eyvallah yardımı mı yaparım ama kız eve gelip okuldan kitabın resmini çekip atıyor annem ilgilnmiyor dio ne yapıo diyorum tv izliyor diyor ee bu durumda yani ortada ihtiyaç yok her işi yaptırmak olıyır buDerste ne var anlamıyordur soruyordur kardeşine cıdden buna bıle takmışsınız bana her günbteyzem anlamaz çocuklarının ödevini atardı bakın teyzem bu kardeşine soruyor neyse siz böyle ufak şeylerı takarsanız emın olun yarın bir gün çocuğunuz olduğunda kımseye onemli anlarda çocuk bırakmazsınız kımseden yardım almazsınız ama sanmıyorum
Yok çetere tutmak değil de detay soranlara neden bu kadar tedbir li olduğumu anlatmak için bi örnek ti sadeceYaşı genç yeni evlidir valla ben bekarım ama böyle biriyle evli olsam enerjımı tuketır eşim benım ve kardeşim arasında olan şeyler evıme eşime yansıtmıyorsam gıder kardeşimede yardım ederım herkes bır haddını bılse kı kadın hastaneye gıderken bırakmış . Bundan sonra dırek ıstemıyorum desın ılerde ıhtıyacı olduğunda arkasını döndüklerinde nasıl bır durum olduğunu anlarlar. Eleştirmiyorum konu sahıbı yorumum bu yönde ben böyle derse kadar çetele tutman bu tarz şeyler beni geriyor irite oluyorum bu tarz şeylerden
Kac yillik evlisiniz kac yasindasiniz merak ettimYok çetere tutmak değil de detay soranlara neden bu kadar tedbir li olduğumu anlatmak için bi örnek ti sadece
2 yılı geçti 34Kac yillik evlisiniz kac yasindasiniz merak ettim
Evet içimden de gelmiyor tabi gelse bakış açım değişir di. Dediklerinizi değerlendiricem bakış açımı değiştrmeye çalışcamBen çocuğu daha küçük diye düşünmüştüm, bence bahane bulmaya çalışmayın içinizden gelmiyor bu kadar basit. Sevmiyorsanız kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değilsiniz.
Tam bir baķış açısı konusu, ben olsam eşimin yeğeniyle bağ kurabileceğimiz bir fırsat olarak değerlendirirdim. Evde size küçük işlerde yardımı bile dokunacak yaşta. Bebeğiniz olursa 2-3 seneye size çok güzel destek bile olur. Herkesin yalnız kalmak istediği zamanlar da olur ee öyle bir zamanda görümceniz çocuk bak derse, musait değilim dersiniz olur biter. Bence kendinizi gereksiz yere dolduruyorsunuz, istediği şeyleri kardeşinden istemiş zaten, eşiniz severek yapıyorsa sizi ilgilendirmez ki.
Ben de bir kere kanamam oldu acile gitmem gerekti gelinimize rica ettim verebileceğim kimse de yoktu sağolsun erkek kardeşim de evdeydi baktılar. Çok da hareketlidir oğlum. Bence aile bugünler için lazım. Yanlış düşünüyorsunuz...
Ben de gorumcemin üç çocuğuna iki hafta baktım. Cenazeleri vardı. Hem de öyle özene özene baktım ki... Gerekti hastaneye götürdüm. 5 çocukla gezdirdim hepsini sikilmasinlar mutlu olsunlar diye..
Ayağı alışır diye değil de bana ihtiyacı olmuş diye düşünün bence. Size vermese bu süreçte götürüp komşuya vs emanet edecek. Bence insanın ailesi komşudan , yabancıdan önce gelir..
Siz kötü örnekleri görüp illa ki kötü olacak diye düşünmeyin. Dünyadaki herkes kötü niyetli değil. Kaldı ki gezmeye de değil hastaneye gitmiş... İçinizi temiz ve güzel tutun derim..