O cocuk geldiğinde en güzel sekilde ağırlayacak ki ben öyle yapardım. Eğlenecek yicek gezecek eee cocuk bu nerde mutluysa orayı isteyecek hele birde bebek oldu mu sorma gitsin.. Birde görümcesi daha yeni evliler diye kibarlıktan sormuş bir iki kez kalmaya gitse daha sormaz bile malum insanoğlu senin severek yaptıgın şeyleri bir süre sonra görevinmiş gibi hissettiriyor
Zaten bir tek orda haksız buldum konu sahibini kücük cocuga surat asmakta olmaz ilerde unutmaz o cocuk daha gelmek istemez. benim eşim habire birine gel kal dese ben uyarırım ki bazen kalabalık misafirim geldiğimde bile şunu şöyle yapma böyle yapma diye uyarıyorum önceden ve beni dinliyor malum erkeklere şekil vermek bizim elimizde.Eğer olay sizin dediginiz gibi bu şekilde gelişirse o zaman konu sahibi butun tavrini koyabilir ve bu hiç yanlış olmaz. Ama şuanda bilip bilmeden "aman bir kere kalirsa bir daha gondermemem" diye olay yaratacak bir durum yok, cocuk kucuk degil zaten 11 yaşinda ve herseyden önce eşi 626262788 defa davet etmiş cocugu+ kendisine musaitlik durumu sorulmuş oyle veya boyle kabul etmiş mi etmiş. Bana yapişir diye dusunuyorsa bastan kabul etmeyecekti.
Cocugu güzel agirlarim demedi, cocuga surat asabilirim konu sahibi kendisi bizzat. :)
Hem kabul edip hem arkadan bu kadar soylenmek hele surat asmayi dusunmek...
Cidden hakli bulunacak yani yok.
O halde bundan sonra plan falan yapmayalım mazallah biri gelmek ister falan sonra niye plan yaptık diye içimiz içimizi yer geceleri uyuyamayız haklısınız plan da neymiş heleki küçük çocuk istediyse zaman duracak planlar ortadan kalkacak bitti
Ucuncusu hep bir davet hep bir plan yapan ama is ciddiye binince tadi kacan insanlardansiniz gibi geldi bana..
Yeni evliyiz. Sebebi aslında eşim. Eşim sürekli sen ne zaman bizde kalacaksın diyip durdu çocuğa. Bende sıcak bakıyordum bir gün bir şey olmaz kalır diye. Neyse o gün bugünü buldu yani yarını...
Keşke her erkek şekil alabilse bazıları umutsuz vakaZaten bir tek orda haksız buldum konu sahibini kücük cocuga surat asmakta olmaz ilerde unutmaz o cocuk daha gelmek istemez. benim eşim habire birine gel kal dese ben uyarırım ki bazen kalabalık misafirim geldiğimde bile şunu şöyle yapma böyle yapma diye uyarıyorum önceden ve beni dinliyor malum erkeklere şekil vermek bizim elimizde.
Evliyim. Ayni diyalogu esimle yasasam. Cocugum var yine bosarim. Esimi cok severim ama boyle bir diyalog yasasam buz gibi sogurum.Yeğeni için karısını boşayan adam da ne bileyim yanimerak etme bu arada evlenince öyle olmuyor hanım her şeyden önce geliyor gerçekten seviyorsa tabi
Onlarıda aynı yerden vuracaksın habire yatılı misafir mi alıyor sende alacaksın kendi akrabalarını ailesi tutup seni mi atıyor sende yapacaksın aynısını.. Böyle böyle ya anlar ya da kadın sinir hastası olurKeşk her erkek şekil alabilse bazıları umutsuz vaka
Ben hiç cevremde görmedim de ondan şaşırdım hadi annesini dinleyip bosanan gördüm ama yeğen İcin hic görmedim. empati yaptım eşim böyle tepki verse bende onun yeğeni için aynı tepkiyi veririm ama boşamam her şey karsılıklıEvliyim. Ayni diyalogu esimle yasasam. Cocugum var yine bosarim. Esimi cok severim ama boyle bir diyalog yasasam buz gibi sogurum.
Evliyim. Ayni diyalogu esimle yasasam. Cocugum var yine bosarim. Esimi cok severim ama boyle bir diyalog yasasam buz gibi sogurum.
Mesele yeğeni için boşamak değil ki.. bu tip olaylar pek çok şeyin göstergesi oluyor. Konu yeğenin gelmesi. Kadının bu durum karşısındaki tavrı ise karakterini yansıtır. gönlü bol mu değil mi çocuklara karşı nasıl, planlar değişince nasıl tepki veriyor, öncelikleri önem verdikleri neler.. pek çok şeyYeğeni için karısını boşayan adam da ne bileyim yanimerak etme bu arada evlenince öyle olmuyor hanım her şeyden önce geliyor gerçekten seviyorsa tabi
burda taslanmanızın sebebı kızgınlıgımı cocuga yansıtırım ona surat asarım utanmaları gerek yenı evlı cıftız demenız
cunku ısrar eden esınız planınızı unutan sızsınız ve cocuga surat asmayı dusunen de sızsınız buna taslandınız , hayır dıyemedıgınız ıcın taslanmadınız
bıraz kıtap okusanız keske okudugunuz hıcbırseyı anlamamıssınız cunku burdan bunu anlıyorum
Eee sende önemsememiş unutmuşsun yarın ki planı. Benim kızımın da dayısı var abim bekar ama bazen kalır annemlerde çok da eğlenirler abim oynar birlikte boğuşurlar falan çok seviyorlar birbirlerini bigünlük bi misafir ne olacak boşuna sinirleniyorsunuz sanırım misafir ağırlamk zor geliyor ne pişircem falan düşünüyorsunuz da kendiniz ne yiyecektiniz aynısını yesin işte büyük davet değil ki kaç çeşit yemek lazım diyesinizMecbur öyle yapıcaz galiba bilmiyorum beynim durdu şuan ama şuan eşime çok sinirliyim galiba önemsemiyor bazı şeyleri
Ay ne iç şişiren bi insansınız allah sabır versin eşinize dostunuza. Bu kadar plan programı bozulunca sinirlenen bir tipseniz unutmayacaksınız sesiniz çıkacak. Size insan gibi sormuş annesi gelsin müsaitiz demişsiniz ne münasebet surat asacaksınız küçücük çocuğa. Ev bark sahibi insansınız hiç mi idare etmeyi öğrenemediniz ya. Bulunmayan hint kumaşı değilsiniz ayağınızı denk alın kocalar kaprisinizi çekmeyince gelip ağlıyorsunuz sonra burda
sabah erkenden kahvaltıdan sonra çocuğu evine bırakır planınız neyse onu uygularsınız tek çare bu alışırsa iyi değil çok saçma düşse bir şey olsa daha mı iyi ? başkasının çocuğunun sorumluluğunu almayın eşinede aynı bu şekilde söyle sen kalmasını istiyorsun ama bana göre büyük bir sorumluluk korkarım böyle durumlardan diye biseyler söyle işte.Kv ye gittik görümcede ordaydı. Çocuk bir zamandır tutturuyordu zaten ben dayımlarda kalıcam diye. Yeni evliyiz. Sebebi aslında eşim. Eşim sürekli sen ne zaman bizde kalacaksın diyip durdu çocuğa. Bende sıcak bakıyordum bir gün bir şey olmaz kalır diye. Neyse o gün bugünü buldu yani yarını... yarın eşimle planımız vardı sözde bir pazarımız vardı ama eşim yine başladı sen ne zaman bizde kalacaksın diye çocukta tutturdu kalayım diye. Görümcem bilmiyorum dedi.. Kv hemen oradan kalsın kalsın dedi. Görümcem sordu bana müsait misin bende müsaitim dedim. O an benimde aklımdan gitti yarın planımız olduğu birazda kıramadım işte. Sonradan kafama dank etti... eşime kızıyorum şuan içten içe ! ve bu psikolojiyle o çocuğada surat asıcam biliyorum sinirlerim gerildi. Ayrıca evde yemekte yok ne yiyecek bu çocuk ne yapıcam hiç bilmiyorum. Hiç düşünmüyorlar bu insanların pazar günü bir planı falan vardır diye. Haftaiçi müsait bir zamanda gelebilirdi yani. Sizce ne yapıyım eşime tavrımı belli etsem kötü olan ben olur muyum ? Haksız mıyım ?
Malesef haksizsiniz.. esiniz israrciymis durduk yere insanlar cocugunu size gondermiyor bu bir.
ikincisi annesi musait misiniz diye sormus bence yeterli bir hareket planimiz var deseniz kadin belki yollamazdi cocugunu. Ha esiniz de o plani icinize sindirir miydi bilmem..
Ucuncusu hep bir davet hep bir plan yapan ama is ciddiye binince tadi kacan insanlardansiniz gibi geldi bana.. cocuga surat asmak nedir. Yapin bir kofte bir patates bir ayran.. kiymaya paraniz mi yok patates kizart ketcap dok.. makarna hasla.. tavuk pilav ayran yapin.. cocuk ne koysan yer buyuk insan mi ki begendirmeye calisacaksin.
Kusura bakmayin ama gönlünüz dar gibi geldi bana. Cocugu alin cikin gezin bir pazar sinemaya gidin bir ani olsun cocuga ne var yani..
Ben kendimle ilgili bir bilgi vermemişken çocuğuma dahi tahammül edemez bir insan olduğumu nerden çıkarıyorsunuz ki..Yani şimdi hepinizin gönlü çok mu bol haftasonu işini gücünü planını bırakıp çocuk eğlemeye razı buradaki herkes sanırım. Kendi çocuğunuza bile tahammül edemiyorsunuz bazen bırakın allahaşkına. Tamam benimde haksız olduğum taraf var müsaitim demem ok. Eleştirecekseniz buradan eleştirseniz tamam da yok gönlüm darmış yok ciddi değilmişim... hey allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?