Size bir erkek bakis acisi sunayim. Konunuzu erkek kardeşime okudum. Ayni seyi yasasam yegenime surat yapacak kadindan anne filan olmaz der ertesi gun bosanirim dedi...
Siz burda insanlara yaptığınız atarı gidip kocanıza yapsanız daha iyi olur, zira çocuğa 55688 kez gel diye direten eşiniz ve bilmem hangi sebepten hayır diyemeyen sizsiniz. Ayrıca çocuğu düşünüp, moralinizin ona yansıyacağı endişesini yaşadığınızı söylüyorsunuz ama o çocuk biraz da olsa umrunuzda değil. 3 yaşındaki çocuk gibi planım da planım derdindesiniz. Çünkü biraz önceki mesajınızda tatil gününüzde çocuk "eğlemek" istemediğinizi belirtmişsiniz.Ne kadar da kuvvetli aile bağlarınız varmış gözlerim yaşardı. Asıl eşi olacak kişiye anne olmaz ondan diyebilecek, o gözle bakabilecek adamdan adam olmaz kusura bakmayın. Ayrıca niye burada yeğene surat asıcam diye algılandı anlamıyorum sanki bilerek yapıcam dedim. Tam tersi aslında moralim ona yansıyabilir öyle olursa bu benide rahatsız eder anlamına getirmiştim halbuki
Yani şimdi hepinizin gönlü çok mu bol haftasonu işini gücünü planını bırakıp çocuk eğlemeye razı buradaki herkes sanırım. Kendi çocuğunuza bile tahammül edemiyorsunuz bazen bırakın allahaşkına. Tamam benimde haksız olduğum taraf var müsaitim demem ok. Eleştirecekseniz buradan eleştirseniz tamam da yok gönlüm darmış yok ciddi değilmişim... hey allahım
Bu ne eleştiri mi?Eşin söylemiş çocuğa malsın fakir misin evinde yemek yok makarna yap ye
Ben eşimin iyi bir baba olacağını yeğenleriyle iletişiminden anladım ve yanılmadım :)Eşiniz çocukları seviyor en kısa zamanda çocuk yapın,boşu boşuna evde surat asmayın tartışma çıkar siz huzursuz olursunuz,bu hafta sonu çocukla ilgilenin sizede antreman olur..
Eşiniz çocukları seviyor en kısa zamanda çocuk yapın,boşu boşuna evde surat asmayın tartışma çıkar siz huzursuz olursunuz,bu hafta sonu çocukla ilgilenin sizede antreman olur..
Eşin söylemiş çocuğa malsın fakir misin evinde yemek yok makarna yap ye
Yazın eltimin çocuğuda gelecekti eşime tembihledim kabul etmiyeceğimi,
Söz dinlemez pişirdiğim her yemeği yemez birde hiperaktif acaipte aç gözlü bir çocuk yetiştirmiş 2 tencere makarna pişirdim 1 tencere makarnayı yedi ve yeni aldığım ketchup bir oturuşta bitirdi ayrıca çocukta narsizme dair hareketler gözlemledim, duygusal öfke patlamaları var anne baba da çok meraklı çocuğu tatil zamanında yakınlara yollamayı karı koca paraya aşıklar harcamak için değil ama birikim yapmal için ama çocukta zerre karekter yok, ilersi vahim
Allah'tan makarna, ketçap ucuzYazın eltimin çocuğuda gelecekti eşime tembihledim kabul etmiyeceğimi,
Söz dinlemez pişirdiğim her yemeği yemez birde hiperaktif acaipte aç gözlü bir çocuk yetiştirmiş 2 tencere makarna pişirdim 1 tencere makarnayı yedi ve yeni aldığım ketchup bir oturuşta bitirdi ayrıca çocukta narsizme dair hareketler gözlemledim, duygusal öfke patlamaları var anne baba da çok meraklı çocuğu tatil zamanında yakınlara yollamayı karı koca paraya aşıklar harcamak için değil ama birikim yapmal için ama çocukta zerre karekter yok, ilersi vahim
Eltimi sevmiyorum, oturup çocuyla ilgilensinİyi ki kabul etmemişsiniz çocuğun ne pis boğazlığı kalmış ne aç gözlülüğü, ne karaktersizliği. İnsan aklından geçirse söylemeye utanır bunları yaptığınız 2 liralık makarnada mı kaldı gözünüz? Ayıp yaa... Nasıl insanlar var böyle
Allahtan ucuz , yoksa iyice batardımAllah'tan makarna, ketçap ucuz, napardınız yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?