Buradaki yorumların çoğu haksız olduğunuz yönününde ama sizin kendinizi haklı görme durumunuz hiç değişmemiş.
Evet hayat bizim isteklerimizden ibaret değil, bugün eşimle ve çocuklarımla başka bir planım varken, babam istediği için planı iptal edip onun istediği şeyi yaptık. Kendi yapacağım şeyi erteleyebilirdim babamı geri çevirmek istemedim. Eşimde ama bizim planımız vardı diye tavır yapacak biri değil neyse ki. Bu durum sürekli olursa ayrı ama arada sırada hayatı kendi yörüngemizden çıkarmanın zararı olmaz.
Pazar Günü'nün benim için sizin yüklediğiniz şekilde bir ayrıcalığı yok o yüzden anlayamayacağım bunu.
bencillik ve dar gönüllülük hat safhada.. hele ki yeni evlilerin tripleri çekilecek gibi değil. Dünyaları kendi etrafında dönüyor.Hayatınızın son pazarı değil ya,bir sefer de böyle olsun
Burdaki bakış açıları gelecekle insanlarla ilgili kötümser yapıyor beni.
burdakilerin böyle ahkam kestiğine bakma sorsan kaynanalarına ayda bir giderler bir tabak dahi kaldırmazlar sofradan ben hizmetçimiyim deyip.. Bende sana cocugu alıştırma sakın dedim bu benim kötü yenge oldugum anlamına gelmiyor kötü gelinde. Eşimin yeğenleri beni eşimden cok sever hediyeler alırım tatlılar yaparım ama asla evimde kalmalarını istemem nasıl alıştırsan öyle gidiyor buda benim çizgim cok sükür herkeste beni sever
Kocan düşünmemis millet mi düşünecek.Hiç düşünmüyorlar bu insanların pazar günü bir planı falan vardır diye.
O cocuk geldiğinde en güzel sekilde ağırlayacak ki ben öyle yapardım. Eğlenecek yicek gezecek eee cocuk bu nerde mutluysa orayı isteyecek hele birde bebek oldu mu sorma gitsin.. Birde görümcesi daha yeni evliler diye kibarlıktan sormuş bir iki kez kalmaya gitse daha sormaz bile malum insanoğlu senin severek yaptıgın şeyleri bir süre sonra görevinmiş gibi hissettiriyor ve aynı şehirde yatılı kalmak kadar sacma bir şey yok hastalık dısında.. .. Cünkü o cocugun basına bir sey gelse görümcesi aynı kibarlıkta tepki vermeyecekTamda tarif ettiginiz kişi benim hatta bazen kaynanama gitmem için bir aydan fazla zaman geçer o yuzden yazmadan edemedim ama benim bile 1 gunluk yatili misafir almisligim var ve kimse eve yapişmadi. Bir gün yatili kalindi diye ömür boyu her hafta sonu evde yatılı kalmiyorlar korkmayin.
Zorla kalacak degil ya "istemiyorum" diyebilir eger her hafta yollamaya kalkarlarsa hatta şuan bile kimse zorla cocugu gondermemiş musait misin diye sorulmuş, kendisi kabul etmiş. Musaitliği dahi sorulmadan cocugu eline tutuşturmuş olsalar konu sahibine hak verirdim ama şu durumda sizin yorumlariniz ve konu sahibinin yaptiklari abes kaciyor.
. Yeni evli konusuna gelecek olursak benden çok şey beklendi yeni gelinim diye her şeye karıştılar evime giyimime makyajıma varana kadar... hizmet konusunda yeni gelin oluyoruzda kendi beklentilerimiz olunca mı yeni gelinmiş pehh oluyor ben buna katılmıyorum. Dediğimin arkasındayım düşüncesizler evet başta eşim.
Yeğeni için karısını boşayan adam da ne bileyim yaniSize bir erkek bakis acisi sunayim. Konunuzu erkek kardeşime okudum. Ayni seyi yasasam yegenime surat yapacak kadindan anne filan olmaz der ertesi gun bosanirim dedi...
AminnnnNe kadar değişik insanlar var allahım ya. Ufacık çocuk dayısının evinde kalmaya niyet etmiş. Annesi size müsaitmisiniz demiş. Bir haftasonu bi çocuğa tahammül edemicek halledere geldik. İki gün sonra sizin çocuğunuz olduğunda halasında kalmak istemesi kadar doğal bişi olmucak ama. Allahım sizin gibi tahammülsüz insanlardan cümlemizi korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?