• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin bitmek bilmeyen tatili

Ortada bir düzen var. Henüz evli bile değilsin.
İnsanları ve düzenlerini değiştiremezsin Ve görümcenin hayat stili seni ilgilendirmez. Doğru ya da yanlış. İnsanları değiştirme umuduyla evlenme.

Seni bağlayan kişiye yani sözlüne söyleceksin bu şekilde birlikte takılmak istemediğini. İşine gelirse kabul eder etmezse de ya sen katlanacaksın ya da katlanmayacaksın.

Bunun başka bir çözümü yok.
kesinlikle katılıyorum. açık açık sözlüne söyleyeceksin yoksa ilerde aynı şeyleri yaşamaya devam edersin. şimdi tepkini koymaz da o zaman tepki koyarsan çok hoş olmaz. evlendikten sonra değişmiş olursun. görümcenle de değil direkt olarak sözlünle konuş bu konuyu, rahatsızlığını dile getir.

O ablası olduğu için toz kondurmuyor normal görüyor

Peki, sözlünüzün verdiği çok açık olan ,

" acil benden kaç , ben ömür yerim, aglatip sizlatirim " sinyallerine ragmen evlenecek misiniz ?

Ben en çok bunu merak ediyorum.

Gorumcenize ve sözlünüze beyin nakli yapamayacaginiza göre tek çare hayatın ve kendinin kıymetini bilip ayrılmak.

Sozlenmek , nisanlanmak bu değil midir zaten ; evliliğe geçiş için karşımızda ki kişi uygun mu değil mi , biz uygunmuyuz değil miyiz ?

O ablası olduğu için toz kondurmuyor normal görüyor

O zaman sizin sorununuz gorumce degil. Gorumceyle ne yapacaginizi dusuneceginize sözlünüzle ne yapacaginizi dusunun.
Sözlünüz birşey yapmazsa sisi hicbir taktik kurtarmaz, sözlünüz size saygi gostermezse ailesi hiç gostermez. Baş suclu yaninizdaki adam.

Burada kulağını çekmen gereken görümce değil ki sözlüymüşsünüz henüz görümcende değil. Onu sözlüne söyleyeceksiniz ilk başta ya başbaşa olmak istiyorum ben diyeceksiniz sözluyuz başbaşa takılsak bence ablanda anlayışla karşılar diyeceksiniz bi kaç defa böyle deneyin baktınız olmadı şimdiden rahatsızsanz iler de de değişmeyecek bu durum o zaman ses çıkaracaksınız baştan kabul etmeyeceksiniz

Ben bunun için çok çabalıyorum ama işe yaramıyor ne yapabilirim
açık açık konuşucaksın baştan,
en baştan tavizi vermiyceksin. otoriteni sağlıycaksın. küçük müçük yedirceksin o lafları sözlüne. sana saygı duyulmasını öğreticeksin. sonra bunlar yüz bulur hayatı zehir ederler sana.

nişanlılık iyi ki var, evliliğin fragmanı resmen :işsiz:

11 yıllık evliyim ama konudan bağımsız olarak benimde merak ettiğim bişey var. Sözlü ne demek yahu? Söz mü veriyoruz ne sözü. İsteme oldu diyelimki nişanlı olunmuyor mu? Diyelimki isteme olmadı o zamanda sevgili olunmuyor mu? Gerçekten birisi beni aydınlatsın :olamaz:

Burada daha çok evlendikten sonra konu açacak gibisin. Geçmiş olsun. Sanırım bundan sonra annesinde değil sizde kalabilir. Ailesine düşkün, dengeyi koruyamayan erkek diye sayfa sayfa, onlarca konu, binlerce yazılmış mesaj var. İyi düşün derim. O konuları okuyan biri olarak da eğer sözlün adam akıllı dengeyi kuramayacak biri ise de kaç derim.
Çünkü ikimizin arasında bir problem yok sorun sadece ablası

Hayır sizin probleminiz karşınızdaki kişinin size ve kendisine saygı duymaması. Aslında ileride yaşayacaklarınızın bir ön gösterisi olmuş. İleride siz evde çocuk bakarken onlar gezebilir. Görümce sizde yolun dokuz ayı kalabilir....

Çocukta şimdiden sizi bastırdığına göre sizi önemsemiyor.

Sınırını şimdiden çekin benimde bir erkek kardeşim var sevgilisi olduğu zaman beni davet ederlerse giderim yoksa benide yanınızda götürün diye hiç teklif etmem yada plan yapıp onları mecbur tutmam arabada da ön koltuğa oturmaya hiç niyet etmem ne o öyle kara çalı gibi böyle şeyler yapsam kardesimde hayırdır der sanırım iş biraz sözlünüzde bitiyor küçüksün diye alttan al ne demek bir kaç yaş büyük olunca mertebe kazanılıyor da haberimiz mi yok

Merhaba arkadaşlar. 2 senedir beraber olduğum biri var ve 6 aydır sözlüyüz. Sözlümün bir ablası var ve kendisi 10 yıldır evli, 1 buçuk yaşında da çocuğu var. Benim problemim görümce ile. Kendisi eşi ile ankara da yaşıyor ama 3 4 ay ailesinin yanına gelip 1 ay ankara da duruyor sonra tekrar ailesinin yanına gelip Aylarca eşinden ayrı kalıyor. Tabi bu beni ilgilendirmez ama beni ilgilendiren nokta burada durduğu Aylar hep bizimle gezmek istiyor nereye gitsek gelmek istiyor. Ve hep arabada öne oturmak için koşuyo resmen. Ben bunu sorun yapıcak bir insan değilim ama eşi varken de o kardeşiyle araba da önde oturuyo ben eşiyle arkada oturuyorum. Sözde midesi bulanıyormuş arkada ama biz saatler boyu yol gitmiyoruz ki toplasan 5 dk yol gidiyoruz. Bir de ne zaman bir yere gitsek asla para ödemiyor. Parayı kasaya gidince elinde tutar ama uzatmaz. Anlamadığım nokta da Aylar a eşini görmezden durabiliyor ve eşi bunu sorun yapmıyor. Bir kez sordum yemek işini nasıl hallediyor diye yemek kartı var onun dedi. O da 500 tl bişi kime yeter 3 öğün o. Bir de daha ilk tanıştığımız zaman bana arkadaşlarımın yanında konudan alakasız biçimde bana zamanında 9 bilezik yaptılar babamda sana 4 tane yapar merak etme dedi. Bir de bana alınacak bileziğin gramına bile kendi karışıyor 16 18 gram yaparlar sana diyor. Napıcam ben yoruldum artık
aha benim görumcemin muadilini yapmislar 😂😂
tek fark aylarca annesigilde kalmiyor
yerinde olsam bir kez degil yuz kez daha dusunurum bu aileye gelin olmak istiyormuyum ben diye.
çok başınız agriyacak simdiden soyluyorum.

midem bulaniyor öne oturayim
ben size gelince nerde yatacağim
babamin evi babamin arabasi babamin ekmegi
şunu takabiliriz şunu takamayiz
dugunu su salonda yapin kinada bu kiyafeti giyin
isin kotu tarafi dinlenmedigini umursanmadigi ni farkettikce dengesizlikleri giderek artiyor bunlarin.
kaç arkadaşım kaç ardina bile bakmadan kaç

Back