Bak güzel kardeşim görümcen anormalin de ötesinde psikolojik problemleri olan biri. Sağlıklı bir evliliği olmadığı da aşikar. Kimse bu kadar uzun süre ailesiyle kalmaz. Kalmamalı da. Boşanıp kurtulsa daha mantıklı bir karar olurmuş. Ha bu kısımlar seni hiç mi hiç ilgilendirmez.
Seni ilgilendiren kısmı nişanlının pasifliği, seni değersizleştirmesi olmalı. Eniştesiyle, nişanlısı arabada arkada otururken izleyen adam eziktir. Abla arkaya geç demeyi bilmesi lazımdı. 15 yaşında ergen gibi gizli gizli buluşma ayarlamak yerine 2 haftada 1 ortak planı sizin de izin verdiğiniz şartlarda organize edebilirdi örneğin. Bu adam evlenince de farklı olmayacak. Birden başına taş düşmeyecek. Balayına da gelmek isteyecek, evlendiğiniz hafta yatıya 1 aylığına size yerleşmeye de çalışacak o ablası. Belki bu kez annesi de katılır. Çünkü aile hadsiz ve haddini bildiren de yok. Siz itiraz ettikçe de sus, küçüksün, o benim ablam, o benim ailem diye sizi dışlayacak. Ki az buçuk düzgün olsaydı zaten kendisi engel olurdu size yapılana. Size alınacak altına değer biçen yarın yatak odanıza da değer biçer demedi demeyin.
Bu işi çözmeden asla ama asla evlenmeyin. Arkadaş, dost, abla olarak yazıyorum asla evlenmeyin. Başınızı yakmayın.