• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin bitmek bilmeyen tatili

Bak güzel kardeşim görümcen anormalin de ötesinde psikolojik problemleri olan biri. Sağlıklı bir evliliği olmadığı da aşikar. Kimse bu kadar uzun süre ailesiyle kalmaz. Kalmamalı da. Boşanıp kurtulsa daha mantıklı bir karar olurmuş. Ha bu kısımlar seni hiç mi hiç ilgilendirmez.

Seni ilgilendiren kısmı nişanlının pasifliği, seni değersizleştirmesi olmalı. Eniştesiyle, nişanlısı arabada arkada otururken izleyen adam eziktir. Abla arkaya geç demeyi bilmesi lazımdı. 15 yaşında ergen gibi gizli gizli buluşma ayarlamak yerine 2 haftada 1 ortak planı sizin de izin verdiğiniz şartlarda organize edebilirdi örneğin. Bu adam evlenince de farklı olmayacak. Birden başına taş düşmeyecek. Balayına da gelmek isteyecek, evlendiğiniz hafta yatıya 1 aylığına size yerleşmeye de çalışacak o ablası. Belki bu kez annesi de katılır. Çünkü aile hadsiz ve haddini bildiren de yok. Siz itiraz ettikçe de sus, küçüksün, o benim ablam, o benim ailem diye sizi dışlayacak. Ki az buçuk düzgün olsaydı zaten kendisi engel olurdu size yapılana. Size alınacak altına değer biçen yarın yatak odanıza da değer biçer demedi demeyin.

Bu işi çözmeden asla ama asla evlenmeyin. Arkadaş, dost, abla olarak yazıyorum asla evlenmeyin. Başınızı yakmayın.
Çok teşekkür ederim zaten susuyorda değilim inanın ne kavgalar ettim ama olmuyor

Ben ne safmışım ya abimle yengem gezmeye giderlerdi ilk evlendiklerindd beni çağırırlardı ben hep yok derdim napcam onlarla diye belki bir kez gitmişimdir onuda anneme sorup annem git git dediyse gitmişimdir . Ne kadar iyi gorümceymişim saf olmama rağmen . Bu tip şeyleri pek bilmezdim de cahildim yani . Halbuki laf olsun diye bana gel diyolardı 😂😏

Merhaba arkadaşlar. 2 senedir beraber olduğum biri var ve 6 aydır sözlüyüz. Sözlümün bir ablası var ve kendisi 10 yıldır evli, 1 buçuk yaşında da çocuğu var. Benim problemim görümce ile. Kendisi eşi ile ankara da yaşıyor ama 3 4 ay ailesinin yanına gelip 1 ay ankara da duruyor sonra tekrar ailesinin yanına gelip Aylarca eşinden ayrı kalıyor. Tabi bu beni ilgilendirmez ama beni ilgilendiren nokta burada durduğu Aylar hep bizimle gezmek istiyor nereye gitsek gelmek istiyor. Ve hep arabada öne oturmak için koşuyo resmen. Ben bunu sorun yapıcak bir insan değilim ama eşi varken de o kardeşiyle araba da önde oturuyo ben eşiyle arkada oturuyorum. Sözde midesi bulanıyormuş arkada ama biz saatler boyu yol gitmiyoruz ki toplasan 5 dk yol gidiyoruz. Bir de ne zaman bir yere gitsek asla para ödemiyor. Parayı kasaya gidince elinde tutar ama uzatmaz. Anlamadığım nokta da Aylar a eşini görmezden durabiliyor ve eşi bunu sorun yapmıyor. Bir kez sordum yemek işini nasıl hallediyor diye yemek kartı var onun dedi. O da 500 tl bişi kime yeter 3 öğün o. Bir de daha ilk tanıştığımız zaman bana arkadaşlarımın yanında konudan alakasız biçimde bana zamanında 9 bilezik yaptılar babamda sana 4 tane yapar merak etme dedi. Bir de bana alınacak bileziğin gramına bile kendi karışıyor 16 18 gram yaparlar sana diyor. Napıcam ben yoruldum artık
görümceniz ; şımarık, her istediği olan, çabuk küsen , her şeyi kıskanan biri mi?

Bak güzel kardesim sorun sadece senin sözlünde. Her ailede deli biri vardir, ama herkes kendi delisinden sorumlu. Sözlün bu cizgileri cizemiyorsa sana kocaman bir gecmis olsun. Cünkü sende ablasi ile de evlenecegin. Kendi ölmüs evliliginden cok sizinkinizle ugrasacak. Kolay gelsin

alttan alma ile ömür mü geçer. Geçmez . arabanın arkası , ailenin arkası , her arka planda mı kalacaksınız. ezdirmeyiniz kendinizi eğer arkada midesi bulanıyorsa gelmesin her yere gelmek zorunda mı
Ha bir de diyor ki 1.5 yaşındaki çocuğu sözde gezmek istiyormuş onu bahane ediyor işin komiği gezerken onu annesine bırakıuor o geliyor tek. Ya bu kadın yılbaşında bile bizleydi biz arkadaşlarımızla kutlıcaktık o son anda vazgeçti yolu bahane etti kaldı

Ha bir de diyor ki 1.5 yaşındaki çocuğu sözde gezmek istiyormuş onu bahane ediyor işin komiği gezerken onu annesine bırakıuor o geliyor tek. Ya bu kadın yılbaşında bile bizleydi biz arkadaşlarımızla kutlıcaktık o son anda vazgeçti yolu bahane etti kaldı
bir değişik modeli bende var. hayatımızda değişik bize uymayan karakterler zaman zaman olur ama aile gibi yakın bir konumda olursa ve herkes sen küçüksün kalıbına sığınıp o kişiye sınırsız bir hak verirse sıkıntı .
ne o kişi nede diğer aile üyeleri mutlu huzurlu olamazlar. çünkü bir bomba ile yaşamak zordur. evlenmeden önce çok iyi düşünün .

Kemal Sunal Adile Naşit ikilisinin filmlerinden birinin ninni karesi geldi gözümün önüne, Adile Naşit oğlunu eşinden kıskanan oğluyla geliniyle birlikte yaşayan bir kayınvalide, minnoş oğlu karısıyla yatmasın diye geceleri cin kesiliyor, siz evlenince görümce size yerleşir, eşiniz de geceleri ablasına ninni söylerken uyuyakalır.

Ya tüm cesaretinizi toplayıp sözlünüze resti çekin, kavga değil direkt rest çekin, ya hayır demesini öğren ya evlilik işini rafa kaldıralım diyeceksiniz veya görümcenizle bir ömür boyu mutlu mesut yaşamaya öğreneceksiniz zira sözlünüz ablamda ablam diye tutturacaktır, hep siz haksız onlar haklı olacak.

Kemal Sunal Adile Naşit ikilisinin filmlerinden birinin ninni karesi geldi gözümün önüne, Adile Naşit oğlunu eşinden kıskanan oğluyla geliniyle birlikte yaşayan bir kayınvalide, minnoş oğlu karısıyla yatmasın diye geceleri cin kesiliyor, siz evlenince görümce size yerleşir, eşiniz de geceleri ablasına ninni söylerken uyuyakalır.

Ya tüm cesaretinizi toplayıp sözlünüze resti çekin, kavga değil direkt rest çekin, ya hayır demesini öğren ya evlilik işini rafa kaldıralım diyeceksiniz veya görümcenizle bir ömür boyu mutlu mesut yaşamaya öğreneceksiniz zira sözlünüz ablamda ablam diye tutturacaktır, hep siz haksız onlar haklı olacak.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Haklısınız

Yaaa konu dışı ama MissCherryBlossom MissCherryBlossom siz her mesajimı beğendiğinizde ya da yorumunuzu gördüğümde aklımda çok tatlı ve çok güzel bi hanım görüntüsü oluşuyo 🌸 neden bilmiyorum zihnimde öylesiniz 🌸 kaç yaşındasınız acaba?

Özelden foto atıyorum ama sadece sana kız ve bugüne özel😊

Belasını arayan konu sahibelerinde bugün ...

Burdaki kadınlar hep aynı şeyi yazmış. Demisler ki sorun sözlünüz olacak adamda.

Neden demiş olabilirler? Iki ihtimal var;

Ya hepsi manyak... sizni ve bulunmaz hint kumaşı sözlünüzü kıskanıyorlar..
Ya da sözlünüzde gerçekten bir sorun var.

Emihimki sözlünuz 30dan küçüktür. Sınırlarını çizememiş , ailesi içinde saygi duyulmayan sözü dinlenmeyen biri...

Bu kadar basiretsiz bir adamla evlenecek misiniz gerçekten.

Arabayi eşim sürecek. Ben enişte ile arkada oturacağım??? Eşim arabayi kaptığı gibi bir falezin tepesinden karadenizin soğuk sularına bırakır. Çünkü bu kadar saçmalık olamaz.

Görümce hanımın midesi bulanıyorsa triplerini kendi arabasinda kendi eşine yapsın.

Hic olmadi arabayi siz kullanin/ enişte kullansın ya da görünce kullansın. Siz arkada enişte ile oturmayın da her ne yaparsaniz yapin...

Daha kolay yolu var aslında. Sözlünuz yerini yolunu bildirecek ama tabi sözlünuzde o göz yok.

Ben de ön koltuğu kayınvalideme görümceme ikram ederim. Ama inatlaşma olduğunu hissetseydim tavrım değişirdi.

Nasıl insanlarla evlenmeye kalkıyorsunuz ya?

Insan 24 yaşında bunlarla uğraşır mi ?neden kendinize bunu yapıyorsunuz?

Ilerde burda görümcenizle alakalı çok konu acarsınız. Ve hepsinde de sorun görümceniz değil eşiniz olacaktır.

Önce bunu bir anlayın.

Nişanlınız ablasına diyemediği şeyi niye size diyebiliyor.

Kırılan dökülen abla kalbinden sizde yok mu?

Siz kırılmazdan mı yapildiniz?

Bunları düşünemiyor musunuz. Ya da düşünmek ve anlamaktan mi endiseleniyorsunuz?

Unutmayın. Bir abla olarak yazıyorum. Bunlar iyi günleriniz. Çok daha beterleri olacak.

Ama sizin için o günler geldiğinde hiç üzülmeyeceğim. Çünkü madem ki istediğiniz hayat/ eş bu. Bana uyar hay hay.

Güle güle yaşayın diyemem. Gülerek yaşayamacaksiniz çünkü.

Icinize ağlayarak küçük olduğunuz gerekcesiyle "her defasında" alttan alırken bir de pişmanlık yaşayacaksınız... Çünkü öfkeniz eşinizi değil doğrudan kendinizi hedef alacak... kendinize bu yapilanlara rağmen evlendiğiniz için.

Allah büyük sabirlar versin. Zira buna çok ihtiyacıniz olacak.

Son düzenleme:
Back