- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.391
- 73
- Konu Sahibi mavi2sever
-
ben kimseyi kötülemeye gelmedim. annesinin mevlüdü okunacak tabiki onada gel demem gerekiyor. kimseyi kendime düşman bellemedim. ona büyük saygı duyuyordum. ama şaşırdım yaptıklarına
Bakın aşırı olunca rahatsız edici oluyorsiz yapmayın o zaman bu kadarını ne diyim
Bakın aşırı olunca rahatsız edici oluyor
Herşeyde bu böyledir
Tabi gene tercih bizimdir
Sen de herseye atlayan bir tipsin.
Kimseye sormadan kafasina gore is yapanlari sevmem ben de.
Ne olursa olsun kizi o.
Ona danisabilrdin..abla ben boyle dusundum haberin olsun nasil yapalim vs vs..diyebilirdin.
Kizi varken sana mi kaldi?
Herseyini ben yaptim diye ovunme
Yapmasaydin o zaman
Hee oyle aynenhani eke tipler olur ya yaşı 20 dir ama bi konuşur bi bilmiştir sanırsın yaş 50 öyle bi hava sezdim
Evlenmeyi ne zaman duaunuyorsunzbiz 8 senedir beraberiz ve nişanlımın başka kimsesi yok çekirdek ailesinden başka iki kardeşler bir görümce bir nişanlım. görümcem yapmayınca ben yapıyordum nişanlımla başka kim yapacak ki. başka yerde görsem yardım ederim ben yaşlıya kimolduğunun önemi yok kayınvalidem olacak sevdiğim anadım annesi ve babası için mi yapmıyacağım
ben kimseyi kötülemeye gelmedim. annesinin mevlüdü okunacak tabiki onada gel demem gerekiyor. kimseyi kendime düşman bellemedim. ona büyük saygı duyuyordum. ama şaşırdım yaptıklarına
Nisanlini gaza getiren sensin.görümcem bana karşı iyiydi. ona takık falan değildim. nişanlımı gaza getirmeye çalışması benim zoruma gidiyor. arkadaşım dersin de birini arkandan vururya öyle bir hisse kapıldım
Ama bir bakarmısın sorun yaşıyorŞu forumda bazı şeylerden emin oluyorum zaman geçtikçe o da istisnalar hariç kimse kimsenin mutluluğunu istemiyor.
İsteniyor ki herkes kv ile kp ile kötü olsun onlardan çeksin ki şöyle rahat rahat içimizdeki nefretleri kusalım. En sevdiğimiz konular bunlar.
Tam tersi bir durum olunca hemen bir samimiyetsizsin, işgüzarsın yaftası.
Çok tuhaf geliyor bana tepkiler ya.
Kadın yapmış anlatmış size ne? anlatmasa nasıl bileceğiz neler yaşadığını?
Ayrıca memnunsa ister baksın ister traş etsin herkes bir mi yahu demek ki rahatsız etmiyor bu durum. Mesela ben de olsam yapamam bu kadar ama yapıp memnun olana neden samimiyetsiz diyeyim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?