- 20 Mart 2018
- 119
- 169
- 18
- 34
- Konu Sahibi mavi2sever
-
konuyu tam okumadınız herhalde ben bu planı yapmadan önce görümcemi aradım danıştım işin varsa sonrada yaparız dedim. onun fikrini aldım. hatta dağatılacak yemeklere kadar konuştum. akrabalarınıda davet ettik ama çok akrabası yok iki akrabası geliriz dedi. komşu da çağardık sadece arkadaşlarım olmayacak. ben kimseye haber vermeden önce görümceye danıştım zaten.niye sadece sen ve arkadaşların yapıyorsunuz? hiç mi komşusu yoktu kv nin. akraba hiç mi yok, eşinin arkadaşları görümcenin arkadaşları vs. ya bak tamam iyi niyetlisin ama böyle olmaz bu. görümcenle önceden konuşmalıydın gel abla ben böyle düşündüm bunu yapalım mı? ne zaman nerde yapalım diyip işin içine mutlaka katmalıydın. bu mevlüt ölenin arkasından dua etmek değil mi kuran okumak değil mi? eş dost herkes çağrılır ama kızı bu kızı yani el gibi davet edilmez. görümce kaç yaşında merak ettim evli mi bekar mı çocukları var mı?
sende yerini bil o zaman bana bu şekilde tepki yapamazsın gösteriş için mevlüt okutulmaz. demekki siz gösteriş için yapıyorsunuz herşeyi. kişi kendi gibi bilirmiş işiNisanlini gaza getiren sensin.
Herseye hemen atlama bakalim
Senin ilgilendiren seyler var ilgilendirmeyen seyler var
Kizi varken, kardesleri akrabalari varken sana mi kaldi mevlut okutmak?
Gosteris yapmak icin mevlut okutuyorsun
Bakin ben nasil gelinim herseyini yapiyorum demeye getiriyorsun
Daha evlenmeden bu gelin rolleri neden?
Nisanlisim daha duracagin yeri bil bakalim.
Kendini birilerine ispatlama derdindesin?
Aslında nisanlinizin evine gelen misafire bir ay hizmet etmekle işgüzar oluyorsunuz. Evini bile bize geldi demekle öyle oluyorsunuz. Zor olmuyo mu boyle. Diğer konuda yüzde yüz haklısınız.="mavi2sever, post: 55533929, member: 881967"]kayınvalidem için mevlüt okuttuyorum diyemi işgüzarım
1. nişanlımın evinde kalmıyorum. yemek hazırlıyorum yemizliğini yapıyorum beraber yemek yiyip çay içiyoruz. gidiyorum.Sen nişanlının evinde kalıyorsun. Kp orda. O zaman görümcen geldiği Birgün hep beraber oturup "abla mevlüde ne zaman düşünüyorsunuz, nasıl yapalım" diye açabilirdin konuyu. Herkes fikrini belirtirdi. Kendi kafana göre 5 gündür bundan ses çıkmıyor ben yapayım bari diyemezsin. Zaten benim bildiğim mevlüde hemen 7.gün okutulmaz.40 olu 52 olur. Onunda bi hükmü yok ama dua işte yine.
Sanki görümce hiçbirini yapmamış, senesi gelmiş kadın mevlütsüz kalmış gibi davranmışsın.e erkekler de anlamaz zaten bunlardan. Aaa bak kız nasıl çırpınıyor ama ablamda tık yok diyordur.
Ayrıca mevlüt ölenin eşine dostuna okutulur. Gelinin iş arkadaşlarına değil.
normal olmak vicdansız, hayırsız, düşüncesiz olmak olmuş. Kimse Allah rızası için kimseye bişey yapmasın dimi. ne kadarda normalleştirmişsiniz umursamaz olmayı. onun için kötü haber hiç bitmiyor TürkiyedeAma bir bakarmısın sorun yaşıyor
Herşey iyi laylaylom değil
Kv kp ile gereksiz konularda sürtüşmede kavga gürültü doğru değil ama buda doğru değil bana kalırsa
Hani normal olmak bu kadar zor olmamalı
biz beraber yaşamıyoruz. ben sadece nişanlımın zor günlerinde yanında oluyorum akşam oluncada evime dönüyorum. ve gerçekten çok iyi ilgi sevgi gördüm ben kv ve kp den evlatlarından fazla sevdiler beni bende onları ailem kadar sevdim. sevmek ne kadar zor olmuş. kimse kimseyi ailesi kadar sevemez mibir onceki konunuzu okurken cok duygulanmistim ama bu konuda ayni seyi soyleyemeyecegim malesef.bence bana bu anlattiklariniz abarti geliyor.hic bir evlat yasta oynamaz.kahkaha dediginiz bazen insan şoka girer boyle davranir.k.bakmayin bende gelinim kaynanami ne kadar sevsem de asla onun evlatlari gibi sevemem.siz daha nisanliyken beraber yasiyorsunuz aileniz bu duruma ne diyor.kendinizi cok fazla kaptirmissiniz.evet iyi bi insansiniz ama sizin uzerinize dusmeyen seyleri yapmaya kalkisiyosunuz.bu bi yerde patlak verir gibime geliyor
normal olmak vicdansız, hayırsız, düşüncesiz olmak olmuş. Kimse Allah rızası için kimseye bişey yapmasın dimi. ne kadarda normalleştirmişsiniz umursamaz olmayı. onun için kötü haber hiç bitmiyor Türkiyede
Sizi Allaha Havale ediyorum o en iyisini bilen vegörendir
evet lisans tamamlama yapıyorum ve annem biliyor birtek nişanlımın yanına gidip ona yardımcı olduğumu ayrıca devlet memuruyum sağlıkçıyım. ve iş arkadaşlarım var doğal olarakGeçen konuda yüksek yapıyorum. Devam zorunluluğum yok. Ailemden gizli geliyorum dediniz.
Burda sağlık çalışanıyım, iş arkadaşlarım falan.
Oturmuyor bende konu. Ayrıca haddinizi bilmiyorsunuz. Herşeye atlamak iyilik değildir.
tabiki var haziranda düğün yapacaktık ama vefat olayı çıkınca muhtamelen bir iki ay geçiktireceğizGerçekten resmi olarak nişanlı mısınız yoksa bu nişan işini siz, sevgiliniz ve sevgilinizin ailesi mi biliyor sadece? Ailenizinin nişanınızdan haberi var mı?
kokarmış evi yaşlı olunca yaşlanınca insanlar kokarmış. benim kayınpederim mis gibi kokar. banyosunu yaptırıyoruz. traş ediyorum onu . sinek kaydı gezer hep
evi derken benim nişanlım ailesiyle yaşamıyor. kendine ait evde tek başına yaşıyor. ve bizim oturacağımız ev orası. babasının annesinin evi değil. tadilatını beraber yaptığımız kafamıza göre evin şeklini değiştirdiğimiz ve nişanlımın burası senin evin kimse karışamaz dediği evAslında nisanlinizin evine gelen misafire bir ay hizmet etmekle işgüzar oluyorsunuz. Evini bile bize geldi demekle öyle oluyorsunuz. Zor olmuyo mu boyle. Diğer konuda yüzde yüz haklısınız.
valla o normal olsun da hadi hala anlamadım ev işi yemek vs niye yapıyorsunuz? Ütü de yapıyor musunuz? Evlenince bol bol yapardınız bu acele neden? Ayrıca buraya konu açip fikir istiyorsunuz ama olumsuz yorumları kabul etmiyorsunuz. O zaman yine kendi alginiz dışında bir seş öğrenemezsiniz ki="mavi2sever, post: 55537909, member: 881967"]normal olmak vicdansız, hayırsız, düşüncesiz olmak olmuş. Kimse Allah rızası için kimseye bişey yapmasın dimi. ne kadarda normalleştirmişsiniz umursamaz olmayı. onun için kötü haber hiç bitmiyor Türkiyede
Belli sizin eviniz olmuş artik. Kolay gelsin. Çalışıyor musunuz?="mavi2sever, post: 55538063, member: 881967"]evi derken benim nişanlım ailesiyle yaşamıyor. kendine ait evde tek başına yaşıyor. ve bizim oturacağımız ev orası. babasının annesinin evi değil. tadilatını beraber yaptığımız kafamıza göre evin şeklini değiştirdiğimiz ve nişanlımın burası senin evin kimse karışamaz dediği ev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?