• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemi eve almak istemiyorum

ben görümcenin yaptığının doğru olmadığını yorumumda söyledim zaten. ama kimse durup dururken laf söylemez. bunun altında mutlaka bişeyler vardır. tek taraflı asla olmaz. görümceyi foruma üye yapamaz ben yapsında demedim. keşke onu da dinleyebilseydik dedim. kimse kimseye küfür edemez ama kimse kimsenin tahammül sınırılarını da aştıramaz.
Sınırı aşarsa haklı yani.

Sınırı aşarsa haklı yani.

ben aşarsa küfür edebilir demedim. neden olayı çarptırmak için uğraşıyorsunuz. kimse kimseye küfür edemez ama sınırı da aştıramaz dedim. sınırı aşınca küfür edebilir mi dedim????? iki tarafta eşit derecede suçlu bence. dediğim gibi ben işim gereği de çok olay gördüm bu tarz durumlar tek taraflı olmuyor.

Erkek ailelerinde haklı sebebi olanlar % 10 u geçmez.
size denk gelmemiş olabilir ama inanın çok lanet gelinler var... Ve evet bence de önyargılısiniz... Kız yada erkek tarafı farketmez Allah herkesi saygılı insanlarla karsilastirsin gerisinin önemi yok...

Bilmiyorum.
Ama akrabaları aracı oldu birçok kez.
Hatta emrivakiyle evime misafir olarak getirmek istediler.
O şerefsizi getirirseniz siz de gelmeyin, kalbinizi kırarım dedim.
Ondan sonra kimse onlardan bahsedemiyor yanımda.
Kendilerini bastan göstermişler iyi olmus eşinizde zaten yaptıkları bişey olmadıgını görmüştür

size denk gelmemiş olabilir ama inanın çok lanet gelinler var... Ve evet bence de önyargılısiniz... Kız yada erkek tarafı farketmez Allah herkesi saygılı insanlarla karsilastirsin gerisinin önemi yok...
Denk geldi. Örneğin bizim gelin.

görümcende sana bayılıyodur kesin
Nedir bu gelinlerden çektiğimiz
Rumuz: The görümce:KK49:
Kadın, bana ve anneme hakaret etti diyor sen kalkmış "sana bayılmıyor zaten ne çektik bu gelinlerden" diyorsun. Pardon da normal olduğuna emin misin ? Ne yaşadıklarını bilemeyiz de kimse kimseye hakaret edemez bunu bilmeliyiz değil mi? Bazı insanların yorumları cinnet geçirilecek düzeyde ya. Hayır hiç mi düşünmüyorsunuz ben onu çözemedim. Sanırım aynısını gelininize yapıyorsun da zoruna gitti galiba.

Konu sahibi görümcenin gelmesini istememeni çok iyi anlıyorum kimse böyle terbiyesizliği kaldırmak zorunda değil. Kimin haklı olup olmadığını bilmek mümkün değil tabi ama haklı bile olsa hakaret etme hakkı kimsenin olamaz. Ama çocuğunun mutlu günü madem sen de modunu düşürme hiç. Görümcen gelse bile hiç yüz verme yokmuş gibi davran. Bence bu şekilde mecbur kalınan durumlarda bir insana verilecek en güzel cevap yokmuş gibi davranmak zaten.

Ben de dediğiniz gibi mesaj attım. Teşekkürler
İyi yapmışsın canım.. Bir daha konuşurken düşünür.. Abilerine, kardeşlerine güvenip kendilerini birşey sanmazlar.. Cevap verirse gerilme.. Sen haklı olan tarafsın.. İlla geleceğim der ise millet gibi doğum günü etkinliğine katılır dönersin deyiver.. Nerede kalacağını kendi düşünsün..
Hoş yüzüne bakmasan, ilgilenmesen, hamile kadını alttan almıyorsun diye seni suçlu ilan ederler.. Allah yardımcın olsun, zor mevzular

Bugun yeğenimin doğum günü 2 yaşına giriyor. Abimin eşiyle aram yok ve gitmeyi düşünmüyorum bile. Aldim hediyemi verdim anneme benim adıma verirsin dedim. Hiç gerek yok kendimi ve onları huzursuz etmeye.

işte kimse sınırını bilmediği için sıkıntı çıkıyor.. istediğini söyleyen istemediğini işitir, yok efendim onun da evi bunun da yeğeni.. ağzından çıkanı kulağı duymayan insanların toplum içine karışmaması gerekiyor, kesinlikle arar gelmemesini söylerim.. gerçi hakaret aşamasını geçemez benden ya, neyse..

Benimde görümcemler bana iftira attı kayınvalidemde onlara destek oldu bana ne dedilerse eşimde onlara aynısını iade etti sağolsun onca laflardan sonra birde telefondan mesaj atmışlar zaten çocuğunda olmuyor hastalıklısın neden hala boşanıp gitmiyorsun diye bende yazdım inşallah gün gelir bu hastalıklı vücudumda şifa arasınız diye 3.5 yıldır ne ben ne eşim kesinlikle görüşmüyoruz kapımdan içeride giremezler ay rahatladım yazınca oh beeee :confused:

Back