görumcemi çözemiyorum

görümce dişi öküz sanırım çekil falan ne oluyoruz ?

Bence siz değişik birisiniz .Kötü davranmış kötü olmuş, davranışlarına dikkat etmiş bu sefer de değişik biri diyosunuz.
Profil yazına gozum takıldı, arkada otomatık Bengunun agla kalbim calmaya basladı Allah kimseyi leventlerle karsılastirmasın

Ben de bu konuları her okuduğumda diyorum iyiki ne görümceyim ne elti

Allahtan görümceyi bozmamışsınız bide bozsaydınız ne derdiniz acaba takmayın değmez bırakın ne yaparsa yapsın siz zaten cevabını verebilirsiniz bence...

Görümcesini anlayan var mı diye yorumlardan bilgi almaya geldim şaka bir yana da klasik kardeşini kıskanıyor işte ya da abisini. Fazla takmamak lazım. Ciddiye alırsan daha da azıtır

Kendisi kaba, höt zöttür diyorsunuz.
"Ocağı yakar mısınız?" demiş , "üzerimde güç gösterisi yapıyor" diyorsunuz.

Biraz karışık geldi bana.

Emir verir gibi kaba konuşması hoş değil.Rahatsiz olmanız normal..Ama bu huyuna sinir olup da genelleme yapmayın.Bazi insanların tavrı öyle oluyor ..Apartmandan girerken merhaba gibi değil de karşı komşu görümcem bir şey yaptı gibi güldü falan bunlar bana gereksiz üzerine alma gibi geldi.Takinti yapmayin.Yasadim.Gordum .Siz ,eşiniz ve evliliğiniz zarar görüyor sadece..
.

Ocağı yakar mısınız dediğim sevgili gelinim tabi efendim ne demek buyurun diye aklınca benimle eğlense görürdü güç nasıl deneniyor dalga nasıl geçiliyor :) Daha çiçeği burnunda evlisin derde bak şöyle dedi böyle güldü. 1 ayda kocaya ispiklemeler falan. Gelin gibi gelinsiniz maşallah.

Tabı efendim ne demek buyurun mu dedin?
Ne iyi etmıssın.
evet o ağzını yayarak ocağı yakar mısınız diyince ki o asla benmle böyle konusmazdı. çekil şurdan yada şişht ocagı yak fln der çünkü bi kaba hep.. o ocağı yakar mısınız diyince bende öyle dedim..

Ben bir sorun goremedim
Bu arada bir ayda ne cabuk gorumceye kadar gelmissiniz,nasil vaktiniz oldu evlenir evlenmez?
Daha önce nişanlıyken de bazı olaylar olmuştu ben yüzgöz olmamıştım 1aylık mevzu değil yni

Konu o değil ki hanfendi onun bana yaklaşımıyla hareket ettim bana bu zamana kadr tersleyen çekil kalk git gel diyip durup dururken ağzını yayarak ocağı yakar mısınızzz diyince bende öyle söyledim

Bende görümceyim hanfendi ama asla yengeme daha ilk tanışmamızda el hareketleri tersler gibi yada kalk git çekil önümden gibi kaba konusmadm ve yengemlede çok iyi anlaşırım 13yıldır çok şükür .

Kendisi kaba, höt zöttür diyorsunuz.
"Ocağı yakar mısınız?" demiş , "üzerimde güç gösterisi yapıyor" diyorsunuz.

Biraz karışık geldi bana.
Evet kaba siz yazıyı tam okumamışsınız sanırım normalde tersler kalk git gel çekil fln gibi konusmalar yapar ağznı yayarak ocağı yakar mısınız derse öyle cvp veririm tabi

Siz gelininze kaba konuşup gel git çekil şurdan diye tersliyor musunuZ ağzınızı yayarak ocağı yakar mısınız dersen kbakma da cvplarada kırılmayıp kızmayacaksınız nasıl gidersinz öyle sonuçta.

Hiç bir görümce çözünür değildir
O yüzden mesafeni koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…