• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görumcemi çözemiyorum

kendisi 37 yasında maalesef..
ama sanırım haklısınız.. o nasıl gelirse siz tam tersını yapın diyorsunz anlarmı bilinmez ama en iisi muhatap olmamak..

Yani mesela normalde görümce, kayın, elti aileden olduğu için, sohbet edilir, aileyi ilgilendiren bir konuda oturulur konusulur, fikri sorulur falan ama sevmediğiniz ve sizi rahatsız eden bir komsuyu dikkate alir misiniz? Karsilasinca belki selam verilir, ayni ortamda karsilasinca misafire nasil davranilirsa davranilir, siz de gorumceyi sevmediğiniz bir komsu gibi görün. Tartisma, düzeltmeye calismak, elestirmek gereksiz hele ki 37 yasinda bir kadınmış. Bosuna kendinizi yıpratırsınız.

merhaba
ben 1 aylık evliyim.
dakika 1 gol 1 diyecekseniz evet :)
görumcem ilk zamanlrda da beni terslerdi bir kaba konusurdu. sonra dedim ki onn huyu böyle.. bende mesafe koydum koydum ..
evlendık eşimle gayet ii anlaşıyoruz.. bi ara eşime kardesın neden böle konusuyor benmle dedim bi acayip sürekli gel git al yap et böyle kaba. neyse dedim zamanla oturur bende pek oralı olmadım .. uzatmadımda..
sanırım eşim bunu söylemiş olacakki dün görumcem bana ocağı yakarmısınız dedi bende şaşırdım normlde çekil fln derdi çünkü.. bende bozmadım yalan yok.. tabi efendm ne demek buyrun dedim..
eşimn konusması da bi garip sordum hayır görusmedm söylemedm dedi ama benm aklımda kaldı açıkçası..
ya zaten kapıdan girerken apartmana o girşte oturuyor camdan beni gördu hgdin fln dedi tam ben içeri girerken karşı komsusuna el salladım (Samimi arkadasları oturuyor ailecek görusuyolr tanısmıstım) kız görumceme camdan bakarak güldü.. belli ki görumcem bir şey yaptı artık ne yaptysa çünkü norml meraba gülümsemesi değildi baska bir şey yuz ıfadesinden anlaşılıyor. sonra yukarı çıktım ben eşim sonradan geldi bi sohbet bi muhabbet fln anlamadım. üzerimde güç göstergesi yapmaya çalışıyor resmen.. yada ben mi abartıyorum..

merhaba
ben 1 aylık evliyim.
dakika 1 gol 1 diyecekseniz evet :)
görumcem ilk zamanlrda da beni terslerdi bir kaba konusurdu. sonra dedim ki onn huyu böyle.. bende mesafe koydum koydum ..
evlendık eşimle gayet ii anlaşıyoruz.. bi ara eşime kardesın neden böle konusuyor benmle dedim bi acayip sürekli gel git al yap et böyle kaba. neyse dedim zamanla oturur bende pek oralı olmadım .. uzatmadımda..
sanırım eşim bunu söylemiş olacakki dün görumcem bana ocağı yakarmısınız dedi bende şaşırdım normlde çekil fln derdi çünkü.. bende bozmadım yalan yok.. tabi efendm ne demek buyrun dedim..
eşimn konusması da bi garip sordum hayır görusmedm söylemedm dedi ama benm aklımda kaldı açıkçası..
ya zaten kapıdan girerken apartmana o girşte oturuyor camdan beni gördu hgdin fln dedi tam ben içeri girerken karşı komsusuna el salladım (Samimi arkadasları oturuyor ailecek görusuyolr tanısmıstım) kız görumceme camdan bakarak güldü.. belli ki görumcem bir şey yaptı artık ne yaptysa çünkü norml meraba gülümsemesi değildi baska bir şey yuz ıfadesinden anlaşılıyor. sonra yukarı çıktım ben eşim sonradan geldi bi sohbet bi muhabbet fln anlamadım. üzerimde güç göstergesi yapmaya çalışıyor resmen.. yada ben mi abartıyorum..
İçeriği okumadım başlığa cevap yazıyorum.
Görümcenizi çözmeye çalışmayın. İyice düğüm yapın :sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:

Görmezden gel tatlım. Bu şekilde kendini nimetten sayamayacaktır. Senin hayatında çok da önemli olmadığını sıradan olduğunu, kötü hareketlerinin seni iplemediğini yansıt ona. Ne kadar mesafe o kadar huzur.

Back