Uzerımde guc gosterısı yapıyor dedıgı gorumcesı (kı bence yapmiyor) ocagın altını yakar mısın dedıgınde 'tabi efendim ne demek buyurun' demıs konu sahıbı.. Gercekten size gorumce mı degısık geldı bu konuda?Koy mesafeni geç canım değişik birine benziyor.
Ben bir sorun goremedim
Bu arada bir ayda ne cabuk gorumceye kadar gelmissiniz,nasil vaktiniz oldu evlenir evlenmez?
He la,anlayamadim benKorona kismini yazmiyorum bile diyorsun
He la,anlayamadim ben
Biz niye boyle degildik? Es aileleri cok anormal de olsa,evlenmissin iste ya,mis gibi koca almissin,susup keyfini cikarsana? Vay gorumce vay elti. Komik geldi cidden bana. Ayyh ne gecimli insanim ya benle anlasamayan da hic kimseyle anlasamaz yani,beni alan yasamis
Aman salla yaaa görmezden gel onu çözmeye çalışacağına yada gül geç.merhaba
ben 1 aylık evliyim.
dakika 1 gol 1 diyecekseniz evet :)
görumcem ilk zamanlrda da beni terslerdi bir kaba konusurdu. sonra dedim ki onn huyu böyle.. bende mesafe koydum koydum ..
evlendık eşimle gayet ii anlaşıyoruz.. bi ara eşime kardesın neden böle konusuyor benmle dedim bi acayip sürekli gel git al yap et böyle kaba. neyse dedim zamanla oturur bende pek oralı olmadım .. uzatmadımda..
sanırım eşim bunu söylemiş olacakki dün görumcem bana ocağı yakarmısınız dedi bende şaşırdım normlde çekil fln derdi çünkü.. bende bozmadım yalan yok.. tabi efendm ne demek buyrun dedim..
eşimn konusması da bi garip sordum hayır görusmedm söylemedm dedi ama benm aklımda kaldı açıkçası..
ya zaten kapıdan girerken apartmana o girşte oturuyor camdan beni gördu hgdin fln dedi tam ben içeri girerken karşı komsusuna el salladım (Samimi arkadasları oturuyor ailecek görusuyolr tanısmıstım) kız görumceme camdan bakarak güldü.. belli ki görumcem bir şey yaptı artık ne yaptysa çünkü norml meraba gülümsemesi değildi baska bir şey yuz ıfadesinden anlaşılıyor. sonra yukarı çıktım ben eşim sonradan geldi bi sohbet bi muhabbet fln anlamadım. üzerimde güç göstergesi yapmaya çalışıyor resmen.. yada ben mi abartıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?