uzun hikayeler tekrar tekrar konusmaya gerek yok yorum yapılsın diye. Bir şey olduğu için değil sadece tecrubelerden yararlanmak için paylaştım hepsi bu . Kuruntum olduğunu da düşünmüyorum çünkü yukarıda ters ve kaba bi durum olduğunu yazmışm ve bnlar bana göre normal değil size göre bilememO olaylardan da bahsedin onlari da yorumlariz
Ama bu anlattiklarinizda hic bir sey yok. Sizin kuruntunuz hepsi
Ters ve kaba insan yazdiginiz kisi ocagi yakar misiniz diyor. Siz de kadinla alay ediyorsunuz. Kibar oldugunda da size yaranamamis.uzun hikayeler tekrar tekrar konusmaya gerek yok yorum yapılsın diye. Bir şey olduğu için değil sadece tecrubelerden yararlanmak için paylaştım hepsi bu . Kuruntum olduğunu da düşünmüyorum çünkü yukarıda ters ve kaba bi durum olduğunu yazmışm ve bnlar bana göre normal değil size göre bilemem
Ağzını yayarak alaycı şekilde söyler ise samimi gelmediğinden bende onun bana geldiği şekliyle cvp verdim hepsi bu. Kibarlık değil onun ki dalga geçmek.Ters ve kaba insan yazdiginiz kisi ocagi yakar misiniz diyor. Siz de kadinla alay ediyorsunuz. Kibar oldugunda da size yaranamamis.
Kendisiyle acik konusmayi deneyebilirdiniz. Kabalik yaptigini dusundugunuzde kosa kosa esinize anlatacaginiza gorumcenizin yuzune soyleyebilirdiniz. Boylesi daha sempatik olmadi sonucta. Millet balayi yaparken siz Bir aylik evliyken kendi kendinizi yer durursunuz iste.Ağzını yayarak alaycı şekilde söyler ise samimi gelmediğinden bende onun bana geldiği şekliyle cvp verdim hepsi bu. Kibarlık değil onun ki dalga geçmek.
evet ocağı yakar mısınız dedi ağzını yayararak dalga gecer gibi. bende ağzımı yayarak cvp verdim . kaba ve emri baki konusmasa sıkıntı yok kibar konusmasa da olur. uslubu değişik yada çok pardon uslubu yok ..Ters ve kaba insan yazdiginiz kisi ocagi yakar misiniz diyor. Siz de kadinla alay ediyorsunuz. Kibar oldugunda da size yaranamamis.
kendisi ile de konustum hatta açıkça. inatla daha beter davrandı. kendi kendmi yemıyorum ki umursamıyorum böyle insanlarla nasıl davranılır diye tecrubelerden taktik amaçlı derdimi anlattım sonucta..Kendisiyle acik konusmayi deneyebilirdiniz. Kabalik yaptigini dusundugunuzde kosa kosa esinize anlatacaginiza gorumcenizin yuzune soyleyebilirdiniz. Boylesi daha sempatik olmadi sonucta. Millet balayi yaparken siz Bir aylik evliyken kendi kendinizi yer durursunuz iste.
Acik acik sebebini sordugunuzda ne dedi?kendisi ile de konustum hatta açıkça. inatla daha beter davrandı. kendi kendmi yemıyorum ki umursamıyorum böyle insanlarla nasıl davranılır diye tecrubelerden taktik amaçlı derdimi anlattım sonucta..
kendisi ile de konustum hatta açıkça. inatla daha beter davrandı. kendi kendmi yemıyorum ki umursamıyorum böyle insanlarla nasıl davranılır diye tecrubelerden taktik amaçlı derdimi anlattım sonucta..
kendisi ile de konustum hatta açıkça. inatla daha beter davrandı. kendi kendmi yemıyorum ki umursamıyorum böyle insanlarla nasıl davranılır diye tecrubelerden taktik amaçlı derdimi anlattım sonucta..
Ters kaba konuşan bir kadının kibarca ocağı yakar mısınız demesi kadar saçma bir konunuz var. Herkese emir kipleriyle konuşan bir kadının size ince davranmasını beklemek çok ütopik. Bu kadar ince ruhlu biriyseniz kibar ailesi olan birini bulacaktınız. Nasıl gidersen öylenin geri dönüşünü de yakında alacaksınızdır tahmini. O nedenle böyle saçma sapan şeylere takılmamanızı öneririm.Siz gelininze kaba konuşup gel git çekil şurdan diye tersliyor musunuZ ağzınızı yayarak ocağı yakar mısınız dersen kbakma da cvplarada kırılmayıp kızmayacaksınız nasıl gidersinz öyle sonuçta.
Ocağı yakar mısın değil yakar mısınız demiş. Eskiden çekil şuradan falan diyormuş. Konu sahibinin yazdıklarına göre yorum yaptım. Herkesin düşüncesi ayrıdır. Ocağı yakar mısınız ?? Tamam yerine tabi efendim daha uygun olmus resmi resmiUzerımde guc gosterısı yapıyor dedıgı gorumcesı (kı bence yapmiyor) ocagın altını yakar mısın dedıgınde 'tabi efendim ne demek buyurun' demıs konu sahıbı.. Gercekten size gorumce mı degısık geldı bu konuda?
Kendine cekıl surdan dedırtıp, mısın soru eki gorunce efendim diyenler bana garip gelıyor komik degılOcağı yakar mısın değil yakar mısınız demiş. Eskiden çekil şuradan falan diyormuş. Konu sahibinin yazdıklarına göre yorum yaptım. Herkesin düşüncesi ayrıdır. Ocağı yakar mısınız ?? Tamam yerine tabi efendim daha uygun olmus resmi resmi
Kendine cekıl surdan dedırtıp, mısın soru eki gorunce efendim diyenler bana garip gelıyor komik degıl
görumcem 37 yasında yani lise mezunu bi kadın..nedir bu daha beter
görümce kaç yaşında siz kaç yaşındasınız
bir de eğitim durumları ne
yani 40-50 marjında en son ilkokulda kitap gören yurdum kadının gel git kalk otur demesi bana olağan geliyor da
görümcem hiç bana bir şey rica etmedi
aramızda olağan konuşma var
yani mıç mıç olmadığımız gibi resmi de değiliz
yani iş yerinde birlikte çalıştığım arkadaşıma lütfen kapıyı kapatırmısınız zahmet olmazsa demiyorsam görümceme de demiyorum
ama ilk defa gördüğüm müşteriye böyle diyebiliyorum
kapıdaki eşim olsa kapat kapıyı diyebilirim belki ama görümceme "kapıyı da kapatsana" diyebilirim duruma göre
görümcem bana kapıyı kapat dedi
ocağın önünden çekil dedi aman sen bırak ben yapayım dedi diye dert etmeyin boş verin hayat güzle şeylere odaklanmak için var
Bu ne demek?
kendisi 37 yasında maalesef..En az 20 yaşında vardır bu kız, bu yaşa kadar üslubu böyleyse değistiremezsiniz.
Birincisi kisisel algılamayın öyle kabul edin, kafa yormayın. Kendi kisiliğini gösteriyor ve toplum içinde zorluk çeken kendisi olur ya da sadece bu sekilde kaba, nezaketsiz insanların olduğu ortamlara mahkum kalır.
Ikincisi rahatsızlık duymakta haklısınız bence, fakat siz size yakışan sekilde davranmaya devam edin, yani o çekil, yap, git gel dedikçe, yapar mısın, bakar mısın seklinde konusun. Ama olabildiğince az muhatap olun, ciddiye almayın, gösterdiği saygı kadar değer verin.
Son olarak da gerçekten bu kadar düsünmenize ve esinizle konusma malzemesi yapmaniza bile değmez. Ona en güzel cevap umursamamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?