Sen nisanlisisin o da kardesi. Bu arabada one oturmayi niye bu kadar abartiyosunuz anlamiyorum. Oyle bi'yazmissin ki sanki sen taksiyle arkalarindan gitmek zorunda kalmissin gibi.
Canim yat kalk haline sukret seninki evli bendeki evlenmis bosanmis ve hayatimda gordugum en fesat sinsi insan malesef benim kurtulusum yok gibi keske evlii olsaydiAbla abla dedim .. kendime çok yakın bildim ama yapmamam lazımmış
safliğimi iyi niyetliğim hep kullandı içten içe kıskandı fesatlık ettı herşeye burnunu soktu
nişanlımla aramıza girmek için herşeyi yaptı yılan yalnız bırakmamak için annemde nefret ediyor artık
onun yüznden hergün göz yaşı döker oldum.. dayanamaz oldum patladm artık herşeyime karışmasından burnumu sokmasndan bıktım usandm.. cok yıprandım..
Annemle dün konuşuyordk nişanlımın arabası var nişanlım ne zaman gelse bana oda geliyor ve ön koltuga biniyor ben ise arka koltuğa biniyorum. annem en sonunda dayanamadı bana konuyu açtı
X in nişanlısı senmisin o mu ? onun ön koltukta ne işi var sen neden arka koltukda oturuyorsun terbiyesiz dedi..
sizcede öyle mi saf gibi agzımı acıp birşey demedim etmedim ama düşünce öyle sanki x in nişanlısı ben değilimde o.. Senn ön koltukda ne işin var her defasnda
SEn kimsin ki benim halıma perdeme karışıyorsun sen kimsin ki benim eşyalarıma karışıyorsun..
annem özellkle bu araba konusuna deli oluyor ben sinirleri çok yıpranmuş biriym dügünime 1 ay kaldı
ondan sonra burdan defolup gidecek başka bir şehird yaşıyor evli üstelik ama dayanamıyorum ben bu insanane zormuş cok dloyum kızlar nefret ediyorum.. yapılanları edilenleri bir dinleseniz nasıl dayanıyorsn dersiniz
bu araba mevzusu benm için sıkntı değil.. ama diğer yapılanları yediremiyorum kendime ben bu kadar iyi niyetli iken onun kıskançlklarndan fesatlklarndan herşeye burnunu sokmasndan bıktım
Benim her gunumu zehir etti nisanimi kinami mahvetti evlnin ce abimm abimm oldu bnden cikmaz oldu ben cok yiprandim sen ypma tavrini koy mesafeni koy bisey yptiginda cevabini ver ama bunlar sinsi, lafi kendi istedikleri gibi döndürür ler sakin sakin laf sok benim gibi dobra dobra olupta hakliykn haksz olmadüzelmez canm düzelmckde bilyiorum yok yere kendimi kandırmama gerek yok en güzel günlerimi zehir ediyor
Abla abla dedim .. kendime çok yakın bildim ama yapmamam lazımmış
safliğimi iyi niyetliğim hep kullandı içten içe kıskandı fesatlık ettı herşeye burnunu soktu
nişanlımla aramıza girmek için herşeyi yaptı yılan yalnız bırakmamak için annemde nefret ediyor artık
onun yüznden hergün göz yaşı döker oldum.. dayanamaz oldum patladm artık herşeyime karışmasından burnumu sokmasndan bıktım usandm.. cok yıprandım..
Annemle dün konuşuyordk nişanlımın arabası var nişanlım ne zaman gelse bana oda geliyor ve ön koltuga biniyor ben ise arka koltuğa biniyorum. annem en sonunda dayanamadı bana konuyu açtı
X in nişanlısı senmisin o mu ? onun ön koltukta ne işi var sen neden arka koltukda oturuyorsun terbiyesiz dedi..
sizcede öyle mi saf gibi agzımı acıp birşey demedim etmedim ama düşünce öyle sanki x in nişanlısı ben değilimde o.. Senn ön koltukda ne işin var her defasnda
SEn kimsin ki benim halıma perdeme karışıyorsun sen kimsin ki benim eşyalarıma karışıyorsun..
annem özellkle bu araba konusuna deli oluyor ben sinirleri çok yıpranmuş biriym dügünime 1 ay kaldı
ondan sonra burdan defolup gidecek başka bir şehird yaşıyor evli üstelik ama dayanamıyorum ben bu insanane zormuş cok dloyum kızlar nefret ediyorum.. yapılanları edilenleri bir dinleseniz nasıl dayanıyorsn dersiniz
bu araba mevzusu benm için sıkntı değil.. ama diğer yapılanları yediremiyorum kendime ben bu kadar iyi niyetli iken onun kıskançlklarndan fesatlklarndan herşeye burnunu sokmasndan bıktım
bak iyice sinirlendim ya ne demek her yere sizinle beraber gelmesi falan ben bile burda sinirlendim yaher sefernde mi insan öne oturur.. her sefernde mi bizle gelir.. markete giriyoruz yok su olmazx bu olsun yok onu alma bunu al yeter..dayanamıyorum
Nasıl gazla çalışıyorsun farkında değilsin..buraya yazdıklarından birini gorumcenin suratına soylesen olay bitmiştiama onlar beni ezer.. tepeme cıkar herşeyime karışır hergün ağlatır.. değil mi.. benm birşey demeye hakkm olmaz kardeş nasıl olsa ben kimim ki.
siz nezaketten yapıyorsunuz bu davranışı..Görümcelerim dahil, arabada herkese ben yer veririm öne oturmaları için, onlar da bana.
Her seferinde bir itiş kakış yaşarız, sen geç sen geç diye.
Bunda büyütülecek bir şey görmedim.
Öne oturunca kimsenin boyu uzamıyor.
Eşya mevzusunda da alışverişe götürmezsiniz, biz ikimiz karar vermek istiyoruz yanlış anlamayın dersiniz.
Bu kadar basit...
anlamıyosnz aslnda sorun araba koltugu değil ki ben bugün gecen konuşmaları yazmak istedm sadece..Eski konularını okudum da araba koltuğu neymiş dedim.
Bence sen annenle konuş önce hayatına bu kadar karışmasın.
Şimdi benim erkek kardeşim olsa kv adayı annen gibi olsa bende kardeşimi yalnız bırakmazdım.
Annenin gazına gelme.
onuda denedi ama o kadar yüzsüz ki anlamıyor.. anlatamassn ona birşey..Is nisanlinda bitiyor...
haber vermeden gelsin yaniniza bi kac kere sonra sormaz bilr hicbiseyi !!
peşimizde süreki ne alrsam bir çöp bile alırsam karışıyor yok yok diyor su olsun bu olsun sanane sen kimsn ki..bak iyice sinirlendim ya ne demek her yere sizinle beraber gelmesi falan ben bile burda sinirlendim ya