Görümcemden Nefret Ediyorum Nefret......

Ezdirme kendini! Ne istiyorsan cok scik söyle nisanlina! Görümcenede! Nisanlimla yanliz olmak istiyorum de... normal bir istek bu ... Susmaniza gerek yok! Herkes haddini bilsin :KK66:
ben kendimi çok ezdirdim biliyomusunz hep içime attm sustum cok yıprandm keşke ezdirmesedm içime atmasadm hiç birşeyi o zaman olmazdı böyle ben iyi oldukca onlar kötü oldu ..

Ya annen seni niye dolduruyor?
Daha nişanlısın arkadaş, evli olsan neyse arabanın önü arkası muhabbeti yaparsın da evlenmeden aile ilişkilerine karışman saçma.
Kardeşi kardeşe düşman yapmak isteyen gelinlere tavsiyem, sakın böyle şeyler yapmayın.
Fesatsa fesat napacaksın, ama nişanlının kardeşi.. Onların arasına giremezsin.

Abla abla dedim .. kendime çok yakın bildim ama yapmamam lazımmış
safliğimi iyi niyetliğim hep kullandı içten içe kıskandı fesatlık ettı herşeye burnunu soktu
nişanlımla aramıza girmek için herşeyi yaptı yılan yalnız bırakmamak için annemde nefret ediyor artık
onun yüznden hergün göz yaşı döker oldum.. dayanamaz oldum patladm artık herşeyime karışmasından burnumu sokmasndan bıktım usandm.. cok yıprandım..
Annemle dün konuşuyordk nişanlımın arabası var nişanlım ne zaman gelse bana oda geliyor ve ön koltuga biniyor ben ise arka koltuğa biniyorum. annem en sonunda dayanamadı bana konuyu açtı
X in nişanlısı senmisin o mu ? onun ön koltukta ne işi var sen neden arka koltukda oturuyorsun terbiyesiz dedi..
sizcede öyle mi saf gibi agzımı acıp birşey demedim etmedim ama düşünce öyle sanki x in nişanlısı ben değilimde o.. Senn ön koltukda ne işin var her defasnda
SEn kimsin ki benim halıma perdeme karışıyorsun sen kimsin ki benim eşyalarıma karışıyorsun..
annem özellkle bu araba konusuna deli oluyor ben sinirleri çok yıpranmuş biriym dügünime 1 ay kaldı
ondan sonra burdan defolup gidecek başka bir şehird yaşıyor evli üstelik ama dayanamıyorum ben bu insana :KK43: ne zormuş cok dloyum kızlar nefret ediyorum.. yapılanları edilenleri bir dinleseniz nasıl dayanıyorsn dersiniz :KK43:
bu araba mevzusu benm için sıkntı değil.. ama diğer yapılanları yediremiyorum kendime ben bu kadar iyi niyetli iken onun kıskançlklarndan fesatlklarndan herşeye burnunu sokmasndan bıktım

Tek sorun araba koltuğu olsa derdim ki ön koltuk da aynı yere gidiyor, arka koltuk da.

Ama başka şeyler de varmış. Halınıza, perdenize karışması. Nişanlınızla sakin sakin konuşurken, "ayyyyy ben genç kızken hep ..... hayal ederdim" gibi cümleler kurun. "Hep .......m olsun isterdim evlenince" deyin. Biraz da hayalinize onu katın, süsleyin püsleyin, o hayalin içine girsin o da. Orda yaşasın. Sizi seviyorsa zaten kimseyi karıştırmayacaktır. Ama sakın cümlelerinizde "ablan" kelimesi geçmesin. Ablan neden seçiyor? Ablan neden bizim adımıza karar veriyor DEMEYİN. Sadece kendi hayallerinizden bahsedin.

Annenize de evet annecim, haklısın annecim deyin ama daha fazla karışmasına izin vermeyin. Ben bun konuyu nişanlımla konuşacağım vs deyip atlatın. Amma velakin nişanlınıza bahsetmeyin, hele de "annem böyle diyo" şeklinde aksettirmeyin sakın.

Düğününüze az kalmış, en heyecanlı neşeli olmanız gereken zaman. Araba konusunda annenizin gazına gelmeyin ama diğer konuları açıklığa kavuşturmanızı öneririm.

belki burda cgu kişi anlamaz ama her sefernde mi insan öne biner se n kimsnki ya?
onu alma bunu al sunu alma bunu yap sanane kimsn sen..
zehir ediyosn bana hayatı sen her sefernde bizim yanmzda ne işin vr sen mi nişanlılısın kıskanç adı insan :KK43:
bunları içinde tutma canım. bir sonraki seferde mutlaka öne otur ve önceden bunu nişanlına sm-öyle. ben senin yanında oturmak istiyorum bu sefer de. binerken de şaka karışık biz çiftiz tek tek oturmak da ne de :)

bilmiyorum niye izin verdiğini... inannn ablası benden daha değerli demekki her konuda..
Şu cümlen o kadar saçma ki, lütfen dolduruşa gelme. Benim kardeşim de evli, kız benim hakkımda kötü düşünmesin diye elimden geleni yapıyorum, fakat o beni kötü bilmek isterse her hareketimi yanlış anlar. Buna meyilliyse yani. Demem o ki boş yere kalbini karartma. Abla kardeş tabi değerli olur birbiri için. En küçük erkek kardeşim askere gitti, onu o kadar çok özlüyorum ki... Beraber büyüdük, kardeş sevgisi bambaşka. Ben onları sanki çocuğummuş gibi görüyorum, onlar da beni küçük anne :KK16:
Lütfen düğününe az bi zaman kala bu tür şeyleri dert etme. Eşya konusunu da takma, nasıl olsa senin dediğin olacak o ne kadar karışırsa karışsın.

Ben de görümcemi ablam gibi sevdim çok sevdim her şeyimi onunla paylaştım onun istediği gibi olmamış düğünü diye düğünüme bile eşyalarıma düğün mekanıma karışmasını istedim bana çok iyi davranıyordu sonra nişanlımla kötü olunca birden değişti gittiğimizde hoşgeldin bile dememeye başladı neyse ayrıldım zaten de demem o ki mesafeni koru hiç yüz verme

yaa sinir oluyorum şu kaynanalar ve görümcelere, nedir bu oğlanlara olan merakları... size bu kadar müdahele etmesi çok yanlış demekki sizin fikirlerinize hiç önem vermiyor ve saygı duymuyor, sizin gzl bi ev düzebileceğinize inanmıyor ve sizin zevkinizi beğenmiyor... senin evine alacağın şeylere görümcen ne karışır yaa kendi eviyle ilgilensin o sanki o evi o kullanacak.
şu ön koltuk meseleside ayrı bi hadise, arkada otursalar bi yerleri eksilecek sanki ama olurmu önde oturup herkese kimin daha otoriter olduğunu gösterecek bak benim oğlum/kardeşim bana çok değer veriyor, otorite benim demeye çalışıyolar Allah kolaylık versin...
son olarakta annenin sürekli seni doldurmaya çalışması çok yanlış, anneler böyle şeylere karışmazlar hatta sen ona şikayetçi olsan onun daha ılımlı olması gerekirki sende biraz sakinleşesin, anneni uyar sana müdahale etmesin, nişanlınıda uyar o da ablasını size müdahale ettirmesin. arkadaşım farkettim ki iki tarafta sizin kendi kararlarınıza saygı duymuyor, sizi küçük görüyor mesafenizi koyun herkes haddini bilsin

ben kendimi çok ezdirdim biliyomusunz hep içime attm sustum cok yıprandm keşke ezdirmesedm içime atmasadm hiç birşeyi o zaman olmazdı böyle ben iyi oldukca onlar kötü oldu ..

Evet seni cok iyi anliyorum. Bende cok kendimi ezdirdim. Ama artik cookkk acik ve net konusuyorum. Sinirlari gösterdim ona.... Onlari sevme ve sevilme cabasinda oldugum icin saf sandilar beni! Ama artik susmuyorum... Sende susma bacim! Ha terbiyesiz degilim saygimi yitirmem ama istedigimi istedigim sekild dile getiririm. önceleri bozuldum kirildim senin gibi. ama akilli olucan! Hersey nisanlinin elinde ... Sen onu parmagina sarican :KK66: Allah büyüktür ... sabir ne güzel birsey! Herkesin teker teker boynu bükülcek ve üzdükleri kadar üzülecekler .... :KK76:

Mutluluklar diliyorum canim sana :):KK60:

safliğimi iyi niyetliğim hep kullandı içten içe kıskandı fesatlık ettı herşeye burnunu soktu
nişanlımla aramıza girmek için herşeyi yaptı yılan yalnız bırakmamak için annemde nefret ediyor artık
onun yüznden hergün göz yaşı döker oldum.. dayanamaz oldum patladm artık herşeyime karışmasından burnumu sokmasndan bıktım usandm.. cok yıprandım..
Annemle dün konuşuyordk nişanlımın arabası var nişanlım ne zaman gelse bana oda geliyor ve ön koltuga biniyor ben ise arka koltuğa biniyorum. annem en sonunda dayanamadı bana konuyu açtı
X in nişanlısı senmisin o mu ? onun ön koltukta ne işi var sen neden arka koltukda oturuyorsun terbiyesiz dedi..
sizcede öyle mi saf gibi agzımı acıp birşey demedim etmedim ama düşünce öyle sanki x in nişanlısı ben değilimde o.. Senn ön koltukda ne işin var her defasnda
SEn kimsin ki benim halıma perdeme karışıyorsun sen kimsin ki benim eşyalarıma karışıyorsun..
annem özellkle bu araba konusuna deli oluyor ben sinirleri çok yıpranmuş biriym dügünime 1 ay kaldı
ondan sonra burdan defolup gidecek başka bir şehird yaşıyor evli üstelik ama dayanamıyorum ben bu insana :KK43: ne zormuş cok dloyum kızlar nefret ediyorum.. yapılanları edilenleri bir dinleseniz nasıl dayanıyorsn dersiniz :KK43:
bu araba mevzusu benm için sıkntı değil.. ama diğer yapılanları yediremiyorum kendime ben bu kadar iyi niyetli iken onun kıskançlklarndan fesatlklarndan herşeye burnunu sokmasndan bıktım
nişanlınla bu olanları konuş güzelce anlat bu arada annenin dolduruşuna geliyorsun gelme :KK14:
canım cicim aşkım diye erkek bir şekil kandırılır sıra geldi görümceye ..
başta tepene çıkarmışsan yavaşça tependen indir artık biraz diş gösterme zamanın gelmiş ama bunu nişanlının yanında yapma ters bilir yoksa seni :KK14:

Ya annen seni niye dolduruyor?
Daha nişanlısın arkadaş, evli olsan neyse arabanın önü arkası muhabbeti yaparsın da evlenmeden aile ilişkilerine karışman saçma.
Kardeşi kardeşe düşman yapmak isteyen gelinlere tavsiyem, sakın böyle şeyler yapmayın.
Fesatsa fesat napacaksın, ama nişanlının kardeşi.. Onların arasına giremezsin.
ama onlar beni ezer.. tepeme cıkar herşeyime karışır hergün ağlatır.. değil mi.. benm birşey demeye hakkm olmaz kardeş nasıl olsa ben kimim ki.

Bu on koltuğun önemini çözemedim daha.on koltuk da ön koltuk.eskiden arabalarda on tarafta 3lu kanepe gibiymis oturma yeri ne rahatmis ya hiç sorun çıkmaz.
Bırakın otursun hiç ses etmeyin.beraber alışveriş söz konusu olursa hiç yorum yapmayın hicbirsey almayın. Öyle tepkisiz durun böylece o da yorum yapamaz.yavastan yavaştan mesafeyi arttirin.her yere geliyorsa siz geri çekin biraz kendinizi nisanliniz sorarsa seninle basbasa zaman geçirmek istiyorum dersiniz.

ama onlar beni ezer.. tepeme cıkar herşeyime karışır hergün ağlatır.. değil mi.. benm birşey demeye hakkm olmaz kardeş nasıl olsa ben kimim ki.
Sana bunu diyen mi oldu? Ne kadar ters anlıyorsun her şeyi.
Sana diyor ki herkes, kendini ezdirme ama abla kardeş arasına da girme.
Karışıyorsa karıştırma, ağlatıyorsa ağlama. Her şey senin elinde. Yapman gereken biraz politik olmak.

Haa bir de otomobil tasarım mühendislik filan anlasam sadece on koltuklu iki katlı araba sürerim piyasaya üst kat 3 kişilik alt kat 3 kişilik 6 kapasite.herkes önde. Gideri var bence.
Üstte de şoför mahali olacak şoför bi ordan bi ordan sürecek.

arabada on koltuga oturmak neden bu kdr onemli ki sen ztn agırlıgını koysaydn hep one otururdun oda arkada baska bırısıne sen gec sen gec dıyede dıretmem ne gerek var abi sonucta gidilcek yere götüren bi araç :KK70:

konu sahibi arkadasım senin dolmaların baska sebeplerden anladııgm kadarıyla gecmiş olsun duzelecegını sanmam

En iyisi sende iyi niyetli olma ona karşı. Bu arada 1 ay kalmış biraz daha sabır. Bende hiç sevmem her şeyime karışanlardan.

X