- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Kızı suçlayacağınıza babasının babalığını sorgulamanız gerekmiyo mu? Herkes baba değil malesef konu sahibi için demiyorum ama sırf çocuk sahibi oldu diye kutsal bi varlık olmuyo üzgünüm. Düşününki dünyanın en kötü en acımasız insanı baba oldu(ki çok zor bişey değil) bu onu iyi bi insan mı yapar. Tamam bi yere kadar belki bi tık altta kalmakta her söylenene cevap vermemekte fayda var ama herkesin bi sabrı var tutamıyo insan kendini bunu yaşamayan anlayamaz
bu sekilde tepki veren herkes yasar bence...
her insan farkli karekterlere sahiptir, anne-baba dahi olsa insanlarin neseli,sinirli,umursamaz,sabirli-sabirsiz gibi ozellikleri degismez.
anneler daha birebir her konuda cocukla muhattap oldugundan daha cabuk kirip-kirilabilir...ama babalar daha ozeldir nezlimde. benim de babam var, esim de bir baba ve kp de bir baba...
olur ki gergin bi anina denk gelir, (hakli veya haksiz ) yanlis bisey soyler veya kizar, hemen cemkirmek mi lazim ? yapmayin Allah askina !
eziyet eden bi babadan bahsetmiyoruz, ilgili ama yapi olaral sinirli bi babadan bahsediyoruz. bizi buyuten koruyan kollayan ve dunyaya gelmemize sebep.olan bi adami bu kadar tolere edemeyeceksek nerde kaldi evlat olmanin hayri ???
bin tane nazimizi ,derdimizi,skintimizi ceken adami bize kizdigi anda öldürmeyi düsünmenin neresi dogru ?
benim de babam var... hic mi kizdigi,kasini cattigi ve hatta anlamadan fircaladigi olmadi ? hic bigun kapiyi carpmadim,ters bakmadim, cevap vermedim, oldurmek filan bi tarafa !!!!
ama korkumdan degil,edebimden ve saygimdan.
bana.gore bu boyledir. size gore baskadir orasi beni ilgilendirmez. polemik yaratmayalim. benim fikrim bana sizin.fikriniz size .