Babamdan nefret ediyorum

Kızı suçlayacağınıza babasının babalığını sorgulamanız gerekmiyo mu? Herkes baba değil malesef konu sahibi için demiyorum ama sırf çocuk sahibi oldu diye kutsal bi varlık olmuyo üzgünüm. Düşününki dünyanın en kötü en acımasız insanı baba oldu(ki çok zor bişey değil) bu onu iyi bi insan mı yapar. Tamam bi yere kadar belki bi tık altta kalmakta her söylenene cevap vermemekte fayda var ama herkesin bi sabrı var tutamıyo insan kendini bunu yaşamayan anlayamaz

bu sekilde tepki veren herkes yasar bence...
her insan farkli karekterlere sahiptir, anne-baba dahi olsa insanlarin neseli,sinirli,umursamaz,sabirli-sabirsiz gibi ozellikleri degismez.
anneler daha birebir her konuda cocukla muhattap oldugundan daha cabuk kirip-kirilabilir...ama babalar daha ozeldir nezlimde. benim de babam var, esim de bir baba ve kp de bir baba...
olur ki gergin bi anina denk gelir, (hakli veya haksiz ) yanlis bisey soyler veya kizar, hemen cemkirmek mi lazim ? yapmayin Allah askina !
eziyet eden bi babadan bahsetmiyoruz, ilgili ama yapi olaral sinirli bi babadan bahsediyoruz. bizi buyuten koruyan kollayan ve dunyaya gelmemize sebep.olan bi adami bu kadar tolere edemeyeceksek nerde kaldi evlat olmanin hayri ???
bin tane nazimizi ,derdimizi,skintimizi ceken adami bize kizdigi anda öldürmeyi düsünmenin neresi dogru ?
benim de babam var... hic mi kizdigi,kasini cattigi ve hatta anlamadan fircaladigi olmadi ? hic bigun kapiyi carpmadim,ters bakmadim, cevap vermedim, oldurmek filan bi tarafa !!!!
ama korkumdan degil,edebimden ve saygimdan.
bana.gore bu boyledir. size gore baskadir orasi beni ilgilendirmez. polemik yaratmayalim. benim fikrim bana sizin.fikriniz size .

Ben babamın kıymetini
1) Toprağa verdikten sonra
2) Evlenip ele karışıp el babasını gördükten sonra anladım.

Sen geç olmadan anlarsın inşallah..

Ben de babamı çook seviyorum saygıda kusur etmem ama herkesin babası bir değil .
Siz kaybettiğiniz için tabi ki hassassınız ama konu sahibinin açısından bakın . Ufak birşey için dovecek neredeyse .

Babası kızına şiddet uygulayınca olur öyle şeyler sonra kadın cinayetleri için sosyal medyayı sallarsınız. Ne demek olur öyle başınıza gelir de anlarsınız inş demicem çünkü hala vicdanımı kaybetmedim
Neyin pesindesiniz pardon? Neyin primini yapmaya calisiyosunuz? Orda uygulanan bir siddet varda ben mi okumadim veya gormedim? Her ailede illa ki oluyor boyle tartismalar ben de cok yasadim hatta kendimi bile gordum ama sonra ne gereksizmis dedim. Ne babalar var kizlarina tecaviz edip satan! Ben burda buyutulecek birsey gormedim fikrimi belirttim..

Ah keske annemde koysa da biraz babam sakinlesse annem koymadigi halde babam bir kac gun sakin olsa sen benim yemeklerime ilac koyuyorsun diye kavga cikariyor valla bizim gordugumuz seyleri konu sahibi gorse artik ne yapardi bilmiyorum
Passiflora şurup koy samire işe yariyomuş deneyenler yazmış :KK53:

Ben bu düşünceyi savunmuyorumki. Babasına karşı sinirle böyle bişey düşünmüştür eminimki. Bana ters düşen düşünceniz bu en kötüyü gösterip kötüyü iyi gösterme çabanız. Yok ülkenin kültürüymüş yok ikinci üniversite yok ankaranın göbeği. Ne alakasız şeyler bunlar? Ben insanların düşüncelerine bakarım kaç üniversite okuduğunuz beni ilgilendirmez ki bu devirde üniversite okumayan mı kaldı çok da bi ölçüt değil zaten üzgünüm.
Yani o zaman anlayabileceğiniz kapasitede anlatıyım, dayak yedi diye insanın hayatı kaymış olmuyor ortada babasını öldürmeyi düşüneceği bi durum yok diyorum.Sizin ölçütünüzün ne olduğu açıkça ortada, 21 yaşında daha babasının evinde yaşayıp her imkanından faydalanıp onu bu yaşa getirmiş bi insanı öldürmeyi istemesi düşüncesini normal bulup, bunu bi anlık sinire verebilecek kadar geniş ölçütleriniz var maşallah.
Halbuki benim ölçütlerime göre bu düşünce resmen hastalık belirtisi.
Bu arada alakayı kuramıyo olmanıza da şaşırmadım.Üniversite mezunu belki sizin kafada çok insan vardır ama daha anaya babaya saygıyı ve vicdanı öğrenememişler malesef.

Ben babamın kıymetini
1) Toprağa verdikten sonra
2) Evlenip ele karışıp el babasını gördükten sonra anladım.

Sen geç olmadan anlarsın inşallah..
Valla bende evlendim el babasi gordum adam benimkinin yaninda gokten inmis melek :KK43: Bu Kisiden kisiye degisen bir durum.Her baba baba olamiyor malesef,bu cok aci.

Yaw he he.

Kız evden kaçmıyor yurda gidip yaşarım demiş sanki dansöz oluyor?!?

Söyler misiniz arada ne fark var, ikisi de onur kırıcı , ikisi de fiziksel şiddet. Dayağı o kadar benimsemişsiniz ki ne gururu yazarsanız şaşırmam.

Baba dayağı daha kötü. Adamın sevmekle bakmakla yükümlü olduğu evladısın , çocuklukta ergenlikte baba sevgisi eksikliği mutlaka ortaya çıkıyor, mesela insan ilişkilerinde.

Koca dayağı akıllıysan bir kere yersin. Boşar geçersin el adamı. Lakin baba imzayla baştan atılmıyor, sırtını dönsen dahi baba ilgisi psikolojide göçük olarak kalıyor.

Siz hangi taraftandınız koca dayağı yiyen ezikler mi, baba dayağına normal gözle bakan zavallılar mı yoksa kesişim mi?
Çok komiksiniz babamdan bir tokat bile yemedim . Eşim elini bile kaldırmaz.
Sizin gibi ezikler çok dayak yediği için bu kadar tepki veriyor.

Ben de babamı çook seviyorum saygıda kusur etmem ama herkesin babası bir değil .
Siz kaybettiğiniz için tabi ki hassassınız ama konu sahibinin açısından bakın . Ufak birşey için dovecek neredeyse .

Çok daha kötü babalar duyduk, okuduk burada.
Ben ölmesini isteyecek kadar kötü bir adam görmedim.

Verdiği emeklere, iyiliklere bakarak hoşgörü gösterilebilir.

Kızdığım ne biliyor musunuz?

Bu evlatlar, ben de dahil yanlış anlamayın salak gibi aşık olup el oğlunu ve onun anasının babasının
kahrını daha çok çekiyoruz. Onlara tahammülümüz daha bir yüksek oluyor.

Gerçekten adil değil bu.

yahu adamı ne yerden yere vurmuşsunuz ha.. konu sahibi sinirin geçince burada baban için yazılanları okuyup çok üzüleceksin.. her çocuk hayatında en az 68465 kere anne- babasına gıcık olmuştur ama sinir yatışınca düşündüklerinden ciddi pişmanlık duyar.. genellikle bu hissi kendimiz yaşayıp bitirdiğimiz için çok önem vermeyiz ama sevdiklerimize başkalarının laf söylemesi çok üzer bizi..

babanın kötü bir insan olmadığına eminim ama özellikle antidepresanlar aniden bırakılınca ciddi bir öfke patlaması yaşanıyor.. bu dönemlerde babana destek ol, dediğim gibi o yokken kavga et kardeşinle o varken babana zaman ayır.. sendeki değişimi gördükçe saygı duysun baban sana.. kapıları çarparak değil, olgunluğunla kabul ettir kendini ablacığım..

Çok daha kötü babalar duyduk, okuduk burada.
Ben ölmesini isteyecek kadar kötü bir adam görmedim.

Verdiği emeklere, iyiliklere bakarak hoşgörü gösterilebilir.

Kızdığım ne biliyor musunuz?

Bu evlatlar, ben de dahil yanlış anlamayın salak gibi aşık olup el oğlunu ve onun anasının babasının
kahrını daha çok çekiyoruz. Onlara tahammülümüz daha bir yüksek oluyor.

Gerçekten adil değil bu.
Mesajının başından sonuna kadar katılıyorum :KK14:

Babamla hiç anlaşamıyorum sürekli didişiyoruz. Herşeye karışıyor. Karışıyo dediysem giyinmeme gezmeme değil de herşeye burnunu sokuyo. Dağınıksın söylesin böylesin gibisinden.Herşeyimle ilgileniyor evet birşeyimi eksik etmiyo okulumu falanda ilgilidir ama böyle asabi sinirli olup kalbimi kırdıktan sonra neye yarar. Neyse kardeşime kızdım kızdırcak bir şey yaptı ona bağırdım kendimi tutamadım ama kardesim haksızdı babam kalktı geldi içerden üzerime yürüdü bütün herkes duydu ne bağırıyosun diye kolumdan tuttu sıktı kolumu elimde de telefon var kafama falan vurdu. Bu yaptıklarını unutmuyorum ilerde de hatırlıcam dikkat et neler yaptıgına dedim, çünkü gerçekten böyle sinirli oldugu için kendinden nefret ettirdi iyi davrandıgı zaman bile sürekli onu tersliyorum sürekli bi ona uyuz olma halindeyim. Hatırlarsan hatırla dedi daha da sinirlendi annem olmasa dövücekti nefret ediyorum artık dayanamıyorum gerçekten kapıyı çarptım odama girdim odanın kapısını yumrukladı bir daha çarpma kapıyı kapıyı kırar içeri girer seni gebertirim diye. Ses etmedim çünkü gerçekten öyle bişey yapsa artık bende kendime hakim olamıcam. Bir de 21 yaşına gelip böyle muamele görmek gururumu kırıyor. Bir ara antidepresan kullanıyordu sakindi, kendi kafasına göre bırakmış. Kullanmıyor şuan yine delirdi. Ailemin yanında okuyorum rahatım karışmıyolar ama anlaşamıyoruz bıktım. Yurt icin şuanlık maddi imkanım yok cok masrafımız var KYK kredisi alıp yurda yazılsam mı sizce? Napmalıyım ben bu adama dayanamıyorum artık
Zamanın tuhaf evlatları işte sen o adama kurban ol

Yani o zaman anlayabileceğiniz kapasitede anlatıyım, dayak yedi diye insanın hayatı kaymış olmuyor ortada babasını öldürmeyi düşüneceği bi durum yok diyorum.Sizin ölçütünüzün ne olduğu açıkça ortada, 21 yaşında daha babasının evinde yaşayıp her imkanından faydalanıp onu bu yaşa getirmiş bi insanı öldürmeyi istemesi düşüncesini normal bulup, bunu bi anlık sinire verebilecek kadar geniş ölçütleriniz var maşallah.
Halbuki benim ölçütlerime göre bu düşünce resmen hastalık belirtisi.
Bu arada alakayı kuramıyo olmanıza da şaşırmadım.Üniversite mezunu belki sizin kafada çok insan vardır ama daha anaya babaya saygıyı ve vicdanı öğrenememişler malesef.
Bununla ilgili çok güzide bi atasözümüz var. Lütfen son yazdığınız cümleye göre aklınıza getiriniz ben yazamayacağım maalesef.. İki kere beğenme olsa iki kere beğenirdim yazdığınızı.

Ha bu arada ankarada yaşadığım şehirde ünv okuyorum.
Burda yurtta kalan kızların halini de görüyorum.
Hepsi o sevgiliden öbürüne
O eşcinsel partisinden diğerine oohh vur patlasın çal oynasın
Ders mers hak getire
Orda nası hayatlar olduğunu da yurtta kalmış herkes bilir bence
Bu arada üzgünüm ama kykdan aldığın burs yurtta kalmana yetmez
Çalışman falan gerek
O da senin gibi sıkıya zora gelemeyen bi tip için zor be canım :KK14:

yahu adamı ne yerden yere vurmuşsunuz ha.. konu sahibi sinirin geçince burada baban için yazılanları okuyup çok üzüleceksin.. her çocuk hayatında en az 68465 kere anne- babasına gıcık olmuştur ama sinir yatışınca düşündüklerinden ciddi pişmanlık duyar.. genellikle bu hissi kendimiz yaşayıp bitirdiğimiz için çok önem vermeyiz ama sevdiklerimize başkalarının laf söylemesi çok üzer bizi..

babanın kötü bir insan olmadığına eminim ama özellikle antidepresanlar aniden bırakılınca ciddi bir öfke patlaması yaşanıyor.. bu dönemlerde babana destek ol, dediğim gibi o yokken kavga et kardeşinle o varken babana zaman ayır.. sendeki değişimi gördükçe saygı duysun baban sana.. kapıları çarparak değil, olgunluğunla kabul ettir kendini ablacığım..
Haklısınız sinirle açtım tabi ama içimi dökmek istedim bu tarz şeyler arkadaslara falan anlatılmıyor çünkü..
Umarım düzelir.

Çok komiksiniz babamdan bir tokat bile yemedim . Eşim elini bile kaldırmaz.
Sizin gibi ezikler çok dayak yediği için bu kadar tepki veriyor.

Emin misiniz?

1 tokattan ne olur öldüreni bile var ne olacak yeaaa yazanlar şiddete normal bakan insanlar, yani uğradıkları şiddeti kendilerince meşru bulup göstermeye çalışsan insanlar. Kabaca biz ne dayaklar yedik bu dayak mı yazan insanlar yani. Ben şiddete maruz kalmadığım için asla kabullenme, ya ne olacak altı üstü bir yumruk vb şeyler asla yazmadım yazmam. Allah katı vatan millet sakarya tipi yorum yapan sizsiniz ben değilim.

X