Babamdan nefret ediyorum

İnsanlar vicdansız, insanlar nankör, insanlar ŞIMARIK, insanlar tahammülsüz, insanlar ilgi saplantılı, insanlar sapkın, insanlar saçma bi özgürlük peşinde, insanlar saygısız, insanlar hadsiz...
İnsanlar cahil insanlar ezik insanlar tutsak olmuş insanlar zavallı artık insanlar düşünemiyor insanlar artık bitmiş insanlıkla beraber

La 32 yasina geldim evliyim cocugum var babam aldigim kilodan giydigim kiyafete kadar karisir :KK53: bu kadar sinir olacak bir durum yok kapi carpmak ne demek.. kendini tutmayip ne yapacaksin mesela.. git saril babani op adam ilgiliymis de daha ne..
İyide olay o değil ki. Bir şeye karıştı diye etmedim bu lafları.. aşırı tepki verdi bana kardeşime kızdım diye dövücekti neredeyse diyorum

Konu sahibesi bence gitme çünkü maddi sıkıntı hiç hoş bir şey değil. Ama sıkışır yaşarım başım sakin olsun dersen git sen bilirsin yine de.

Bence önce annenle bir konuş. Baban depresyon ilacı bırakmaktan manyamış olabilir. Annene, ya ilaca tekrar başlasın ya da ben çekmek istemiyorum giderim de. Annen ya ikna etsin ilaca ya da yemeğine katsın. Yurt pek rahat bir ortam değil eve oranla, elinden geleni yap önce gideceksen öyle git.

İsterse dünyadaki herkes birbirini doğrasın? Bu 21 yaşındaki bir kızın kafasına vurulmasını gururunun incitilmesini haklı mı çıkarıyo? Başka kötülükleri göstererek bunu hafife almanız çok ilginç gerçekten demekki kocanız bi gün kafanıza kafanıza vursa veya babanız en azından öldürmedi çok şükür diyip güle oynaya gezeceksiniz
Ben de zamanında babamdan dayak yedim ve babamı öldürmeyi de düşünmedim hanfendi.
Dünyanın en ezik insanı olup kendine güvensiz sorunlu biri de olmadım çok şükür
Gayet iyi bi işim var ve ikinci ünvmi okuyorum.
Kızın gururu incindi eyvallah da e peki bu olanlar babasını öldürmeyi düşünmesini haklı mı çıkarıyo?bu kadar uçmayın ya bu çok ciddi bişey.
Kaç insan vaktinde anasından babasından dayak yememiştir acaba?
Yani bu ülkenin çok büyük bi kısmı böyle büyüdü kusura bakmayın
Ben köyde yaşamıyorum gayet ankaranın göbeğinde medeni ve okumuş bi ailede büyüdüm.
Ben haline şükretsin demiyorum ama babasını öldürmeyi düşünmesine de pes diyorum
Bu kadar nankör olmamalı insan
Ben de şu an aileme bayılmıyorum sevgimden ölmüyorum
Ama vicdanen anam babamdır ne saygısızlık ederim ne de tek bi saçlarının teline zarar gelsin isterim.
Kendinizi o ebeveynin yerine koyun.
Çocuğunuz sizi öldürme planları yapsa ne hissederdiniz acaba
Ayrıca babasına bi sorsak kim bilir neler anlatacak
Hiçbişey tek taraflı değildir

İyide olay o değil ki. Bir şeye karıştı diye etmedim bu lafları.. aşırı tepki verdi bana kardeşime kızdım diye dövücekti neredeyse diyorum

Babaniz evdeyken kavga etmeyin ablacigim. Benimkiler birbirine girdiginde hakli haksiz demeyip ikisine de kiziyorum cunku konusularak halledilecek meseleyi kavgayla cozmemeleri gerekiyor.

Adim gibi eminim kavga etmenize kizdi baban ve tepki gosterdi gelecek sefere o evde yokken parcala kardesini :KK53:

Babaniz evdeyken kavga etmeyin ablacigim. Benimkiler birbirine girdiginde hakli haksiz demeyip ikisine de kiziyorum cunku konusularak halledilecek meseleyi kavgayla cozmemeleri gerekiyor.

Adim gibi eminim kavga etmenize kizdi baban ve tepki gosterdi gelecek sefere o evde yokken parcala kardesini :KK53:
Mesajın sonuda kamu spotu gibi olmuş :KK14:

Valla ben bu yaşıma geldim daha babamın karsisindan laf söylemeye çekinirim kırılır üzülür diye

Şimdiki gençlik çok tahammülsüz gerçekten :KK59:
Valla ben bu yaşıma geldim daha babamın karsisindan laf söylemeye çekinirim kırılır üzülür diye

Şimdiki gençlik çok tahammülsüz gerçekten :KK59:
Bugün iki oldu aklımda şu söz.
Zihin fukara olunca,fikir ukala olurmuş. Matmazelimi andım yine♡

Ben de zamanında babamdan dayak yedim ve babamı öldürmeyi de düşünmedim hanfendi.
Dünyanın en ezik insanı olup kendine güvensiz sorunlu biri de olmadım çok şükür
Gayet iyi bi işim var ve ikinci ünvmi okuyorum.
Kızın gururu incindi eyvallah da e peki bu olanlar babasını öldürmeyi düşünmesini haklı mo çıkarıyo?bu kadar uçmayın ya bu çok ciddi bişey.
Kaç insan vaktinde anasından babasından dayak yememiştir acaba?
Yani bu ülkenin çok büyük bi kısmı böyle büyüdü kusura bakmayın
Ben köyde yaşamıyorum gayet ankaranın göbeğinde medeni ve okumuş bi ailede büyüdüm.
Ben haline şükretsin demiyorum ama babasını öldürmeyi düşünmesine de pes diyorum
Bu kadar nankör olmamalı insan
Ben de şu an aileme bayılmıyorum sevgimden ölmüyorum
Ama vicdanen anam babamdır ne saygısızlık ederim ne de tek bi saçlarının teline zarar gelsin isterim.
Kendinizi o ebeveynin yerine koyun.
Çocuğunuz sizi öldürme planları yapsa ne hissederdiniz acaba
Ayrıca babasına bi sorsak kim bilir neler anlatacak
Hiçbişey tek taraflı değildir
Ben bu düşünceyi savunmuyorumki. Babasına karşı sinirle böyle bişey düşünmüştür eminimki. Bana ters düşen düşünceniz bu en kötüyü gösterip kötüyü iyi gösterme çabanız. Yok ülkenin kültürüymüş yok ikinci üniversite yok ankaranın göbeği. Ne alakasız şeyler bunlar? Ben insanların düşüncelerine bakarım kaç üniversite okuduğunuz beni ilgilendirmez ki bu devirde üniversite okumayan mı kaldı çok da bi ölçüt değil zaten üzgünüm.

Babanla sürekli kavga etmekte çözüm değil olan arada kalan annene olur

Bende böyle düşünüyorum. Gençlik ateşiyle konu sahibi sanırım hızını alamadı böyle düşüncelere kapıldı.

Diyorsunki kolumdan tuttu sarstı, insan içinde saydı dövdü. Diyorsunki ilacını bıraktı böyle oldu.
Al sana canlı bir örnek.
Dayım.. Hergece içer, hatta bazen gündüzden başlar yatana kadar içer. Tartaklamadığı ne dedem kaldı ne ananem ne kuzenim ne yengem.
O balkondan aşağıya neler inmedi. En son tv attığını hatırlıyorum.
Bir gece yine dedemle ananeme söylenirken, kuzenim girmiş araya (kız ve ozamanlar 18 19 yasında) neden bağırıyosun sen bu yaşlı insanlara diye. Dayım kuzenimin saçına yapıştığı gibi başlamış yerde sürüklemeye. Suçu neydi burda?
Dayım bir okadar ilgisiz, evlat sevgisinden yoksun, kuzenlerim baba nedir bilmez, bize babama özenir. okul ihtiyaçlarını bile babam karşılardı çoğu zaman.

Böyle bir baban olsa belki bi nebze anlarım söylediklerini hakda verebilirdim ama senin baban ayyaş bir insan değil ve ilgiliymiş belki yüzyüze konuşmayı denesen, kaç yaşında olduğunu söylesen ve bu şekilde davrandığında üzüldüğünü zoruna gittiğini söylesen belki değişebilir birşeyler.

Herşeyden önce ÖLDÜRMEK istemek, kin kusmak yeerine ŞÜKRETMELİSİN.

Baba dayağı ile koca dayağı bir değil bu birincisi.
Ikincisi babası kafasına vurdu diye evden kacsin öylemi karşısında ki insan BABASI kocası değil.

Yaw he he.

Kız evden kaçmıyor yurda gidip yaşarım demiş sanki dansöz oluyor?!?

Söyler misiniz arada ne fark var, ikisi de onur kırıcı , ikisi de fiziksel şiddet. Dayağı o kadar benimsemişsiniz ki ne gururu yazarsanız şaşırmam.

Ana baba da olsa karşıdaki insan nefsini bir yere kadar çiğnetir.

Baba dayağı daha kötü. Adamın sevmekle bakmakla yükümlü olduğu evladısın , çocuklukta ergenlikte baba sevgisi eksikliği mutlaka ortaya çıkıyor, mesela insan ilişkilerinde.

Koca dayağı akıllıysan bir kere yersin. Boşar geçersin el adamı. Lakin baba imzayla baştan atılmıyor, sırtını dönsen dahi baba ilgisi psikolojide göçük olarak kalıyor.

Siz hangi taraftandınız koca dayağı yiyen ezikler mi, baba dayağına normal gözle bakan zavallılar mı yoksa kesişim mi?

Babası kızına psikolojik şiddet uyguluyor . Neredeyse fiziksel siddet uygulayacakmış.

İnsanlar anne baba olmayı öğrensin ondan sonra anne baba saygısını görürler .

Adam sinir hastası sinirini kızından çıkarıyor . Burda hala biz babamız karşısında kızarırdık cart curt.

Extra olarak eskiden baba karşısında ezilip büzülmek muhteşem birşey değil tam aksine baba ile çocuk arasındaki mesafenin göstergesidir .

Bi arkadaşımın annesi eşi sinirli diye yemeğine antidepresan koyuyomuş. Ne kadar doğru bilmem ama işe yarıyormuş
Ah keske annemde koysa da biraz babam sakinlesse annem koymadigi halde babam bir kac gun sakin olsa sen benim yemeklerime ilac koyuyorsun diye kavga cikariyor valla bizim gordugumuz seyleri konu sahibi gorse artik ne yapardi bilmiyorum

X