- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
ahahaha zeym napıosun
bende bilmiyorum naptımı :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahaha zeym napıosun
Bence haklısın bu konuda insanda düşünce olur ,mesele ön koltuk değil tabiki anlayışsızlık,, düşüncesizlik , bi iki olur kendiliğinden geçmeli ya ne cahil ne anlayışsz ne kötü kalpli ne bildimçik insanlar var kendi nişanlılık dönemi yaşamamış ki böle yapıyr benmde bi iki gözüme batmazdı ama sonra dayanamazdım az kapasite olsa zaten ayıp olur kıza diye yapmazdı ..Valla hiç karıştırma ya ne ya aşını ekmeğini mi verecek ne kadar iyi niyetli olursan o kadar belliyorlar gerek yok sinir oldum bak ,gitsin evini işlerine karışsın hangi devirdeyiz ya üzülme canım hiç taviz verme .Abla abla dedim .. kendime çok yakın bildim ama yapmamam lazımmış
safliğimi iyi niyetliğim hep kullandı içten içe kıskandı fesatlık ettı herşeye burnunu soktu
nişanlımla aramıza girmek için herşeyi yaptı yılan yalnız bırakmamak için annemde nefret ediyor artık
onun yüznden hergün göz yaşı döker oldum.. dayanamaz oldum patladm artık herşeyime karışmasından burnumu sokmasndan bıktım usandm.. cok yıprandım..
Annemle dün konuşuyordk nişanlımın arabası var nişanlım ne zaman gelse bana oda geliyor ve ön koltuga biniyor ben ise arka koltuğa biniyorum. annem en sonunda dayanamadı bana konuyu açtı
X in nişanlısı senmisin o mu ? onun ön koltukta ne işi var sen neden arka koltukda oturuyorsun terbiyesiz dedi..
sizcede öyle mi saf gibi agzımı acıp birşey demedim etmedim ama düşünce öyle sanki x in nişanlısı ben değilimde o.. Senn ön koltukda ne işin var her defasnda
SEn kimsin ki benim halıma perdeme karışıyorsun sen kimsin ki benim eşyalarıma karışıyorsun..
annem özellkle bu araba konusuna deli oluyor ben sinirleri çok yıpranmuş biriym dügünime 1 ay kaldı
ondan sonra burdan defolup gidecek başka bir şehird yaşıyor evli üstelik ama dayanamıyorum ben bu insana ne zormuş cok dloyum kızlar nefret ediyorum.. yapılanları edilenleri bir dinleseniz nasıl dayanıyorsn dersiniz
bu araba mevzusu benm için sıkntı değil.. ama diğer yapılanları yediremiyorum kendime ben bu kadar iyi niyetli iken onun kıskançlklarndan fesatlklarndan herşeye burnunu sokmasndan bıktım
çogu kişi mevzuyu ön koltuk vs anlamış öyle değil ki keşke ön koltuk olsa tüm koltuklar ona feda olsun ama yapmasa idi böyle ben küçük örnek verdim derdim anlaşlsn die herşeyde böyle.. fesatlı kıskançlı o kadar yüzüne yansıo ki ama nişanlım göremedi bunu kör olmak lazm herhalde cok yıprandm içime ata ata cok kötü oldum benimle resmen yarış halinde..
ikisinde yaparız aileleride hallederiz ya kadınız biz gadın anam gibi saklama kabından tasarrufda ederizaz önce hava atıyodum kariyerde yaparım çocukta diye bi konuda.hem iş hem buraya cevap yetiştiremedim hatlar karıştı:)))) ilahi adalet benide buldu ahaahaaaa
restı cekeceksın guzelım..ya ben ya ablan dıyeceksın.boynu bukukler gıbı dert yanma ev senın koca senın..net ıstemıyorum dıyeceksın bıraz delılıge vur yaa yoksa dugun ertelensın de cekemem bu ne yaa de bitti gittii
sız yanlıs anlamıssınız secım olarak tabıkı kımse aılesını karsına almaz...esya almaya gıdeken veya araba mevzusunda restı cekmelısınız yoksa kımse kımseden aılesını bırak gel demezz dememeli...Ya ablan ya ben ne demek ya
Erkekler ailesinden kopsun istiyorsunuz da siz ailenizden kopar miydiniz?
Belki sizin gorumceniz gercekten kotu, ama esinizin verecegi karardir gorusup gorusmemek, ya o ya ben denir mi ya? Boyle bi cumle kurdugumu bile hayal edemiyorum.
nişanlın herşeyi görüyor ama ana kuzusu işte ailesine söz geçiremiyor. bu dertleri okudukça kocamın biyolojik ailesini evden kovduğum için her gün biraz daha mutlu oluyorum. kahvemi alıyorum mutlu mutlu oturuyorum:)Abla abla dedim .. kendime çok yakın bildim ama yapmamam lazımmış
safliğimi iyi niyetliğim hep kullandı içten içe kıskandı fesatlık ettı herşeye burnunu soktu
nişanlımla aramıza girmek için herşeyi yaptı yılan yalnız bırakmamak için annemde nefret ediyor artık
onun yüznden hergün göz yaşı döker oldum.. dayanamaz oldum patladm artık herşeyime karışmasından burnumu sokmasndan bıktım usandm.. cok yıprandım..
Annemle dün konuşuyordk nişanlımın arabası var nişanlım ne zaman gelse bana oda geliyor ve ön koltuga biniyor ben ise arka koltuğa biniyorum. annem en sonunda dayanamadı bana konuyu açtı
X in nişanlısı senmisin o mu ? onun ön koltukta ne işi var sen neden arka koltukda oturuyorsun terbiyesiz dedi..
sizcede öyle mi saf gibi agzımı acıp birşey demedim etmedim ama düşünce öyle sanki x in nişanlısı ben değilimde o.. Senn ön koltukda ne işin var her defasnda
SEn kimsin ki benim halıma perdeme karışıyorsun sen kimsin ki benim eşyalarıma karışıyorsun..
annem özellkle bu araba konusuna deli oluyor ben sinirleri çok yıpranmuş biriym dügünime 1 ay kaldı
ondan sonra burdan defolup gidecek başka bir şehird yaşıyor evli üstelik ama dayanamıyorum ben bu insana ne zormuş cok dloyum kızlar nefret ediyorum.. yapılanları edilenleri bir dinleseniz nasıl dayanıyorsn dersiniz
bu araba mevzusu benm için sıkntı değil.. ama diğer yapılanları yediremiyorum kendime ben bu kadar iyi niyetli iken onun kıskançlklarndan fesatlklarndan herşeye burnunu sokmasndan bıktım
çogu kişi mevzuyu ön koltuk vs anlamış öyle değil ki keşke ön koltuk olsa tüm koltuklar ona feda olsun ama yapmasa idi böyle ben küçük örnek verdim derdim anlaşlsn die herşeyde böyle.. fesatlı kıskançlı o kadar yüzüne yansıo ki ama nişanlım göremedi bunu kör olmak lazm herhalde cok yıprandm içime ata ata cok kötü oldum benimle resmen yarış halinde..