Görümcemden Nefret Ediyorum Nefret......

siz nezaketten yapıyorsunuz bu davranışı..
ama konu sahibinin görümcesi köpekliğine yapmış..sırf kardeşinin nişanlısı olduğu için, kıskançlıktan..
evet ama benm görümcem öyle değil.. kıskançlıgından fesatlıgından ölecek patlayacak o derece geldi artık
o fesatlıgı o pis yüzüne vurmuş

ah canm beni o kadar iyi anlamısn ki o kadar ifade etmişin ki iş koltuk değil.. ön değil orda bitsin..
ama afedersin kıskanç köpekliğinden yapıyor.. fesat adi.. yüzüne bakmak dahii stemyrm.. onun o içini görüyorum yılan..
evimin temizik malzemelerinden sanane sen kimsn ya kimsn de karışıyosun ki kendini ne zannediyosn
dayanamıyorum saatlerdir ağlıyorum

mevzu üstelik sadece koltuga oturmasıdda değil ben küçük bir örnek vermek istemiştim

evet ama benm görümcem öyle değil.. kıskançlıgından fesatlıgından ölecek patlayacak o derece geldi artık
o fesatlıgı o pis yüzüne vurmuş

ahahaha :)
bende görümcek için aynısını düşünüyorum...
kalbinin kötülüğü, yüzüne yansımış diye..
hakikaten belli de oluyor, insanın yüzüne bakınca..

hadi ben nefret ettiğim için öyle görüyorum diyeyim, hiç alakasız insanlar bile bana, bakışları ne kadar kötü, ne kadar fesatlık peşinde, korkunç derecede diye söylediler... fotoğraftan bile analiz edilebiliyor.. Allah sabır versin diye teselliler duyuyorum...

size de tavsiyem ona bu kadar değer vermemeniz yönünde.
değer gördükçe, sizi huzursuz ettikçe kendisini bir şey sanacaktır..
onu görmeyin, hiç ama hiç umursamayın.

kalitesizle kalitesiz olunmaz

denedim ama olmuyor en güzel günlerimi bana zhir etti 1 ay sonra düğünüm var ne sevinç ne mutluluk var biliyormsnz herşeyi zehir etti bana ona karşı koyma gücünü bile bulamıyorum kendimde

denedim ama olmuyor en güzel günlerimi bana zhir etti 1 ay sonra düğünüm var ne sevinç ne mutluluk var biliyormsnz herşeyi zehir etti bana ona karşı koyma gücünü bile bulamıyorum kendimde

eltim olabilir misin diyeceğim ama nişanlım tek erkek..
acaba ben olabilir misin desem, konuyu açmadım...

aynı hislere sahibim... 1 ay sonra düğünüm var ve ben mutluyum heyoooo diye sevinç aşk çığlıkları atamıyorum.
en güzel günlerimi rezil ettiler, en tatlı heyecanlarımı bozdular, içimde bunca zamandır olmayan nefret duygusunun oluşmasına sebep oldular...

varlar... dünya üzerinde gerçekten kötü insanlar var...

eskiden bu forumda görümcelere laf edildi mi, yaaa abartıyorlar olmaz o kadar derdim..
ama insanın başına gelince anlıyor ki hakikaten o kadar oluyormuş..
daha beteri bile oluyormuş...

Allah hepsini ıslah etsin ne diyelim... etme bulma dünyası... ben yatıp kalkıp ona dua ediyorum... iyisi de kötüsü de bana ne yaptılarsa onlara dönsün...

canım sen gene de fevri davranma ne yaparsa yapsın sakin ol, saygılı davran ama mesafeni de koy bi şekilde ortaya. bir şey yaparsan dolduruşa gelip suçlu sen olursun. sen nişanlına karşı hep iyi ol. o senin gördüklerini göremiyo olabilir ya da erkekler pek takmaz görmez akrabalarının yaptıklarını, suçlu sen olursun. sen fevri olma sakın.

Birdaha gezmeye gittiğimizde yalnız olalım de nişanlına rahat olamıyorum Aplanın yanında diye söyle illaki geleceksede apla ızin verirsen bundan sonra nişanlımın yanında önde oturnak istiyorum artık de alışveriş tede burnunu sokacak olursa ayyy bune hiç sevmem bu tür seyirleri ancak bozacaksıne ki anlasın

Yapmayın böyle gelin olacaksınız insan kaç kere gelin olur ki.bugun miladiniz olsun güçlü olun sert çıkış yapmadan ince ince çıkarın hayatınızdan.tabi mecbur görüşülecek en azından kısa cevap verirsiniz gereksiz muhabbete sohbete girmezsiniz birşeye burnunu sokmaya çalışırsa teşekkür ederim ben öyle istemiyorum vb.deyin yani çekinmeyin.

canım sen ayrılsana,sen de annen de rahat edersiniz.

seneler önce bir üye vardı.daha sözlenmeden konular açardı.sözlendi,nişanlandı en az haftada 1 konu açmaya devam etti.dedim evlenince bakalım ne yapacaksın.evliliğinin 5.günü yeni konuyla geldi.sen de aynen devam edecek gibisin,yol yakınken dön bence

valla bence arabada kim olursa olsun eğer hastalık vs özel bir durum yoksa öne o kişinin eşi veya nişanlısı oturur.
Kesinlikle annesi oturmalidir bu bu kadar nettir. O arabaya annesi ve ben biniyorsak asla one oturmam annesine yer veririm. One oturunca daha cok degerli olunmuyo ne bu on koltuk meraki yahu.

Onde oturmak konusunu ne kadar hirs yapmissiniz. Ben o kadar takilmazdim ama gorumce olacağım zamanda esinin one oturmasini isterdim. Gorumce olarakta bu kadar takmazdim gelin olarakta.
Oteki konularida buyutuyor musunuz acaba? Temizlik malzememe karışıyor vs dediklerinizi? Belki sadece fkir veriyordur. Bu kadar dert edonmeniz size izdirap. Diyelim gorumceniz kötü. Oyle şeyler yazmissiniz ki ithamlariniz ağır. Sizinde kendi niyetinizi sorgulamaniz gerekiyor.

bnce byle dusunme koltuk olayinin mevzusu bile yapilmaz ben sevdgmi alim hic umtmda olmaz takmam byle seyleri umrmda olmaz ki bn derm oyle bi durumda sen otur die esya konusunda fikir veryordur illa dedgni alacaksn die bsey yok tabi cnm senin ddgn de guzel ama.bak bn bunu bendm dersn isin icinden cikip.alirsin yada gittgnzde gotrmezsn. nisanlm bunu anlamyr dedn de kardesi o sende evlencgi kisisn sana tavsiye heosiyle iyi gecin surat asarsan tek nisanlinin kardesi sana cephe almaz nisanlinda dahi tum ailesi alir ne huzurunu boz ne onlarn huzurlarni bnmde yengm var ufack problm yasasak abim tek bana surat asmaz esinede asar iyi dusun derim hata etme derim

Görümcenizin yaptığı hareketler ben ablayim ailem ben ne dersem onu yapar benim sözüm geçer size şimdiden kardeşine nasil sözünün geçtiğini gösteriyo gibi geldi

Tamam kardeşi çok seviyo ama her defasinda öne binmenin mantığı ne
Büyükse büyük ama büyüklük görevini kardesisinin nisanlisina gösteriyo kendini biraz arka planda görmeli

Bende gorumceyim 2 tane kardeş hanımı var yemin ederim daha hiçbir alışverişlerine karişmadim karışmamda bana ne ya herkesin akli yokmu

Büyük gelinimiz sürekli abla sen otur ön koltuğa diye teklif eder annemlere gidince bindim bi kac defa inanın kendimi suçlu hissettim eşi arkada otururken sonra her teklif ettiginde yok hayatım ben önde rahat edemiyorum sen otur derim

Burda senin yapacağın pek bişey yok ya nisanlin konusacak ablasiyla yada annesi kiziyla

Biz rahat edemiyoruz sen gelince oturup bi yerde hosca vakit gecirip yanliz kalmak ele ele tutuşmak istiyoruz senin yaninda utaniyoruz diye senden cekiniyoruz diye söylemeli

Yada gorumcenizin kendini herşeye maydonoz olmaktan geri kalmalı

Annenizin gazina gelmeyin annenizi bu olaylara kesinlikle karistirmayin ilerde annen karıştı olur

Canım çok şanslısın ki şehir dışında oturuyor kayınvalide ve görümce psikolojisi die birşey varmış evladını ya da kardeşini paylaşmakta zorlanıyorlar keşke Allah yerinde mutlu etsin die duaları olsa dillerinde ama nerdeeee sana tek tavsiyem mesafe koy..

Zaten ayni sehirde kalmiyormussunuz fazla muhatap olma..esya konusundada acikca kendi fikrini söyle ve birdaha karismamalarini söyle...

Ön koltuk olayı nedir hiç anlamam. Protokol kuralları gereği asıl arka koltuk ağır topların oturduğu yerdir. Özel misafirlar, yüksek makamlı kişiler hiç öne oturmaz, önde özel şoförü olur ve arkaya otururlar.

Hatta günlük hayatta arabaya binerken, sürücüye özel şoför muamelesi yapmamak için dostça yanına oturulur. Arkadaşınız - kardeşiniz vb. araba sürerken ön koltuğu boş bırakıp arkaya oturmak ayıptır. Görümceniz o yüzden öne oturuyor olabilir mi? Nezaketen ön koltuğu boş bırakmamak için?

Eğer nezaketen değil de gıcıklığına olduğunu düşünüyorsanız da bir gün görümcenize şöyle diyin "oh valla ben arkada makam aracı misali kuruldum ama sana da ayıp olmuyor inşallah"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…