- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
Abla abla dedim .. kendime çok yakın bildim ama yapmamam lazımmış
safliğimi iyi niyetliğim hep kullandı içten içe kıskandı fesatlık ettı herşeye burnunu soktu
nişanlımla aramıza girmek için herşeyi yaptı yılan yalnız bırakmamak için annemde nefret ediyor artık
onun yüznden hergün göz yaşı döker oldum.. dayanamaz oldum patladm artık herşeyime karışmasından burnumu sokmasndan bıktım usandm.. cok yıprandım..
Annemle dün konuşuyordk nişanlımın arabası var nişanlım ne zaman gelse bana oda geliyor ve ön koltuga biniyor ben ise arka koltuğa biniyorum. annem en sonunda dayanamadı bana konuyu açtı
X in nişanlısı senmisin o mu ? onun ön koltukta ne işi var sen neden arka koltukda oturuyorsun terbiyesiz dedi..
sizcede öyle mi saf gibi agzımı acıp birşey demedim etmedim ama düşünce öyle sanki x in nişanlısı ben değilimde o.. Senn ön koltukda ne işin var her defasnda
SEn kimsin ki benim halıma perdeme karışıyorsun sen kimsin ki benim eşyalarıma karışıyorsun..
annem özellkle bu araba konusuna deli oluyor ben sinirleri çok yıpranmuş biriym dügünime 1 ay kaldı
ondan sonra burdan defolup gidecek başka bir şehird yaşıyor evli üstelik ama dayanamıyorum ben bu insanane zormuş cok dloyum kızlar nefret ediyorum.. yapılanları edilenleri bir dinleseniz nasıl dayanıyorsn dersiniz
bu araba mevzusu benm için sıkntı değil.. ama diğer yapılanları yediremiyorum kendime ben bu kadar iyi niyetli iken onun kıskançlklarndan fesatlklarndan herşeye burnunu sokmasndan bıktım
çogu kişi mevzuyu ön koltuk vs anlamış öyle değil ki keşke ön koltuk olsa tüm koltuklar ona feda olsun ama yapmasa idi böyle ben küçük örnek verdim derdim anlaşlsn die herşeyde böyle.. fesatlı kıskançlı o kadar yüzüne yansıo ki ama nişanlım göremedi bunu kör olmak lazm herhalde cok yıprandm içime ata ata cok kötü oldumbenimle resmen yarış halinde..
Kesinlikle annesi oturmalidir bu bu kadar nettir. O arabaya annesi ve ben biniyorsak asla one oturmam annesine yer veririm. One oturunca daha cok degerli olunmuyo ne bu on koltuk meraki yahu.
Nişanlın nerde bunlar olurken? Kaba olacak afedersin ama bir çüş diyemiyor mu ablasına?Abla abla dedim .. kendime çok yakın bildim ama yapmamam lazımmış
safliğimi iyi niyetliğim hep kullandı içten içe kıskandı fesatlık ettı herşeye burnunu soktu
nişanlımla aramıza girmek için herşeyi yaptı yılan yalnız bırakmamak için annemde nefret ediyor artık
onun yüznden hergün göz yaşı döker oldum.. dayanamaz oldum patladm artık herşeyime karışmasından burnumu sokmasndan bıktım usandm.. cok yıprandım..
Annemle dün konuşuyordk nişanlımın arabası var nişanlım ne zaman gelse bana oda geliyor ve ön koltuga biniyor ben ise arka koltuğa biniyorum. annem en sonunda dayanamadı bana konuyu açtı
X in nişanlısı senmisin o mu ? onun ön koltukta ne işi var sen neden arka koltukda oturuyorsun terbiyesiz dedi..
sizcede öyle mi saf gibi agzımı acıp birşey demedim etmedim ama düşünce öyle sanki x in nişanlısı ben değilimde o.. Senn ön koltukda ne işin var her defasnda
SEn kimsin ki benim halıma perdeme karışıyorsun sen kimsin ki benim eşyalarıma karışıyorsun..
annem özellkle bu araba konusuna deli oluyor ben sinirleri çok yıpranmuş biriym dügünime 1 ay kaldı
ondan sonra burdan defolup gidecek başka bir şehird yaşıyor evli üstelik ama dayanamıyorum ben bu insanane zormuş cok dloyum kızlar nefret ediyorum.. yapılanları edilenleri bir dinleseniz nasıl dayanıyorsn dersiniz
bu araba mevzusu benm için sıkntı değil.. ama diğer yapılanları yediremiyorum kendime ben bu kadar iyi niyetli iken onun kıskançlklarndan fesatlklarndan herşeye burnunu sokmasndan bıktım
çogu kişi mevzuyu ön koltuk vs anlamış öyle değil ki keşke ön koltuk olsa tüm koltuklar ona feda olsun ama yapmasa idi böyle ben küçük örnek verdim derdim anlaşlsn die herşeyde böyle.. fesatlı kıskançlı o kadar yüzüne yansıo ki ama nişanlım göremedi bunu kör olmak lazm herhalde cok yıprandm içime ata ata cok kötü oldumbenimle resmen yarış halinde..
Ciddi misiniz? Mahrem falan ne alaka? Oturan da kiz kardes sonucta.ön koltuk sürücünün hatununa aittir.kimse oturamaz mahrem.herkes haddini yerini bilecek.aracın sahibinin eşine saygı duyacak.ben çok bilirm saygıdan ön koltuğa yer veripte yol boyu kendini adam sanıp konuşanı.ön koltuğa oturunca buraların ağası benim moduna giriyor millet.gerek yok kimseye fazla değere.
restı cekeceksın guzelım..ya ben ya ablan dıyeceksın.boynu bukukler gıbı dert yanma ev senın koca senın..net ıstemıyorum dıyeceksın bıraz delılıge vur yaa yoksa dugun ertelensın de cekemem bu ne yaa de bitti gittiibi tek bu değil herşey birkti sadece bu kısmı paylaşmak istedim keşke sadece bununla kalsa.. neler yapıyor bilseniz
restı cekeceksın guzelım..ya ben ya ablan dıyeceksın.boynu bukukler gıbı dert yanma ev senın koca senın..net ıstemıyorum dıyeceksın bıraz delılıge vur yaa yoksa dugun ertelensın de cekemem bu ne yaa de bitti gittii
Ciddi misiniz yahu? Neden bu kadar hirs anlamiyorum. Yaşadıginiz aci durumlar olablir ancak konu sahibinin neler yaşadığı , sizden bağımsız. Ya ben ya ablan ne demek? Bi erkek boyle dese hemen anakuzusu dersiniz. Bana nisanlim oyle diyecekte bende hala nisanli kalicam onunla. Konu sahibi ayrica cok yuvarlak konusuyorsun. "Bu ne ki daha neler var" diyorsun. Anlat o zaman gorelim neler varmis. Anlattiklarin cok basit cozulecek sorunlar. "Abla ben bunu beğendim"der gecersin. Baktin o zaman hala diretiyor, benm beğendiklerim olacak diye olay cikariyor o halde hak veririm sana. Insanlarin fikir vermesi neden karismak olsun? Ayni fikri arkadasin ya da senin ablan verse "ay canim yardimci oluyor" dersin. Fikir vermekte sorun yok ama bunu asip mudahil oluyorsa, diretiyorsa ben o zaman karismak derim.restı cekeceks.ya ben ya ablan dıyeceksın.boynu bukukler gıbı dert yanma ev senın koca senın..net ıstemıyorum dıyeceksın bıraz delılıge vur yaa yoksa dugun ertelensın de cekemem bu ne yaa de bitti gittii
Ciddi misiniz? Mahrem falan ne alaka? Oturan da kiz kardes sonucta.
Ön koltuk neymis be diyesim geldi. Araba ayni araba halbuki.
Bazilariniz oyle bir yazmis ki sanki arabanin on koltugu altin kaplama. Yok arkaya beni oturturken sen kimsin ki demek istiyo falan. Savasa gider gibisiniz valla kanser olur insan boyle azcik rahat hanimlar. anlamı karşı taraf katıyo.benimde hiç böle sorunlarım yoktu.ama baktım ön koltuk oturunca bir yerler kalkıyor indirdim gitti kalkan yerleri.
Bi'de konu icin demiyorum bu sitede gordugum bi'durum var ki cogunuz kiz kardesi evlenince dis kapi mandali yapiyosuniz. Ben karisiyim deyip yuruyosunuz masallah. Halbuki siz hayatlarinizi sonradan birlestiriyosunuz ama onlar dogustan ayni hayata doguyolar. Bu sizi daha az degersiz yapmaz ama siz geldiniz diye kiz kardesler de el olmaz. Sidik yarisini kessek gelin gorumce kavgasi olmaz zaten. ( bu isler karsilikli tabii ama kadin olarak bi'seylere farkli anlamlar yukluyoruz bence)
Bazilariniz oyle bir yazmis ki sanki arabanin on koltugu altin kaplama. Yok arkaya beni oturturken sen kimsin ki demek istiyo falan. Savasa gider gibisiniz valla kanser olur insan boyle azcik rahat hanimlar.
Bi'de konu icin demiyorum bu sitede gordugum bi'durum var ki cogunuz kiz kardesi evlenince dis kapi mandali yapiyosuniz. Ben karisiyim deyip yuruyosunuz masallah. Halbuki siz hayatlarinizi sonradan birlestiriyosunuz ama onlar dogustan ayni hayata doguyolar. Bu sizi daha az degersiz yapmaz ama siz geldiniz diye kiz kardesler de el olmaz. Sidik yarisini kessek gelin gorumce kavgasi olmaz zaten. ( bu isler karsilikli tabii ama kadin olarak bi'seylere farkli anlamlar yukluyoruz bence)
Bazilariniz oyle bir yazmis ki sanki arabanin on koltugu altin kaplama. Yok arkaya beni oturturken sen kimsin ki demek istiyo falan. Savasa gider gibisiniz valla kanser olur insan boyle azcik rahat hanimlar.
Ya ablan ya ben ne demek yarestı cekeceksın guzelım..ya ben ya ablan dıyeceksın.boynu bukukler gıbı dert yanma ev senın koca senın..net ıstemıyorum dıyeceksın bıraz delılıge vur yaa yoksa dugun ertelensın de cekemem bu ne yaa de bitti gittii