Babamdan nefret ediyorum

Çok daha kötü babalar duyduk, okuduk burada.
Ben ölmesini isteyecek kadar kötü bir adam görmedim.

Verdiği emeklere, iyiliklere bakarak hoşgörü gösterilebilir.

Kızdığım ne biliyor musunuz?

Bu evlatlar, ben de dahil yanlış anlamayın salak gibi aşık olup el oğlunu ve onun anasının babasının
kahrını daha çok çekiyoruz. Onlara tahammülümüz daha bir yüksek oluyor.

Gerçekten adil değil bu.

Daha kötüler var diye yanlış bir şeye tepki mi vermeyelim ?
Ölmesini istiyorum nerede demiş görmedim ama kardeşi ile kavga etti diye kafasına vurulan , tepki olarak kapı çarpılınca seni gebertirim diyen baba.

Evlenince kahır çekmeyen , eşine ailesine hakkını yedirmeyen birsürü kadın var .
Zaten herşeye boyun eğenin değer gördüğü falan yok. İnsan kendine değer vermeli.

Bugün iki oldu aklımda şu söz.
Zihin fukara olunca,fikir ukala olurmuş. Matmazelimi andım yine♡

Neyin pesindesiniz pardon? Neyin primini yapmaya calisiyosunuz? Orda uygulanan bir siddet varda ben mi okumadim veya gormedim? Her ailede illa ki oluyor boyle tartismalar ben de cok yasadim hatta kendimi bile gordum ama sonra ne gereksizmis dedim. Ne babalar var kizlarina tecaviz edip satan! Ben burda buyutulecek birsey gormedim fikrimi belirttim..
o zaman kocanız sizin oğlunuzu dövünce
Neyin pesindesiniz pardon? Neyin primini yapmaya calisiyosunuz? Orda uygulanan bir siddet varda ben mi okumadim veya gormedim? Her ailede illa ki oluyor boyle tartismalar ben de cok yasadim hatta kendimi bile gordum ama sonra ne gereksizmis dedim. Ne babalar var kizlarina tecaviz edip satan! Ben burda buyutulecek birsey gormedim fikrimi belirttim..
o zaman eşiniz çocuğunuzu döverse karşısına geçip çekip çekirdek mi çitliceksiniz? Yoksa heyt kocam be diyip sırtını mı sıvazlıcaksınız? Sonuçta öldüredebilirdi?

Çok komiksiniz babamdan bir tokat bile yemedim . Eşim elini bile kaldırmaz.
Sizin gibi ezikler çok dayak yediği için bu kadar tepki veriyor.
Şimdi de dayak yiyenlere ezik dediniz. Hiç güleceğim yoktu. Allaha havale ediyorum ve acıyorum bu tarz düşüncelere allah yaşatmasın ne diyelim

Haklısınız sinirle açtım tabi ama içimi dökmek istedim bu tarz şeyler arkadaslara falan anlatılmıyor çünkü..
Umarım düzelir.
Düzelecek emin olun ki düzelecek. Ama demekki evlat desteği gerekiyor. Babanızda insan aşamadığı durumlar var. Belki sizin desteğinizle yola girecek.

Ha bu arada ankarada yaşadığım şehirde ünv okuyorum.
Burda yurtta kalan kızların halini de görüyorum.
Hepsi o sevgiliden öbürüne
O eşcinsel partisinden diğerine oohh vur patlasın çal oynasın
Ders mers hak getire
Orda nası hayatlar olduğunu da yurtta kalmış herkes bilir bence
Bu arada üzgünüm ama kykdan aldığın burs yurtta kalmana yetmez
Çalışman falan gerek
O da senin gibi sıkıya zora gelemeyen bi tip için zor be canım :KK14:
Nasıl bir üniversite ise dediğin, gerek okuldaki gerekse benim yurtlarda kalan arkadaşlarım öyle varoş bi şekilde eğlenmiyor hiçbir zaman :)
Son cümleyle cok güzel laf koymussun inanılmaz bozulduuum tebrikler ahahahaha

Belki her baba sizin tontişkopoşko babala

o zaman kocanız sizin oğlunuzu dövünce

o zaman eşiniz çocuğunuzu döverse karşısına geçip çekip çekirdek mi çitliceksiniz? Yoksa heyt kocam be diyip sırtını mı sıvazlıcaksınız? Sonuçta öldüredebilirdi?
Ne oldurmesi ya valla ben bu milleti anlamiyorum felaket tellali gibiler

Emin misiniz?

1 tokattan ne olur öldüreni bile var ne olacak yeaaa yazanlar şiddete normal bakan insanlar, yani uğradıkları şiddeti kendilerince meşru bulup göstermeye çalışsan insanlar. Kabaca biz ne dayaklar yedik bu dayak mı yazan insanlar yani. Ben şiddete maruz kalmadığım için asla kabullenme, ya ne olacak altı üstü bir yumruk vb şeyler asla yazmadım yazmam. Allah katı vatan millet sakarya tipi yorum yapan sizsiniz ben değilim.

Cherry kimse şiddeti savunmuyo ama bu ülkede 4 kadından biri şiddet görüyo ve bu bi gerçek.Hadi kocan olsa boşarsın da babana napcan yani?silip atıcan mı hayat boyu?
Keşke herkes şiddet gördüğü an kaçıp gidebilse ama bu ülkede işler böyle yürümüyo malesef.Zaten daha okuyo eli mahkum bu bir.İkincisi de adam yine ilgiliymiş maddi anlamda eksiği yokmuş gezmesine tozmasına karışmıyomuş.E daha nolcak ki yani bazı şeyleri de tolere etsin bi zahmet

Inanin cok komiksiniz olayi nerelere cekiyosunuz allah askina burda kizina zulm eden bir baba mi var? Siz kac yasindasiniz allah askina sizin kocaniz cocugunu dovsun falan konu sahibiyle birlikte bi psikiyatriye gitmenizi oneririm o zaman. Nerde kald edep nerde kaldi saygi nerde kaldi evlat olmanin verdigi ahlak? Hani gercekten zulm eden bir baba olsa inanin susucam ama burda abartilacak birsey yok! Tamamiyle nankorluk var! Simariklik var! Yemek yedigi tabagi pisletmek var!

Daha kötüler var diye yanlış bir şeye tepki mi vermeyelim ?
Ölmesini istiyorum nerede demiş görmedim ama kardeşi ile kavga etti diye kafasına vurulan , tepki olarak kapı çarpılınca seni gebertirim diyen baba.

Evlenince kahır çekmeyen , eşine ailesine hakkını yedirmeyen birsürü kadın var .
Zaten herşeye boyun eğenin değer gördüğü falan yok. İnsan kendine değer vermeli.

Baba diye büyük diye yanlışlara göz kapayabilecek biri değilim.
Onun hataları da var elbette.
Ama nefret duymaya, bu kadar büyütmeye gerek yok.
Bu adamın 3 eksisi varsa 33 artısı vardır.
Onları da görmek gerek.

Kendi dört dörtlük evlat mı mesela?
Ya da kardeşiyle olan kavga içeriği ne o mu haklı, kardeşi de dinlemek gerekmez mi?

Gerçekten yüzde yüz haklı insan yoktur bana göre, irdelemeye kalksak bir kişiyi dinleyerek gerçek
masumu belirleyemeyiz. Hepsini dinleyerek de işin içinden çıkamayız.

Sana şu kadarını söyleyeyim. Hakkını en çok arayan, gaddar, büyük, yaşlı dinlemeyen kişilerden biriyim.
Kp le kavga etmiş, kötü olmuş bir gelinim zerre kadar sevilmiyorum, umrumda değil.

Haklıysam bitmiştir benim için. Çok sevsem de aşkından ölsem de beni delirtirse canavara dönüşebilirim,
fena kalp kırarım. Öyle pek kahır çekebilen biri değilim inan.

Ama yine de eksi artı hesapları yaparak devam ediyorum insan ilişkilerime.

Ve en mükemmel evlilikte, en hakkını arayan kadınların bile ama küçük ama büyük bir şeylere göz
yumduğuna inanıyorum. Başka türlü hiç evli çift kalmazdı çok samimiyim.

Ya tamam babamı eleştirin diye yazmadım sadece içimi dökmek istedim ama gerçekten sırf beni eleştirmek için saçma sapan şeyler yazanlar var daha fazla yazmıycam.
Yorum yapanlara teşekkürler.

Hanımlar,
rica ediyorum sakin olun, üsluplara dikkat edin ve polemiğe girmeyin.
Birde burada birbirinize ilaç mı tavsiye ediyorsunuz, Eşlerin, babaların çayına çorbasına katılsın diye?
Inanmıyorum size, basit bir sakinleştirici amaaaa Dediğiniz ilaçlar herkeste farklı yan etki gösterir, o yemeğine sizin tavsiyenizle ilaç Katılan kocalar ve babalara birşey olursa adliye de ama sadece sakinleştiriciydi diye ifade verirsiniz.

X