Görümcemden Nefret Ediyorum Nefret......

Eclipsse_

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
309
58
33
Abla abla dedim .. kendime çok yakın bildim ama yapmamam lazımmış
safliğimi iyi niyetliğim hep kullandı içten içe kıskandı fesatlık ettı herşeye burnunu soktu
nişanlımla aramıza girmek için herşeyi yaptı yılan yalnız bırakmamak için annemde nefret ediyor artık
onun yüznden hergün göz yaşı döker oldum.. dayanamaz oldum patladm artık herşeyime karışmasından burnumu sokmasndan bıktım usandm.. cok yıprandım..
Annemle dün konuşuyordk nişanlımın arabası var nişanlım ne zaman gelse bana oda geliyor ve ön koltuga biniyor ben ise arka koltuğa biniyorum. annem en sonunda dayanamadı bana konuyu açtı
X in nişanlısı senmisin o mu ? onun ön koltukta ne işi var sen neden arka koltukda oturuyorsun terbiyesiz dedi..
sizcede öyle mi saf gibi agzımı acıp birşey demedim etmedim ama düşünce öyle sanki x in nişanlısı ben değilimde o.. Senn ön koltukda ne işin var her defasnda
SEn kimsin ki benim halıma perdeme karışıyorsun sen kimsin ki benim eşyalarıma karışıyorsun..
annem özellkle bu araba konusuna deli oluyor ben sinirleri çok yıpranmuş biriym dügünime 1 ay kaldı
ondan sonra burdan defolup gidecek başka bir şehird yaşıyor evli üstelik ama dayanamıyorum ben bu insana ne zormuş cok dloyum kızlar nefret ediyorum.. yapılanları edilenleri bir dinleseniz nasıl dayanıyorsn dersiniz
bu araba mevzusu benm için sıkntı değil.. ama diğer yapılanları yediremiyorum kendime ben bu kadar iyi niyetli iken onun kıskançlklarndan fesatlklarndan herşeye burnunu sokmasndan bıktım
çogu kişi mevzuyu ön koltuk vs anlamış öyle değil ki keşke ön koltuk olsa tüm koltuklar ona feda olsun ama yapmasa idi böyle ben küçük örnek verdim derdim anlaşlsn die herşeyde böyle.. fesatlı kıskançlı o kadar yüzüne yansıo ki ama nişanlım göremedi bunu kör olmak lazm herhalde cok yıprandm içime ata ata cok kötü oldum benimle resmen yarış halinde..

Son düzenleme:
Görümcelerim dahil, arabada herkese ben yer veririm öne oturmaları için, onlar da bana.
Her seferinde bir itiş kakış yaşarız, sen geç sen geç diye.
Bunda büyütülecek bir şey görmedim.
Öne oturunca kimsenin boyu uzamıyor.
Eşya mevzusunda da alışverişe götürmezsiniz, biz ikimiz karar vermek istiyoruz yanlış anlamayın dersiniz.
Bu kadar basit...

diyorz ama anlamıyor canım.. o kadar fesat bi insan ki sana anlatamam

diyorz ama anlamıyor canım.. o kadar fesat bi insan ki sana anlatamam
Allah nazardan saklasın, iki görümcem var ve ablamdan ayırmam ikisini de.
Onlar da bana öyledirler sağolsunlar.
İlla ki zaman zaman kızdığınız, sinirlendiğiniz, yok sayıldığınızı düşündüğünüz anlar oluyor ama bunları törpülemek ve üstünü örtmek gerek.
Siz mümkün olduğunca iyi yaklaşmaya çalışın, kendi kardeşlerinize gösterdiğiniz samimiyeti gösterin.
Eğer hala 'kıskançlık' seziyorsanız, uygun bir dille uyarırsınız.

Sen nisanlisisin o da kardesi. Bu arabada one oturmayi niye bu kadar abartiyosunuz anlamiyorum. Oyle bi'yazmissin ki sanki sen taksiyle arkalarindan gitmek zorunda kalmissin gibi.
bi tek bu değil herşey birkti sadece bu kısmı paylaşmak istedim keşke sadece bununla kalsa.. neler yapıyor bilseniz

Allah sabır versin zaman la inşallah düzelir canım hatasını n farkındadır belki ama kıskandıgi için yapıyordur o da zaman geçtikçe düzelir bence

her sefernde mi insan öne oturur.. her sefernde mi bizle gelir.. markete giriyoruz yok su olmazx bu olsun yok onu alma bunu al yeter.. dayanamıyorum

o zaman nişanlına sen söyle canım şaka karışık ben nişanlımın yanında gitmeyi seviyorum de :) ben de olsam bozulurdum ne o ya

Ezdirme kendini! Ne istiyorsan cok scik söyle nisanlina! Görümcenede! Nisanlimla yanliz olmak istiyorum de... normal bir istek bu ... Susmaniza gerek yok! Herkes haddini bilsin

Bak "ben hep kardeşimleyim, bensiz bişey yapamaz, biz çok düşkünüz" imajı da vermeye çalışıyor olabilir

o zaman nişanlına sen söyle canım şaka karışık ben nişanlımın yanında gitmeyi seviyorum de :) ben de olsam bozulurdum ne o ya
belki burda cgu kişi anlamaz ama her sefernde mi insan öne biner se n kimsnki ya?
onu alma bunu al sunu alma bunu yap sanane kimsn sen..
zehir ediyosn bana hayatı sen her sefernde bizim yanmzda ne işin vr sen mi nişanlılısın kıskanç adı insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…