- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.910
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günadın kızlar şehit olaylarının yaşandığı bu günlerde benim sıkıntım aslında devede kulak.. Böle bir haftada paylaşmak istemezdim ama içimde kafama taktıgım bi durum var Derse konsantre olmamı engelliyor. paylaşmak istedim okuyup yorum yapan olursa sevinirim kızlar..
6 aylık evliyim kızlar.. Eşim ailesi ve kardeşleri ile çk soğuk. Ablası ve bir erkek kardeşi var araları hep 1 er yaş. Eşim ortanca. Ablası ile yine konuşuyor ayda 1-2 kez aklına gelirse arar ama erkek kardeşini hiç aramaz o ad onu aramaz. Ailesi de öyle her gün arayıp sormaz hafta da 1 kez falan. Annesinin telefonu yok babası biraz garip biri benle konuşmaya çekiniyor gibi bi hali var yaşlı insanlar o yüzden kafama takmıyorum alışsın bana diye uğraşıyorum. Eşimin işinden dolayı başka şehirdeyiz ama 1 kez olsun yanımıza ne annesi ne babası geldi. annesi köylü kadını inekleri var bi de yatalak kayın validesine bakıyor gelme durumu zayıf ama kayın peder de gelmedi. Görümcem geldi bi tek o da yurt dışına gitmişti uçağı kaçırmış dönüşte biz sabiha gökçene çok yakınız o yüzen gelmişti... Erkek kardeşi zaten hiç gelmedi ve hiç konuşmazlar telefonda bile zaten bi ara küs idiler bizim düğünden dolayı barıştılar.
Benim daha çok içime batan şey görümcem....
Görümcem bi kurum da müdür çok burnu havada biri... Fazla cana yakın değildir gösterişi çok sever.. insanların yanında yada yüz yüze benle çok iyi ama herkes başka memlekette yaşıyor iş icabı o yüzden yaşadığımız şehirlere dağılınca arayıp sormaz. ben bir kaç kez aradım ama o aramadı beni. bi kere eşimi aradı eşim telefonu evde unutmuş işe gidince.. ben açtım konuştuk ama beni değil kardeşini aramıştı.. bi aralar whatsapp dan konuşuyorduk whatsap durumuna ''gereksizse yazma'' yazmış ben artık oradan da mesaj atmıyorum. aramıyorum da... En son uçağı kaçırıp evimize geliğinde görüştük hatta evine varınca bile varıdın mı diye aradım o günden beri arayıp sormuyorum o arayıp sormuyor diye..... eşimin erkek kardeşi bi kız ile görüşüyor bi kaç aydır kız görümcemin iş arkadaşının kız kardeşiymiş çok varlıklı insanlarmış sürekli bunu söylüyor bizim eve geldiği zaman bu muhabbet olmuştu.. çok iyi kız sende çok iyisin diyor alınır diye beni... Ben atanamadım eşim atandı ben kpss hazırlanıyorum ben evdeyim diye de beni küçümsüyor kızlar ben bunu fazlasıyla hissediyorum. Görümcem etikete çok önem veren bir insan... Ben böyle yapısı yüzünden hiç ona ısınamadım yalakalık olsun beni sevsin diyed e sürekli arayıp sormak istemiyorum. ama aramayınca da kopukluk oluyor. Dün eşim aradı akşam... ''iyisin demi ablacım bi problemin yok demi'' diyor eşime. ''bak bi sıkıntı olursa bana muhakkak söyle'' diyor sanki benle bi problemi olabilir mi neyi kastediyor kızlar ben çok hassas alıngan biriyim ben mi abartıyorum bazı şeyleri ... Görümcem hakkında yanlış mı düşüncelere sahibim yoksa? Çok sıkıntı yapıyor içime.. kpss çalışıyorum aklıma takılıyor konsantre olamıyorum. sizce soğuk olsa da ben arayıp sorayım mı???