Sevdim bunugörümcenizin görümcen değil ablanım lafını genelde herkes kullanır niye kıllandınız
kadın ne yapsa bişey çıkarmaya çalışmış, soğuğum ayağına resmen onları dışlamaya çalışıp kibir abidesi ortada dolanmışsınız
hayatınız boyunca böyle soğuk nevale herşeyden sıkıntı dırdır çıkarmaya çalışacak ve eşinizi çok yoracaksınız
Allah adama yardım etsin gerçekten
sizin gibisine bizde tek şey denir
"soğuk nevale"
neyi sevdinizSevdim bunu
Net ifade etmiyorsunuz kendinizi. Yazınız bile karışık. Şimdi o çevremde dolaşıyor dediğiniz eşiniz var ya size hak verdiğini söyleyen, öpüp koklayan içten içe bileniyor size. Erkekler sinsidir. Bosanmayacaksaniz lafını ağzınıza dolamayın. Net bir şekilde şu şu yaptığından dolayı soğudum. Ama senin ablandir. Hakkımda konuşmasına izin verme deyin. Görümce ile birebir çatışmaya girmeyin.Haklısınız fevri davranıyorum ondan anlaşılmıyor
Soğuk nevaleyineyi sevdiniz
Son yazdıgınızı bence uygulayın..Yazım hatalarınızdan,kullandığınız kelimelerden ve düşence şeklinizden varoşluk akıyor...Hanımefendi inanırmısınız benim 6 kardeşim var annem var işim var gücüm var ben kimseye ihtiyaç duymuyorum arkamı dönsem dedikodumu yapan kıskanç bir kadına hele hiç ihtiyaç duymuyorum zaten yılda 2 kere gittiğim memleket aramda kilometreler var gidince alıyorum kaynanamı kayınbabamla kocamı koluma geziyorum kendi kuzenlerinin bile arkasından göz devirdiği kendi kardeşinin o olgun biri değil çocukluk yapıyı dediği bir insanla. Vakit geçirmektense yalnızlığı tercih ederim en azından kitabımı okurum kelime dağarcığım genişler
Konuyu silmişsin ama hem konu geri gelecek hem de ceza alacaksınGörümcem bir melek diyecektim yanlışlık oldu.....
Burası da bir toplum değil mi hanımefendi? Konuyu silmişsiniz ama alıntılamış arkadaşlar.Çok kaba ve seviyesiz bir insansınız ve kocanız her zaman böyle ağzınızın içine bakmaz, haberiniz olsun.Merak etmeyin toplum içinde böyle konuşmuyorum hanımefendi dediği hiçbirşeye cevap vermedim adabsız konuşmadım
Habersiz okumuyorum istediğin herşeye bak diyor.Ben kimseye bağırıp çağırmam sert yazdığım için öyle anladınız muhtemelen. Eşim pasif biri değil gayet benimlede ailesiyle de bağırıp çağırmadan her konuyu tartışabilecrk biri ama bazı çizgilerim olduğunu ve alamayacağını bildiği için o sınırlara geçmiyor. Taraf değiştirseydi şuan etrafımda olamazdı. Beni sevdiği arkamda olduğu sürece bende aynısını ona yaparım gayet güzel giden ilişkimiz aynen devam eder aksi halde yanımda olmaz. Uslub rahatsız ettiyse kusura bakmayın her zaman böyle konuşan biri değilim ama biraz şirazem kaydı haklısınız.
Kız çok polemik oldu uzamasın dedim ben ne biliyimKonuyu silmişsin ama hem konu geri gelecek hem de ceza alacaksınSeninle bu kadar kısa vakit geçirmek üzdü beni
Çabuk konuyu yerine geri koy da banlanma. Alıntılarda konunun tümü varKız çok polemik oldu uzamasın dedim ben ne biliyim
Yorum almak istemiyorsanız konunuzun kapanmasını talep edebilirsiniz.Kız çok polemik oldu uzamasın dedim ben ne biliyim
İyi yapıyım ama ya içimdeki cazgır gelin durmazsa beni durdurcanmıÇabuk konuyu yerine geri koy da banlanma. Alıntılarda konunun tümü var
Konuş be abla!Ya boşverin görümce aile yüzünden ağlayan üyeleri boşanmak zorunda kalan kadınları okuduktan sonra içimi soğuttu bu konu.Kayinvalidesi bile gorumceye yapma demiş kocalar sen haklı olsan da ama diyerek hep aile için bizleri neleri yutmak zorunda bırakmış.Kız kocasının zorlamasıyla zaten gorumceyi çağırmış.. çamur yapınca da haddini bildirmiş hiç de yaptıkları saygısızlık değil
Nabza göre şerbet vermiş helal olsun 10 aferin
Bdv kurtlar sofrasıdır panda, yakında öğrenirsinKonuş be abla!Neyse çok yorum yapmıyım zaten cazgır fettan kaba soğuk ve kötüyüm ha bide kibirli daha da kızmasınlar
Burası hem şikayetçi hem mazlum mikemmel gelinlerle dolu bosverKonuş be abla!Neyse çok yorum yapmıyım zaten cazgır fettan kaba soğuk ve kötüyüm ha bide kibirli daha da kızmasınlar