Görümcem😬😬😬

Sevdim bunu

Haklısınız fevri davranıyorum ondan anlaşılmıyor
Net ifade etmiyorsunuz kendinizi. Yazınız bile karışık. Şimdi o çevremde dolaşıyor dediğiniz eşiniz var ya size hak verdiğini söyleyen, öpüp koklayan içten içe bileniyor size. Erkekler sinsidir. Bosanmayacaksaniz lafını ağzınıza dolamayın. Net bir şekilde şu şu yaptığından dolayı soğudum. Ama senin ablandir. Hakkımda konuşmasına izin verme deyin. Görümce ile birebir çatışmaya girmeyin.

Son yazdıgınızı bence uygulayın..Yazım hatalarınızdan,kullandığınız kelimelerden ve düşence şeklinizden varoşluk akıyor...

"Kadın rahimdir, biriktiren büyütendir, dünyadır, para enerjisidir. Akıllı bir erkek, karısını memnun eder ki dünyadan nasibi çok olsun.

Akıllı bir kadın da kocasıyla kayınvalidesinin ve görümcesinin arasını iyi tutar ki, eşinin dünya nasibi artsın.

Erkekler çevresindeki kadınların (eşi, kızı, annesi, kız kardeşi) gönlünü hoş tutarsa işlerine bereket gelir. Kadınlar da çevresindeki erkeklerin (eşi, oğlu, babası, erkek kardeşi) gönlünü hoş tutarsa ilmi ve maneviyatı artar."

Burası da bir toplum değil mi hanımefendi? Konuyu silmişsiniz ama alıntılamış arkadaşlar.Çok kaba ve seviyesiz bir insansınız ve kocanız her zaman böyle ağzınızın içine bakmaz, haberiniz olsun.

Mesafe iyidir yalnız görümceniz sizinle yakınlık kurmak istemiş, o her adım attığında görmezden gelinmiş ya da anlaşılmamış. En azından nötr olunabilir.

Ya boşverin görümce aile yüzünden ağlayan üyeleri boşanmak zorunda kalan kadınları okuduktan sonra içimi soğuttu bu konu.Kayinvalidesi bile gorumceye yapma demiş kocalar sen haklı olsan da ama diyerek hep aile için bizleri neleri yutmak zorunda bırakmış.Kız kocasının zorlamasıyla zaten gorumceyi çağırmış.. çamur yapınca da haddini bildirmiş hiç de yaptıkları saygısızlık değil
Nabza göre şerbet vermiş helal olsun 10 aferin

Konuş be abla! Neyse çok yorum yapmıyım zaten cazgır fettan kaba soğuk ve kötüyüm ha bide kibirli daha da kızmasınlar

Yani arkadaşlar genelde herşey yazmış zaten,
Kadın ben görümcen değilim ablan olarak say beni demiş bunu niye kötü niyetli yorumluyosun anlamadım.
Biraz fazla fevri bilirisin belli..
Azcık güler yüz göstersen hiç bi sorun olmayacak.
Sen kötü davrandıkça tabikide kadın sana bu şekilde davranacak başka ne bekliyordun.
Ben eşine üzüldüm resmen arada kalıyor.
Sen aynı durumda olsan sende kalsan üzülürdün eminim.
Ama daha fazla gül yüzlü kocana boşanmayla tehtit edersen ilerde hiç bi şekilde gerçekciği kalmayacak demedi deme ..

Konuş be abla! Neyse çok yorum yapmıyım zaten cazgır fettan kaba soğuk ve kötüyüm ha bide kibirli daha da kızmasınlar
Bdv kurtlar sofrasıdır panda, yakında öğrenirsin Yaşın kaç bilmiyorum ama yeni evlisin, burada senden çok daha tecrübeli kadınlar yorum yapıyor bence biraz öz eleştiri yap, gerçekten kimse için değil kendin için

C Calcifer bak bu ablalar borda bereli ben çiçeği burnunda gelin sophie gibi bir günde kırışığım çıkar soldururlarsa beni üzerine su dökerim howl de kurtaramaz seni

Dur daha pişeceksin sen. Çiçeği burnunda pembik gelinsin. Hangimiz pembik gelin olmadık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…