Görümcem😬😬😬

Bacım sen bağışıklık kazanmışsın ben hassasım

Valla çok eğlenirim ben böyle şeylerde, ben isyerinde mükemmel bir sınav verdim her gece ağlayıp Her sabah dimdik ayağa kalktım. O bağışıklık o dönemden hatta bunu şimdi anlatıyorum ya, 1 ay sonra ya neydi diye unutuyorum. Vallahi değmez ayağına top gelirse yolla kaleye ama gerisini kafana takma

Ben de gorumceyim ama gelin cok fena
Benim ona hicbir zararkm olmadi. Hatta abimden ayirmak icin elinden geleni yapti

Bir tek ablasıyla yaşadınız çünkü bariz ablasını kiskanmissiniz. Baştan her dediği lafa bu kadar takmanizin aciklamasi yok. Attığı mesajda da bir şey yok. Sizden bu kadar tavır görünce sonra o da cirkinlesmistir.

Yani esinizin kardeşi sonuçta iyi gecinseniz iki guleryuz gosterseniz ne olacaktıki

Çatladım kız bunlarda sızdırdıklarım işte

Ayyy ben böyle en ufak şeyden nem kapan lan lunlu konuşan eşimi ( benim eşimde Karadenizli bu arada) kolundan tuttuğum gibi hadi derim oğlum sen Karadenizin yaylalarına geri dön. Muhtemelen eşiniz de size bir yere kadar tahammül eder. Çok değil bir sene sonra okuruz kızlar boşanıyorum adlı konunuzu

Görümce 10 suçluysa siz 90 benim de bi kızım bi oğlum var inşallah sizin gibi kardeşine kardeşim demesinden bile rahatsız olacak şu üslubundan bile terbiyesiz olduğu belli birine denk gelmezler. Baştan aşağı kötü niyetlisiniz neymiş ablanız olmak istemiş neymiş tatile gelince kardeşinin evinde kalmak istemiş ay inanılmaz

Görümce eşine "o nasıl söz, bizde kalın abi" demiş. Hadi ben öyle dedim sen yüzsüz k*rı niye geliyorsun diyor. Adam karısını bırakıp gidecekti herhalde

İlk maddede tamamen haksızsınız.
Sanırım sizin en baştan ablaya karşı tavırlarınız yanlış olmuş.
Ondan sonra da devamı gelmiş.
Üslubunuz, insanlara bakış açınız çok çirkin.
İnsanın öz saygısını koruyarak mesafeli olması başka bir şey durup dururken insanlara gıcık olmak, üst perdeden bakmak çok ayrı şey..

Doğru ulan ve karı dışında belki başka kelimelerde öğrenirsiniz...Evlerden ırak şirret bi insansınız Allah sizin gibilerden çoluk çocuğumuzu korusun inşallah...( üyelik iptal ama bu merakla dışardan girip okuduğunuza kalıbımı basarım.)

Tamamını okuyamadım ama size "kız kardeşim olacaksın" deyince dellenmeniz sizin mesafeli değil, önyargılı olduğunuzu gösteriyor.
Kadının iyi niyetini suistimal etmişsiniz o da sizi sevmemiş, olay bu.

Allah sizin gibi gelinden korusun gerçekten .
Siz soğuksunuz mesafelisiniz ama karakterim diyip saygı bekliyorsunuz, samimi insanların karakterine saygı duymadım laçka diye beğenmiyorsunuz .

1.eşinizin o çok ilişkisi olmuştur abla da takip etmiyordur artık. Ciddiye binince ilgilenmiştir.

2.size samimi iyiniyetle yaklaşmış klişe gelin görümce saçmalığı olmasın diye .sizde zehir etmişsiniz sağolasınız. Sizi tanımadan nasıl böyle dermiş, kardeşiyle evleneceksiniz sizi sevse ne sevmese ne , mecbur iyi geçinicez iyi olalım demiş ama sizi kafa bambaşka gerçekten

3.ablalarınız bile yanınıza oturmaya tenezzül etmemiş sizi yalnız bırakmışlar kadın gelmiş yanınıza oturmuş destek için yalnız kalmayın diye ama siz yine nankörlük etmişsiniz.

4.düğün günü eşin kardeşi kızsa her yere götürülür gel denir , bu bir nezakettir , sizin yaptığınız düşüncesizlik , yol yardım bilmemek . Ha onun ağlaması da hata onu yapmamalıydı.

Siz çok katı bir insansınız , mesafeli soğuk insanı doğduğuna pişman eden cinsten ama bunu çok normal görüp herkes size aşık olsun istiyorsunuz. Bu pek mümkün değil. Kendinize biraz çeki düzen vermenizi tavsiye ediyorum , eşinizde bi noktada bu durumu sıkıcı bulacaktır. İnsanlara karşı bu kadar nezaketsiz ve soğuk, kötüniyetli olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…